../images/Emo84.gifהוא מצייייק !!!!! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח אני לא יכולה עם זה , זה כמו הרוסי והגמד מארץ נהדרת חחחחחחחח שהוא כזה מנמיך ת'קול ופתאום מדבר רגיל
וב- POV הוא לא צועק כזה בפזמון הוא ממשיך להיות רגוע וזה כזה מעצבןDDDDD: !

RockinKeren

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo226.gifחייבת לפרוק !$%^$!%1

כרגע ראיתי את אמטיוי היטס , והיה את FALLING IN LOVE ! הקליפ שלא מזמן העלו לפה , זה הקליפ הרשמי .... וזה יצא לטלוויזיה
ס'כיףףףףףףף D: הם ממש סקסיים על המסך הגדול
אני רק מקווה שזה יצליח !
והנה חזרנו לימי ה-24/7 היטס D:

sweet shir

New member
גמניי וזה בא לי ממש בהפתעה חחחחח בכלל לא

ידעתי שהוא יצא. XD סחמודים ומושלמים.3> חברה שלי כזה שולחת לי הודעה במסן "יש מקפליי בהיטס" חח חשבתי OFTR או משהו!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחח, גמלי זה בא בהפתעה...

כמעט ופספסתי את זה , כי התעצבנתי על אבא שלי שיביא לי כבר את המחשב , והוא היה בדרכו לסיים את המשחק של הספיידר, ממש 2 דק' לפני שהוא סיים אני הסתובבתי לטלוויזיה , השיר שהיה נגמר , ואז אני פתאום קולטת מקפלייי DDD: היה יותר כיף אם אבא שלי לא היה יורד עליהם בזמן השיר , אבל מה אפשר לעשות ?
העיקר ראיתי את הקליפ החדש D:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif'רק להיטים' D:

הם עדיין לא נכנסו למצעדים .. אז בנתיים זה יהיה רק ב- ' רק להיטים '

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifזה לא היה ברק להיטים ..XD

זה היה באחת התוכניות שלהם , שיש את המדד הזה למטה , אם אתה מתאים או לא ... שחכתי איך קוראים לזה...XD אבל אפשר לקרוא לזה גם "רק להיטים" למרות שהייתי ערה עד מאוחר והיה "רק להיטים" והם לא שמו מקפליי , בכלל !

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהבנתי את זה בפעם הראשונה שאמרו לי../images/Emo122.gif

אני די הייתי ישנה ~ אהמאהמ ~ ולא ממש שמתי לב איזה תוכנית זאת ..XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDDDD

לא ראיתי את ההודעה של שיר , הפורום היה פתוח ... אז הוא לא התעדכן , LOL האממממ , תגידי תודה י'חתיכת חוצפנית ...XDDDDDD את ביקשת שאני יעשה את זה . אז איך יכולתי לסרב ?
אבל את סיננת אותי בשיחה הראשונה , ובשיחה השנייה , עד שעד קולטת...XDDDDDD זה ממש נורא להעיר אותך , אני הרבה יותר חמודה ...

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהייתי בטוחה שזה שעון מעורר XDDDDD

כי הצילצול שלך והשעון מעורר שלי זה אותו הדבר
(השיר של דאגגי XD ) נסיתי לנתק את זה ולא הצלחתי .. ואז פתחתי עיינים ולא ממש שמתי לב שרשום 'שילשול' ונסיתי עוד פעם לנתק.. ולא הבנתי למה זה לא מתנתק שאני לוחצת על הכפתור של הפסק שעון XD עד שקלטתי שזה שיחה ולא שעון מעורר לקח המון זמן ..XD ותודה

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifמה?מתי יצא לזה קליפ?../images/Emo12.gif

כתבו על זה בפורום? XD או שאני עיוורת או שאנחנו לא מעודכנות כלל

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כןן, כהודעת ניצלוש כי לא ידעו

אם זה בטוח ^^ אבל אח"כ הבנו שזה קליפ רישמי D:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifכנסו כנסו ../images/Emo98.gif

יערה העלתה רעיון מאוד יפה [= אני אישית בעד זה .. אני חושבת שזה רעיון מצוין והוא למטרה טובה! לעשות את צמידי הסילקון האלה.. ולרשום עליהם BRING MCFLY TO ISRAEL ( עם למישהו יש רעיון לרשום משהו אחר שיגיד .. ) מה יוצא לנו מזה ?
אנחנו תורמים את כל הכסף שאנחנו מרוויחים בזה לצדקה כלשהי ( עם תרצו לעשות את זה .. נחשוב למי לתרום )
מפרסמים ככה את מקפליי !
נמשוך אלינו תקשורת! 99% עם נצור קשר עם עיתון נוער (ראש 1 , מעריב לנוער וכו'.. ) הם ישתפו פעולה :) כמעט תמיד יש כתבה על מעשים/דברים טובים שנוער עושה D: ופה אנחנו עושים שתיי דברים במכה.. מפרסמים את מקפליי ותורמים כסף לצדקה [= יותר אנשים יתעניינו בלהקה וירצו לדעת מי זאת הלהקה הזאת שגורמת למעריצים שלה להרוויח כסף לצדקה = לפחות חלק מהאנשים האלה ילכו ממש לברר מי זאת הלהקה הזאת, ונרוויח מעריצים חדשים מה אתם חושבים ?
אתם יכולים להציע דברים או לשנות .. העיקר תגיבו מה אתם חושבים על הרעיון ^^

למעלה