היום, בשעה 19:00, יתארח בפורום ארכיאולוגיה פרופסור אדם זרטל חופר הר עיבל וסוקר הר מנשה. פרופסור זרטל הוציא לאור עשרות מאמרים, וכתב את הספר "עם נולד - ראשית ישראל ומזבח הר עיבל" חמישה כרכים של סקר הר מנשה ועוד. במהלך האירוח ישיב הפרופסור על שאלות הגולשים בנושא החפירות בהר עיבל והמתקן הפולחני בו, סקר הר מנשה, ועל המחקר הארכיאולוגי בכלל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1943&MessageId=122514018
אני גרה די רחוק מתל אביב והבנתי שבתומר אין תמיד את השרשרת של הימ,אז מישהו פה יודע אם יש בעוד מקום בדיזינגוף סנטר חנות שיש בה את השרשרת,פשוט לוקח לי זמן להגיע לשם ואני רוצה את השרשרת מאודמאוד! תודה מראש
אני עייפה, הכל כואב לי, המוח שלי נטחן מחומר לימוד [רובו משעמם]... אבל כ"כ כיף לי!!! רק יום וחצי בבית [אני אעגל ליומיים כדי להרגיש עם עצמי יותר טוב...] ואח"כ סוגרים עוד. התגעגעתי המון!
טוב, את כבר תראי את זה הרבה אחרי... אבל שתדעי שאת הולכת לעבור חוויה מדהימה ומרגשת וחשובה כל כך. אני מקווה שבאמת תקחי ממנה את הדברים החשובים, ותדעי איך לצמוח ממנה.
../images/Emo163.gifפורום לינקין פארק מאחל לכם חג סוכות שמח
לאחרונה הוציאה הלהקה את הסינגלים המצליחים Shadow of The Day ו Bleed It Out, מתוך האלבום Minutes To Midnight ובקרוב מתכננת הלהקה להוציא דיסק הופעה חיה. אתם מוזמנים להשתתף בבחירת שם הדיסק, ולהצטרף לשאר הדיונים בפורום.