DKO3975

New member
זכויות עובדים .

שלום, ארצה לברר כמה צריך מעסיק לשלם, לבחור בן 22 שעובד 12 שעות ביום. כמו כן, ארצה לדעת מה אוכל לעשות אם הוא מנצל אותי.

../images/Emo41.gifעזרה במילוי שאלון../images/Emo41.gif

אני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה באוניברסיטת ת"א. אני זקוקה לנבדקים גברים (בלבד.... תודה לכל הנשים שמילאו זה מכבר
) בכדי למלא את השאלון המצורף לטובת מחקר שאני עורכת בנושא יחסים בין אישיים. מי שירצה,אשמח לעדכן אותו בתוצאות המחקר ומטרותיו ניתן לשלוח חזרה ל[email protected] או במסר תודה

גרי 541

New member
האם הבוס שלי לשעבר מנסה לרמות אותי

עבדתי מספר ימים ואחרי שהודעתי לו שאני מתפטר הוא אמר לי שהוא לא יתן לי את הכסף אחרי קצת דיבורים הוא אמר שהוא יביא לי את הכסף בתאריך שנקבע מראש לקבלת משכורת והשאלה שלי האם הוא מנסה לרמות אותי וכשאני יגיע באותו יום לקחת את הכסף אני לא יראה גרוש מה אתם הייתם עושים במצב כזה מחכים עד לתאריך שהוא אמר, הוא שמגישים תביעה ישר? תודה לעוזרים

r e d f i s h

New member
זכויות עובד כ"א

אני עובדת בחברה גדולה ומועסקת דרך חברת כ"א. באוקטובר אעבוד בחברה שנתיים. עובדה נוספת, אני בהריון וצפויה ללדת בתחילת אוקטובר. שאלתי, האם מותר להם להעסיק אותי כ"כ הרבה זמן כעובדת כח אדם? אני יודעת שהם מאד מרוצים מעבודתי והיו רוצים להכניס אותי כעבודת החברה אבל כרגע יש בדיוק רה-ארגון במחלקה. מהם זכויותי? תודה מראש

הגר שקד

New member
זכויות עובדי חברות כ"א

לפי החוק החדש (חוק חברות כ"א), חברת כ"א רשאית להעסיק עובד קבלני עד 9 חודשים. לאחר תקופה זו, החברה המעסיקה מחויבת לקלוט את העובד כעובד מהשורה הזכאי לכל התנאים הנלווים. החוק החדש יצר לא מעט בעיות וניסיונות של חברות להתנער מעובדי קבלן. כדי לבדוק את מלא זכויותיך ולקבלת מידע, ממליצה לך לפנות לארגון "כוח לעובדים". בהצלחה!

צימקאו

New member
שאלה

שלום יש לי שאלה בנוגע ליחסי תיווך: סוכן עזב סוכנות והתחייב לא לעשות שימוש במידע מכל סוג שהוא, שהתקבל במהלך עבודתו במשרד. לאחר שעבר לעבוד במשרד אחר, יצר איתו קשר לקוח של המשרד הקודם. הסוכן אמר לו שיש בלעדיות למשרד, והוא הפסיק לעבוד שם. לכן הוא לא יכול לטפל בו. לאחר תום תקופת הבלעדיות שב הלקוח וביוזמתו פנה לסוכן, הסוכן טיפל בו, מכר את דירתו וקיבל דמי תיווך. האם למשרד הקודם יש זכאות לקבל את דמי התיווך? אשמח לעזרה...

למעלה