loserontheloose

New member
שלחתי הודעות לשתיכן עם פרטים

אם עוד משהיא מעוניינת, צרו איתי קשר או בהשבה לפוסט הזה או בשליחת הודעה פרטית. נכון לעכשיו גיליונות 2, 5, 10, 13 תפוסים אלא אם כן הבנות ישנו את דעתן.

loserontheloose

New member
הלו?

לא קיבלתי תשובה למסרים ששלחתי. אם לא אקבל תשובה עד יום שבת, אני מניחה שאתן לא מעוניינות.

Love McFLY

New member
=]

אם בסוף לא לוקחים את 2, 5, 10 או 13 אז אני יכולה?=] ובקשר ל6, 7, 9, 11, 12>>חוץ מהכתבות יש בחלק מהם גם פוסטרים? או כאילו כמו בחמש שזה כזה תמונות גדולות שהם כמו פוסטרים? ד"א, באיזה אזורים את מוכרת?=]

loserontheloose

New member
שולחת בדואר - לכל מקום

בארץ ובעולם. איפה שיש פוסטרים ציינתי. אם לא מצויין, אין פוסטרים. אם את רוצה אני יכולה לפרסם סריקות מחלק מהמגזינים. ארשום אותך כאופציה, אודיע לך אם יש שינוי

loserontheloose

New member
אני שולחת בדואר

גרה בגבעתיים ונכון לעכשיו עם העבודה אין לי זמן לעזוב את גבעתיים. אני עובדת כל יום מ-8:30 עד 17:00... מה שכן אני כל יום הולכת לדואר כחלק מהעבודה שלי.... התחלתי את הרשימה, והתעייפתי. אמשיך מחר. מקווה לסיים במהלך הסופ"ש.

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo207.gifתפוזבל ../images/Emo46.gif

מישהי יכולה להסביר לי מה זה הפאקינג טוויטר הזה!?!? בכל מקום שאני הולכת מדברים על החרא הזה!

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifחחח נו כתבתי למורן למטה, הנה:

נכון בפייסבוק מתלהבים מהסטטוסים וזה? אז טוויטר זה אתר שבנוי רק מסטטוסים...כל הקטע שלו זה לעדכן כל דבר בערך שאת עושה. יש לך משתמש ואת פשוט כותבת שם עידכונים, ואנשים יכולים לעקוב אחרייך (הם רואים כל פעם שאת מעדכנת) או שאת יכולה לעקוב אחרי אנשים אחרים ואז בעמוד הראשי זה כותב לך את העידכונים הכי חדשים (כמו הHOME בפייסבוק). ויש את זה למלא מפורסמים וזה נחמד כזה
שיר את לא עוקבת אחרי תגובות צקצק לך!

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifקראתי את זה אחרי שכתבתי את ההודעה

חחחחחחחחחח אל תצקצקי עליי! אם כבר תפחפחי עליי. פחחחחחחחחח זה משהו חדש אני מנסה להעביר לכל העולם ^^

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gifצריכה עזרה להוריד שירים../images/Emo9.gif

מישי יכולה להוריד לי כמה שירים בערבית אני אודה לה המוןהמון!! אני צריכה את השירים: שיר נבואי קוסמי עליז - יוני כרטר לא נודע - דני סנדרסון נאחז באוויר - גידי גוב ערב של יום בהיר - אפרים שמיר ;במקום שם הזמר שנתתי יכול להיות גם כוורת..; תודה לכל התורמת

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifועוד 2 שירים בעברית../images/Emo9.gif

עטור מצחך - יוני רכטר שיר אהבה בדואי - יצחק קלפטר מתקפת כוורת DDD:

למעלה