Rose131

New member
awww, תרגישי טוב!../images/Emo23.gif

חח אני קוראת מחשבות, פתחתי שרשור שאולי ישמח אותך!

5ifi

New member
אני משתעממת, כהרגלי בימי רביעי

הגעתי למסקנה שימי רביעי הם ימי שיעמום. הוכחה: תמיד היו לי דברים קבועים ומשעממים בימי רביעי- שעת עיון, עכשיו אורייתא...דברים משעממים. היום יש לי גם ישיבת דירה (שזה מפגש עם הבנות בדירה שלי, כי אנחנו אף פעם לא שם....)ואני אומרת- תודה לאל!! עכשיו אני אוכל קצת לצעוק עליהן! הם כאלה ג'יפות שזה משו אש! יאק!!! בקיצור,לא משו... אה, אני גם מתרגשת!! מתי גאסגאס התחתן!! שיהיה לו מזל טוב!! איזה מגניב שהוא מצא מישי, תמיד הייתי מסתכלת עליו ומקיאה...טוב, אני סתם גזענית...יש לי מעין גועל נפש בלתי מוסבר כזה מאנשים שמנים- והוא שמן. ממש. הממ...זה מסביר את הדיאטה שלו... טוב, שיהיה רק בריא. ושמח. לנצח נצחים. רוזי, מה שלומך את? (חוצמזה שהתמונה שהוספת עכשיו לDA מושלמת!!! {של ההוא עם הסיגריה..} תהיתי אם לשים אותה בסכמ"ש שלי...אבל חשבתי שתשנאי אותי כי אני תמיד שמה שם תמונות שלך...!) טוב, מספיק חפירה ליום אחד.

Love Metal 666

New member
שלומות../images/Emo3.gif

מה שלומי? לחוצה.. ואין לי מושג מה אני עושה פה, אני אמורה ללמוד למוזיקה, ואז לתנ"ך... בלעע
חוץ מזה אין לי מה לספר.. הלכתי לפסנתר, נראה מה זה סולמות מינוריים

inbal287

New member
אעע. אני חולה וסובלת../images/Emo7.gif

ואין לי כוח לכלום. וגם אין מי שיטפל בי
. מי מתנדבת לבוא להכין לי תה עם דבש ומשהו לאכול?
.

Rose131

New member
אניאני!!11

כאילו, אכין לך תה עם סילאן ומשהו לאכול וחיבוק!
תרגישיטובבב
!

אני בסדר../images/Emo12.gif אני אשכרה שורדת את הימים בבית ספר

אבל לא רוצה לנקות ביום שישי את הבית,לא רוצה! רוצה להשלים שעות שינה חסרות,איזה התעללות

The Ocean Girl

New member
מסכנה ../images/Emo24.gif

בואי אלי כבר לסופ"ש
אנשים רוצים לקחת לך את המתנה מקרואטיה

milkshakit

New member
תרגישו טוב במהרה!!

(הגבתי בכלליות
) ואם זה עוזר במשהו.. גם אני פאקינג חולה
אבל עדיין לא מספיק חולה בשביל להיעדר מהעבודה :S

5ifi

New member
תרגישו טוב ותתנחמו בעובדה שאם האף מתחיל לנזול

סימן שהחורף קרב ובא! תפללו לגשם חזק חזק ותסגרו ברזים חזק חזק! בריאת איתנה לכולנו... (האף שלי נוזל סתם כי גרשון מהמשרד שמולי לא סוגר לשנייה את המזגן שפועל על 16 מעלות צלזיוס...!! שיהיה בריא...!)

inbal287

New member
../images/Emo207.gifנוסעת

עד יום שני, אהיה באילת
. תהנו כאן ותשמרו על הפורום בחיים... אוהבת אתכם המון
.

למעלה