xXx Lilo xXx

New member
מצאתי שיטה טובה איך ללמוד לאזרחות ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

יש כמה (זה גם טוב לאנשים שנבחנים בהיסטוריה א' או ב'...ואפילו מוגבר) האחת: לקרוא את המחברת ואז לפתוח ועידה במסנג'ר ולהתחיל לדבר ולישאול שאלות אחד את השני כשהמחברת יושבת בצד סגורה. (זה עוזר ברמות. אני וחברות שלי בהיסטוריה שנה שעבה המצאנו כ"כ הרבה דרכים לזכור תהליכים וכאלו שהיו בשואה. נגיד יש את "מחנה ס"ח שליטע"
סח-> סדר חדש. מחנה-> מרחב מחיה. חילוק היהודים. ניצול. השמדה.)(חח אני אשכרה זוכרת את זה. עצוב עצוב.) בקיצור, הדרך השנייה (שהיא טובה יותר לאזרחות).. להיכנס לאתר של יואל גבע. יש שם בחינות בגרות (הטפסים) בכול מקצוע. אתם נכנסים ל"אזרחות" (או המקצוע שאתם צריכים) ואז עונים על הבגרויות ו/או קוראים את התשובות שמצורפת בצד העמוד. תאמינו או לא. אם לא הייתי יושבת אתמול לעשות את כל בחינות הבגרות מ2005-2008 כולל חורף באזרחות. חחחח הייתי שוב נכשלת D: המורה הביאה מלא שאלות מהבגרות וזה גם הכין אותי ממש טוב
נו טוב. חרשתי. ~אינלי שמץ מה אני קשורה עכשיו. אולי זה כי יש עלי השפעה של אקמול~ בהצלחה לכולם השנה בלימודים (קצת מאוחר מידי אבל עדיין)

Johnni456

New member
חוחו הסתפרתי שוב../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

אני נראית כמו ילד צרפתי קטן

Johnni456

New member
פםפםפם תמונה../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

תתעלמו מהטשטוש וגם מהחיתוך העקום מה לעשות גמני כמו דנה נולדתי עקוםXD סתם קוראסון זה הכל מאהבה
אה וגם אל תגדילו כי שכחתי להקטין אותהף-D

נסטי XD

New member
חחחח איזה חומד!!!!!!!

וזה כ"כ לא צרפתי קטן..זה ספרדי קטן!!!!! XDDDDDD חחח סתם, love you back

למעלה