מצעד שירי חורף ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד חלמתם לערוך פלייליסט חורפי
השנה שהתחילה לא מזמן והחורף שכבר הכניס רגל אחת בדלת הם זמן נפלא להתחלות חדשות. אנחנו שמחים להודיע לכם על שיתוף פעולה חדש, מרגש ומוזיקלי במיוחד עם רשת ג' – הבית של המוזיקה העברית. התכנית "ציפורי שיר" תיצבע אחת לכמה זמן בכתום ותוקדש כולה לגולשי תפוז. אתם תהיו אלה שיציעו, ידרגו ויבחרו את השירים שישודרו בתכנית, אשר בכל פעם תקבל מוטיב שונה. ומי מתאים יותר לבחירת שירי חורף מאשר גולשי פורום מזג האוויר! שרשור בחירת השירים הראשון כבר יצא לדרך ואתם מוזמנים להצטרף: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=393&MessageId=135735222
אסתר גרוניס, כוהנת ההנקה הגדולה, יועצת ההנקה של מועדון היולדות "מאמי ליס" תשיב לשאלות בנושא חזרה לעבודה והמשך הנקה, מחר בין השעות 13:00-14:00 בפורום הורים לתינוקות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=135732183
רוצים לראות את הסרט החדש והמדובר ``נופל וקם``? ספרו לנו בפורום מוקי כיצד שב``ק ס נכנסה לחייכם ואולי תהיו בהקרנה מיוחדת שלו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=705&MessageId=135708791
כיצד הייתן מנצלות את יומכן האחרון עלי אדמות? ספרו לנו על כך בפורום בנות. חמש זוכות יקבלו עותק של הספר החדש "לפני שאמות" מאת ג'ני דאונהם, בהוצאת כתר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=67&MessageId=135577572

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo90.gifמה הולך כאאאאאאן?!?!? חחח

היי בנות, זו מיקי למי שזוכרת אותי, הייתי פה לפני ממש הרבה זמן והיתי ממש פעילה ומאז הצבא ומאז שגם המחשב שלי מת אני כבר לא פה. אני רואה שיש לכן מנהלת חדשה! ואני נזכרת שאני הייתי אמורה להיות חחחחח איזה ביאוס.. קיצור אני כבר בת 19 חח וממש כיף לי בצבא ואני כל כך מתבאסת מזה שאני לא פעילה יותר בפורום... יש לי מלא סיפורים לחלוק איתכן ושירים וזה חחח עכשיו אני בנופש באצ'קלוווונה! ממש כיף לי יש מלא בנים XDDD
אממ ויש פה מחשבים ממש טובים אז זו הסיבה היחידה שאני ממש כותבת פה :] בקיצור אני רוצה לשמוע מה חדש, אז תחפרו :] לאביו

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo2.gif

אני לא גלשתי בפורום כשהיית פה אבל הייתי סמויה
אני רות לידע כללי XD תהני עם הבנים שלך
וגם בצבא אם זה הכרחי
וזה הכרחי
מזתומרת היית אמורה להיות מנהלת?

sweet shir

New member
חחח כי היא הייתה נורא פעילה ובטח רצתה להיות

מנהלת, אבל בגלל שלא היה לה זמן / צבא היא לא יכלה...(?)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכן תכלס זה בגלל שאין לי כמעט זמן

והמחשב שלי לא ממש מאפשר לי להיות בפורום המון זמן, הכל איטי כל כך וזה משגע אותי!!

rox love BSM

New member
מיקי,באמת מזמן לא שמענו ממך

זאת רוני מנהלת (היא החליפה כינוי) ספרי,ספרי איך בצבא חחח (אני אמורה להתגייס בפברואר)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gifקסם|איזה הזוי שהיא מנהלת XDD

ממש כיף בצבא, תלוי איזה תפקיד, אבל כל תפקיד יהיה לך כיף אם תקחי אותי בכיף ובחיוביות.. זה כיף בגלל כל החברים שאת מכירה בצבא... ובנים XD אצלי הכל התחיל בצבא.. ממש יענו בנים יחסים וזה.. ועוד דברים של מבוגרים XDDDDD נחשייי חחחח ואממ זהו כאילו אם תקחי הכל בקלות יהיה לך הכי כיף שבעולם

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיי

אני רותם,בת 16 ממודיעין ואת לא מכירה אותי כי לא הייתי בתקופתך בפורום(על אף שידעתי על קיומם של מקפליי ושל הפורום,וחברה שלי אפילו הייתה גולשת כאן הרבה) כן,רוני היא המנהלת החדשה שלנו!
לא נורא,בטח תהיה לך עוד הזדמנות לנהל כאן!(אנילאמתלוננת) אני שמחה שכיף לך בצבא!סופסוף לשמוע מישהו בצבא שלא מקטר כמה שרע לו וקשה לו והוא רחוק מהבית והוא לא יכול לשים את הפירסינג שלו ושהאוכל לא טעים ובלהבלהבלה ילד מפונק(למרות שבטח גם אני אקטר בגיוסי הממשמש ובא על חלק מהדברים האלו
,או יותר נכון,על האוכל) נראה לי שכשתשתחררי יהיה לך יותר זמן להיות כאן:) באשקלון?למהXDD Ho Well,העיקר שאת נהנית יש בנים!^^ ותסעי לאשקלונה(וואו,כשהבנתי למה קוראים לזה אשקלונה לא הפסקתי לצחוק על זה בערך יומיים XDDD) אם יש חדש בנוגע ללהקה?לא ממש,הם די עובדים על השירים לאבלום החדש אם אני לא טועה. נחמד להכיר! וסליחה על החפירה(?)

rox love BSM

New member
תיקון קטנטן

עדיף לכתוב Oh מאשר Ho כי Ho זה 'זונה' בסלנג D: חח סתם שתימעני מבעיות בעתיד

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאמת?../images/Emo6.gif

למרות שהגייתית זה נשמע יותר נורמלי שכותבים קודם H ואז O אבל תודה בכ"מ.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיי לך רותם :]

אממ כיף לי בצבא כן, ואני לא שמה עליו בכלל.. למשל עשיתי בשיער משהו שאסור, יענו חלק מהשיער שלי צבוע בכלל באדום ואסור ואני שמה פירסינג מתי שאני יכולה XD גם בבסיס... וכן כגם כשיהיה לי מחשב יותר טוב אני אהיה בפורום :] והיינו יענו בכפר נופש.. שזה אשקלונה? חח קיצור היה ממש כיף שם.. אלבום חדש??
can't wait!

sweet shir

New member
מיקייי ../images/Emo24.gif

מה קורה? מבינה שאת עדיין מרוצה בצבא?:) לא נורא שאת לא יכולה להיות בפורום יותר, לפחות את ממש נהנית בצבא.. והצבא יגמר! חחח אגב, את בבסיס סגור? חח אם כן, איך זה? P:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשיררררררר

אני עדיין מרוצה מהצבא, מהתפקיד לא כל כך.. אני רוצה קצונה או העברת תפקיד למשהו קצת יותר כיפי :] ואני בבסיס סגור.. אני סוגרת כל שבת שנייה... וזה כיף כי שבת עם חברים וזה ורואים סרטים.. במועדון וזה ןיש שם עכשיו כדורגל שולחן ו ואייר הוקי חח וזה מאזה כיף! מתגעגעת!

sweet shir

New member
אני מקווה שתצליחי לקבל את מה שאת רוצהD:

ומגניב הבסיס סגור.. זה נהיה קשה אבל? כאילו אם היית יכולה לבחור, היית מעדיפה פתוח או סגור? מתגעגעת גם!

../images/Emo109.gifהיי מיקי../images/Emo3.gif

חחח כן אני מנהלת ~זאת רוני דרך אגב חח~ שמחה שאת נהנית בצבא אבל את באמת חסרה בפורום

m o r 1 0 2

New member
מיקושש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

ונחשי מי הפכה לאדומה? תודי שיפה ליDDD: התגעגעתי אלייך מאוד,ונחשי לעוד מה?חח (אני והניחושים שלי
) הפיקים שלך,כן כן,חחח כתבת משהו בזמן האחרון? וואי, איזה מגניב שכיף לך בצבא,אני עדיין בדימלה מה לעשות והכול
תגידי,מה את חושבת על דוברות צה"ל? חשבתי עלזה אבל בסימן שאלה עדיין:p

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמאמיייייייייייייי

אממ אכן כתבתי המון דברים לאחרונה וזה לא ממש פיקים אלא סתם סיפורים, כאילו זה לא משהו עם מקפליי וזה.. וכן יפה לך אדום ! מגיע לך :]

../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור- שרשרו לפה!
בהזדמנות הזאת אני מודיעה לכן שאני לא אהיה פה שבוע, עד יום רביעי ה25/11 אני נוסעת לגרמניה עם משלחת של הבצפר שלי של מגמת קולנוע
אז בתור ״מחליפה״ יש את שני, שאומנם לא תהפוך לכחולה אבל אם יש בלאגן כלשהו (מקווה בשבילכן שלא
) היא תדאג לזה. אז זהו, תשמרו על סדר ו...אני אתגעגע!

למעלה