Rose131

New member
../images/Emo32.gif

מישהו בא לפסטיבל דימונה ביום רביעי?

OverAndOver

New member
שלום |במבה||מטריה|

אם אתם מכירים, ואם לא, - הרשו לנו להכיר לכם,
האנטומיה של גריי (באנגלית:Grey's Anatomy) היא סדרת טלוויזיה של רשת ABC האמריקאית. הוא פרויקט טלוויזיוני ראשון של התסריטאית והמפיקה, שונדה ריימז. הסדרה היא דרמת בית חולים (באנגלית - medical drama). הסדרה זכתה במספר פרסים, בהם אמי, גלובוס הזהב ו"תוכנית השנה" (2006) מטעם איגוד מבקרי הטלוויזיה. כמו כן הוענק לסדרה תואר "Future classic" מטעם ה-TV Land Awards, טקס פרסי טלוויזיה אמריקאי העוסק בעיקר בסדרות קלאסיות וכאלה שעתידות להפוך לקלאסיקה טלוויזיונית.
ואיפה אתם נכנסים לסיפור שנקרא 'האנטומיה של גריי' אתם שואלים
בארץ שלנו קיימים אלפי, ואם לא עשרות אלפי צופים מושבעים של הסדרה (כן, כן, גם אתה - אל תתבייש להודות.
) אנחנו - הפורום הישראלי של הסדרה (1526) כאן ב
אנשים, הקים עצומה להבאת כוכבי הסדרה לארץ, כדי להגשים חלום לכל אלפי המעריצים שהיו מייחלים להפגש עם מושא הערצתם.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Petitions/Default.aspx?ForumId=1526
אז בבקשה, הקדישו דקה מזמנכם, הצביעו, אולי תהיו חלק נכבד מה10,000 שחסר לנו.
תודה על זמנכם.

Rose131

New member
מגרדת לי הבטן.

אבל סוג-של דיגדוג כזה. כי כאילו, היא שרופה וכואבת ואני רוצה לגרד שם אבל זה כואב אז נוצר כזה דיגדוג. היה לי מאוד חשוב לכתוב את זה פה.

Rose131

New member
קיצור אני נוסעת!

רק ליומים! אפילו יום וחצי! יענו, פסטיבל דימונה! יהיה מגניבבבבבבבבבבבבבבב! [יש בדימונה חשמל?!
חשבתי שזה מכתש!
] [קיצור, חוזרת ביום חמישי בלילה. או ביום שישי בבוקר. אבל אני אהיה פה! אני עוד אשובבבבבבבב אני עוד אשובבבבבבבבבבבבבב שוב תזרח השמששששששששששש!] [באמת אני אשוב, נו, יהיה בסדר!]

Because Of May

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif. תהני, בייב, ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif

אנחנו נשמור לך על הפורום

Rose131

New member
תכלס אני אסתדר גם בלי האורז וכל זה.

אבל אני רוצה אצות! יש מאכלים שהם לא סושי ויש בהם אצות? אני חושבת שהסושי שאכלתי עשה לי משהו! וואי, איך בא לי סושי. אכלתי המון סושי ביומיים האחרונים. אני לא יודעת מה קרה! וואי.

למעלה