SivanSivan12
New member
צהריים טובים ../images/Emo13.gif
אמנם פירסמתי את ההודעה הזו לפני כמה ימים אך אני מפרסמת אותה מחדש שכן, אני באמת צריכה את עזרתכם. קוראים לי סיון ואני סטודנטית שנה שנייה לתקשורת. במסגרת לימודיי אני עושה עבודת סמינר שעוסקת בפרסום יצירות ברשת, עבודתי מתבססת על פורומים בדיוק כמו זה לכן עזרתכם חשובה לי, שכן בלעדיה אני לא אוכל לסיים את עבודתי. מצורף להודעה שאלון, אני אשמח אם תוכלו לענות עליו ולשלוח אותו במייל,או בתיבת המסרים... מה שיהיה לכם נוח יותר , כך תוכלו לעזור לי לסיים את שנה ב' סוף סוף, בשעה טובה ומוצלחת
להלן ההנחיות. לפני כן, חשוב לי לציין כי השאלון הוא אנונימי ולא נעשה בו שום שימוש מלבד לצרכי מחקר. ולוקח בדיוק 5 דקות למלא אותו 1. לפתוח את הקובץ ולשמור על המחשב 2. לענות על השאלות (השאלון מכיל 5 שאלון בלבד) 3. על מנת לשמור על אנונימיות: להכנס לאתר www.gmail.com 4. שם המשתמש הוא sivansivan12 סיסמא: aa123456 5. לבחור ביצירת דואר 6. לבחור באיש קשר היחיד שמופיע או להקיש ידנית [email protected] 7. לצרף את השאלון ולשלוח. לכל שאלה אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה כאן בתפוז או ישירות למייל שציינתי. מילוי השאלון מאוד חשוב לי ויעזור, תחשבו שעשיתם מצווה. תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום מקסים, סיון.
אמנם פירסמתי את ההודעה הזו לפני כמה ימים אך אני מפרסמת אותה מחדש שכן, אני באמת צריכה את עזרתכם. קוראים לי סיון ואני סטודנטית שנה שנייה לתקשורת. במסגרת לימודיי אני עושה עבודת סמינר שעוסקת בפרסום יצירות ברשת, עבודתי מתבססת על פורומים בדיוק כמו זה לכן עזרתכם חשובה לי, שכן בלעדיה אני לא אוכל לסיים את עבודתי. מצורף להודעה שאלון, אני אשמח אם תוכלו לענות עליו ולשלוח אותו במייל,או בתיבת המסרים... מה שיהיה לכם נוח יותר , כך תוכלו לעזור לי לסיים את שנה ב' סוף סוף, בשעה טובה ומוצלחת