i c u 2

New member
../images/Emo32.gif

כל ההודעות שלא קשורות ישירות לנושא הפורום ישורשרו לכאן. שמעתם על תקנות הרעש החדשות? אינעל העולם, אסור יהיה להפעיל מוזיקה חזקה בבית !! איך נשמע אייל גולן? בשקט?

i c u 2

New member
ההתפקדות התפוזית

זה התחיל כשגולש אחד פרסם הודעה בפורום ניסויים לגולשים, ונכנס להרבה פורומים ונתן קישור להודעה שלו ואנשים התחילו להתפקד ולהתפקד... ולפי מה שראיתי הנהלת הפורומים גם תמכה בזה. יש שם כבר כמה מאות גולשים, אתם מוזמנים גם להצטרף. כאן

מה זה? עד איזה שעה?

לפי מה שידוע לי אסור להרעיש אחרי 11 בלילה. בכל אופן גם ככה אין לי שכנים.. אני שומעת חופשי בפול ווליום..

i c u 2

New member
כל מיני שטויות

לא זוכר עד מתי בדיוק המוזיקה אבל יש עוד כל מיני חארטות: אסור לנגן בתופים למשל {השר שסידר ת'תקנה הזו אמר שמי שרוצה לנגן בכלים מרעישים שיעשה בידוד אקוסטי לאותו חדר}. אסור לשפץ אחרי 7 בערב ולדעתי עוד כל מיני עניינים.

i c u 2

New member
הנה התקנות במדוייק

א. אסור לשיר או לצעוק {כך שיפריע למישהו} בין 14:00-16:00 ובין 22:00 עד 7:00 למחרת. ב. אסור להפעיל כלי נגינה, מקלט רדיו או טלויזיה באיזור מגורים באופן המפריע לאדם אחר. ג. אסור להפעיל רמקולים, מגברים וכל מיני כאלה: בין השעות 7-14 16-22 בבתים, בין 14-16 22-7 תחת כיפת השמיים, במקום שאינו סגור מכל צדדיו. ד. אסור לשפץ בין 20:00 עד 7:00 למחרת. ה. אסור שתהיינה הפעלות אזעקה ברכב שהן קוליות {נעילת רכב תתבצע רק על ידי הוינקרים ללא צליל}. אזעקות חדשות תהיינה ללא רעש, ותוך 4 שנים הכל צריך להפוך לשקט. ו. אסור להפעיל ציוד גינון בין השעות 19:00 עד 7:00 למחרת. ז. אסור להפעיל מפוחי עלים. הייתי אומר שנסחפנו קצת .... חוץ מזה, כל זה לא ישים, גם ככה אין שוטרים שיאכפו את זה.

לאלירז יש הרבה להישתפר.

מגיע לו תוכנית אין ספק הבן אדם אהוד ברמות,אבל בתור מגיש הוא חייב להישתפר והרבה.

i c u 2

New member
ליטל מעתוק - המלחין לודויק ואן דודו אהרון ../images/Emo6.gif

youtube אם אפשר להאיר משהו...
באמת אחד המערכונים המצחיקים

למעלה