חנפי

New member
../images/Emo41.gif הרצאה של מאיר שליו ../images/Emo41.gif

שלום לכולם רציתי לדעת איפה אפשר לברר עם למאיר שליו יש סיבוב הרצאות בעקבות היציאה של ספרו החדש? תודה מראש

ובארץ המובטחת יש עוגות

מצאתי כתבה טעימה ומפתה מתאימה לסוף השבוע שהתחיל ברגעים אלו
תרבחו ותסעדו

הזמנה לפורום "מתמודדים עם החיים" ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שמי שירי, ואני מנהלת פורום "מתמודדים עם החיים". הפורום הנו פורום תמיכה פילוסופי, שמדבר על החיים, על סיטואצות שפוגשים בדרך, וכל מיני שאלות על עצמנו, על הסובבים אותנו ועל התמודדויות שונות שלנו ושלהם. מזמינה אותכם לבית מחבק ואוהב, תומך ואיכפתי ממש פה קרוב בפרדס (לא תצטרכו ללכת הרבה): http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1233 נתראה בפורום "מתמודדים עם החיים", ו
להנהלת הפורום על אישור פרסום ההודעה .

למה בראד פיט עזב את ג'ניפר אניסטון../images/Emo186.gif

צ'מעו , השחקנית הזו חתיכת צנונית |1||1||1| אחרי צפייה בסרטה האחרון "אהבה בהפתעה" , הבנתי למה הוא ערק לזרועותיה של האנג'לינה. הסרט בכיכובו של אהרון ארקרהט ההורס , מספר על אדם ששכל את רעיתו בנסיבות טרגיות , והוא מפיץ את משנתו בסדנאות שהוא עורך לאנשים במצבים דומים ,משכנע אותם לשנות חשיבה ולצאת מהדכאון לעבר חיים והתחלות חדשות. אניסטון שוזרת פרחים במלון בו הוא מתארח , אמורה לעזור לו , כיוון שהוא עצמו עדיין לא התמודד עם הכאב הפרטי שלו ומחלק סיסמאות ממקום תאורטי. אז קודמכול המלצה שלי תחסכו את הכסף ואל תלכו לסרט הזה. האניסטון הזו יותר ממצ'עממת , הבצוע היבש שלה הרדים אותי בכמה מהפרקים , שום סקסיות , שפת גוף קפואה, מבטים כנ"ל .......איזה פקשוש של נושא..... וכמה חבל.

למעלה