Robin Sparkles

New member
חזרתי ממסעדה עם המשפחה..

כי לבנדוד שלי ולאבא שלי יש יומהולדת (לבנדוד שלי לפני כמה ימים ולאבא שלי עוד כמה ימים
). איזה מצחיק היה.. בנדוד שלי התחיל השנה לאהוב כדורגל ואמר שזה החלום שלו
. אז רשמו אותו לחוג בשנה הבאה וכשהביאו לו הוא התחיל לקרוא את הברכה והתחילו לרדת לו דמעות (איזה חמודדד) ואז גם לי ולאח שלי התחילו
אחר כך באו עם עוגה ושרו לו וכשאמרו את השם שלו המלצריות עמדו מאחוריו ותוך כדי ששרו לו זה מה שקרה: מלצרית-"מי זה שי?" מלצרית לידה (עם תנועות ידיים)-"לא יודעת" חחחחח
וברגע האחרון (לפני שיצאנו מהבית) אמא שלי ביקשה ממני לכתוב ברכה אז פשוט הוצאתי מהאינטרנט וכשקראו אותה במסעדה אמרו שהיא יפה ואח שלי אמר שאני והוא כתבנו את הברכה בעצמנו ואז איזשהו בנדוד קרא ואמר לאח שלי "זה יפה..באמת הסגנון שלך"
ואח שלי ישב לידי ועשה לי כזה אגרוף והבאתי לו גם חחחחחח

linoy7

New member
../images/Emo6.gif תחמנים../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

שמחה שנהנתם!
המון מזל טוב!

linoy7

New member
וואי, איזו עייפווווווות../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אז ככה, יום שני הייתה מסיבת גיוס לחברה טובה שלי, היא מתגייסת מחר...
חזרתי מהמסיבה ב- 3 ומשו[חיכינו כמעט שעה עד שבאה מונית פנויה
], נרדמתי רק ב- 4 וזה עוד כשאני צריכה לקום לעבודה בשעה 6! [רציתי להישאר כבר ערה וללכת לדואר ב5 וחצי אבל אין סיכוי שהייתי מחזיקה את עצמי ערה שעה וחצי
] אבא העיר אותי ברבע ל-7 ואני כזה: "הא? מה רבע ל-7?!" *מזנקת מהמיטה*
זה היה מצחיק
בכל מקרה.. אתמול [יום שלישי
] הייתי שפוכההההה בעבודה
עיניים אדומות מחוסר שינה..
חזרתי הביתה בערך ב- 12.. ב- 1 וחצי נזרקתי למיטה ונרדמתי עד 6
וואי, זה היה טוב..
אבל עדיין הייתי עייפה ונרדמתי בלילה מוקדם
ראיתי היום בבית קפה את אלון נוימן ועלמה זק.. איזה חמודים
חחחח
] וזהו.. כיף לסיים לחלק הכל תוך שעה, ככה אני בבית כמה שיותר מוקדם
המשך יומנעים!

just adiki

New member
../images/Emo195.gif

איזו טירוף
... ידיד שלי מתגייס מחר! ביום שישי יש מסיבת גיוס ל3 חברות שלי. שעם 2 מהן אני לא מדברת אבל לא משנה
... וביום ראשון אחת החברות הטובות שלי הולכת כבר לקד"צ! אהההההההההה%#@^#$^@#$^#!^$!# איזה טירוף!!!!

linoy7

New member
לאן הוא מתגייס?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

תמסרי לו גיוס קל!
ותהני ביום שישי!
קד"צ של מה?

linoy7

New member
חברה שלי התגייסה היום, בשעה טובה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אוף זה היה כ"כ עצוב
עדיין יש לי את התמונה בראש שכולם נפנפו לשלום כשהאוטובוס נסע
אוף, היא אפילו לא בת 18! [גייסו אותה מוקדם כי הקורס מתחיל עוד לפני שיהיה לה 18] די, אנחנו מתבגרים מהר מידי
וזהו, נפרדנו לשלום ומשם בת דודה שלה הסיעה אותנו.. ואותי היא הקפיצה לדואר, ככה שיצא לי טוב, תוך שעה מיינתי ויצאתי לחלוקה, סיימתי תוך 45 דקות.. לא היה הרבה וגם לא היו רשומים.. חזרתי הביתה בשעה הרגילה
המשך יומנעים!

Robin Sparkles

New member
אני עייפה!!!!!!!

אתמול הייתי צריכה לנסוע לבקר משפחה בצפון אז קמתי ב-7 וחצי ובסוף לא נסענו אז סתם הייתי ערה מול הטלויזיה כי אם אני מתעוררת ממש קשה לי להירדם שוב... היום ב-8 בבוקר אמא שלי נכנסה לקחת משהו מהחדר שלי והתעוררתי ולא הצלחתי להירדם כי היה טרקטור מעצבן
מיקודם התחלתי לראות סדרה והרגשתי שנרדמתי לרגעים ממש קצרים והתעוררתי ואז פשוט נרדמתי לגמרי עד שאחותי חזרה והכלב שלי נובח על עצמו מתחת לחלון שלי כמו מפגר! כשאחותי נכנסה חשבתי שההורים שלי חזרו והם צריכים לחזור בערך עוד שעה-שעתיים... ועוד נשארה לי סדרה לראות ב-12.. ומחר אני שוב צריכה לקום מוקדם כי אני צריכה לקנות חומרים למאפינס טעימים ואולי משו לימהולדת של אבא ואין לי כוח לחיות..

linoy7

New member
../images/Emo6.gif הכלב שלך!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אני מקווה שעכשיו את ישנה כמו שצריך
ושוב, מזל טוב לאבא!

Robin Sparkles

New member
היה לנו ג'וק בבית

אין לי מושג איך שמתי לב אליו. בקיצור ראיתי אותו,שפכתי בטעות מים על השולחן וצעקתי לאח שלי שיבוא
הג'וק היה איפה שהדיוידי והממיר ואי אפשר לרסס שם אז בזמן שאח שלי ניסה להרוג אותו אני ניקיתי את השולחן ואז הג'וק יצא משם והתחלתי להילחץ ומרוב בהלה קפצתי על הספה (ועל ערימת עיתונים וספר שהיו שם)
אח שלי ראה איך קפצתי על הספה וצחק עלי
אחרי כמה זמן פתאום קלטתי עוד ג'וק!!!! וצעקתי לאח שלי שיבוא כי יש עוד אחד ובדיוק ההורים שלי חזרו אז אמא שלי אומרת "מה קרה? מה הצעקות האלו????" ואז הגענו למצב שאמא מחפשת את הג'וק ואני עומדת על הספה
וכל הסלון מסריח מרוב ריסוסים ואני לא יכולה להמשיך לראות את ההקלטות שלי..

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

הפתרון הכי טוב זה לעשות ריסוס בבית, חיים שקטים וג'וקים מתים!

just adiki

New member
את לא מבינה מה היה לי ולאחותי.

יש את הג'וקים החומים הגדולים האלה שאין מה לעשות הם מגעילים! אמא שלי היתה באיזה אירוע עם סבתא שלי ואני ואחותי הגדולה נשארנו בבית שלפתע ג'וק. הוא היה אצלי בחדר וקראתי לאחותי שתעזור לי, התחלנו לזרוק נעליים, לצרוח מה לא... התקשרנו לאמא שלי:"מתקיפים אותנו!" אמא שלי מזה נבהלה
ואז שהם הבינו שזה ג'וק סבתא שלי ואמא שלי לא נשמו מרוב צחוק. הוא נכנס לי לארון אחרי שהוא ברח ואני עוד שניה בוכה:"שיצא מארון שלי!!!!" ופחדנו שהוא ייצא אז לקחנו את הנייר דבק החום הגדול הזה ואטמנו את הארון חחחחחחח עד שאמא שלי באה
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתקיפים אותנו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

איזה שרוטות
כולה ג'וק[
], לוקחים נעל ומעיפים עליו
או שתרדפו אחריו עם ה-K300

linoy7

New member
אז מה, זה לא אומר שלא ניתן להרוג אותו../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

פעם הבאה[שלא תהיה!
] תקראו לי!

RayoDeLuz

New member
אני מרגישה הקלה.

באלי לפרוק.. אז ככה בשבועיים האחרונים הייתה אצלי חברה... מישראל... כ"כ התרגשתי לקראת בואה אבל אז היה הגיעה והבנתי שהיא לא קלה. למדתי כ"כ הרבה בשבועיים הללו ותאמינו לי בחיים אל תזמינו מישהו שאתם בקושי מכירים לגור איתכם לתקופה די ארוכה... היא עזבה היום ומצד אחד עצוב כזה כי בכל זאת, היא הייתה כאן די הרבה זמן ומצד שני אני שמחה כי היא לא תשב לי יותר על העצביים... בעעע ><

למעלה