NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo32.gif

אז.. מה אתם אומרים על ההפסד של גרמניה לספרד? מי אתם רוצים שתנצח - הולנד או ספרד? אני אישית בעד הולנד! על אף שלא ראיתי הרבה משחקים, המשחקים של ספרד לרוב היו דיי משמימים, אז D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיזה ביאווווווווווס;;

נה, בעיקרון אני לא רוצה שספרד ינצחו בעיקר כי המניאקים גרמו לגרמניה להפסיד
מצד שני, יש להם שחקן אחד בשם צ'אבי חחחחחחחחחחחח אז אני בעדו.
סתם קיצר ממש אין לי פייבוריט עכשיו כשגרמניה הלכה...

Because Of May

New member
צודקת, למרות שבמשחק הספציפי הזה, ../images/Emo109.gif

ספרד עשתה לגרמניה בצפר. למרות שהייתי די בעד גרמניה, כי ברוב המשחקים היא שיחקה יותר ממצויין. בכל אופן, אני מעדיפה את הולנד
.

STEMINEM

New member
הולנד אוהבי ישראל !

הלוואי ויקחו אבל ספרד תיקח.. הם הרבה יותר טובים

../images/Emo45.gif עם כמה שבא לי על הולנד ../images/Emo223.gif

נראה לי ספרד יפרקו אותםXD קשה נורא לעבור אותם, הם מהירים ויש להם טכניקות מעולות.. למרות שלא חסר להם פישולים.
חוצמזה שקסיאס בשער, יהיה להם קשה. איזה קטעים, בתחילת המונדיאל אמרתי או גרמניה או ספרד, עד שזה הגיע למצב ששתיהן אחת מול השניה ובחרתי גרמניה. עכשיו גרמניה בחוץ, וספרד מעצבנים אותיXD אבל נו, ממש התלהבתי מהולנד. סניידר המסומם הזה.

ודרך אגב, כתוב בעיתון ../images/Emo223.gif

שגרמניה פחדו רצח מספרד בגלל שיום לפני 'פול התמנון' הזה הימר על ספרד וזה שודר בטלויזיות ומסכים ענקיים בכל רחבי העולם ובכל התחנות, והם היו בלחץ מטורף. איזה קטעים זה. XDD אבל יש בזה משהו. חבל רק שהם האמינו לזה יותר מדי.

חחח זה באמת טיפשי. ../images/Emo223.gif

אבל לפעמים אני תוהה אם זה מקרי או אמיתי.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהודעת התפאנגירלות, נא להתעלם.

באמת, לטובתכן. D; OMG לשייני יוצא אלבום חדש ב19. ;_; הטיזר היה אמור לצאת שלשום אבל הוא לא יצא, והשיר היה אמור לצאת היום אבל איכשהוא יש לי הרגשה שהוא לא... והקליפ אמור לצאת מחר, בואו נקווה שבאמת;; אבלללללללל זו לא הפואנטה!!! הפואנטהההההההה היא שהיום התפרסמה תמונה בAKP [אול קיי פופ, אתר שממנו אני קוראת חדשות על... כל דבר שקשור לתרבות פופ הקוריאנית, החל בלהקות וזמרים וכלה בסדרות/סרטים/שחקנים/ווטאבר, כולל סתם תמונות רנדומאליות שהאיידולז מעלים לטוויטרים שלהם *שיעול*סופר ג'וניור*שיעול* וכאלה~] שמינהו [שהוא, לייק, אחד האנשים היותר סקסיים בעולם3>] יהיה בלי חולצה*_______* שאר הקונספט היה ממש מוזר [... וטף עבר על השיער שלוO_ם] אבלללללללל הוא יהיה בלי חולצה
כלכך התבאסתי מזה ששיוון [שהוא, לייק, באמממממממממממת אחד האנשים הכי סקסיים שיצא לי לראות] היה לבוש לחלוטין באלבום האחרון של סופר ג'וניור;; ועכשיו אני מקבלת מינהו בלי חולצה, שזה טיפה פדופילי מצידם כי בקוריאה עד כמה שידוע לי הגיל החוקי הוא 21 ולא 18 אז הנחתי שהם יחכו שנתיים-שלוש לפני שהם יחשפו אותו, אבל לאאאא333333333333> בקיצור~~~~~~~~~~ הולך להיות לי מינהו בלי חולצה והולך להיות לי מינהו בלי חולצה
ולאלה שלא התייחסו לאזהרה שלי- אני בטוחה שעכשיו אתן מצטערות שקראתן, נכון?

HandsStainedRed

New member
ואוו מטורף!

עדיין כותבים פה. שוטטתי לי בתפוז ונתקלתי בפורום הזה שפעם היה כל חיי חחחח ואוו נוסטלגיות בטירוף כמה השתניתי מאז. קיצר לא ניראלי מישו זוכר אותי פה LOL

NoAmItA ChAn

New member
ברור שזוכרים!

לא רק את השתנית, האמיני לי XP אבל כן, הפורום עדיין פעיל ונחמד כזה, אז את מוזמנת תמיד לעשות קאמבק היסטרי P:

HandsStainedRed

New member
מגניבוווווש את מנהלת :O

אני לא ממש שומעת אותם כבר XD ואיי אנשים מתקופתי עדיין פה :O ועדי ואיי כמה שנים היא פה?O_O

NoAmItA ChAn

New member
יאפוש XP

וברור! תזכירי לי באיזה עוד פורומים היית? פאניק ופו"ב? O:

HandsStainedRed

New member
לא מדברים על זה :p

אבל הייתי בפאניק לאיזה יומיים. ופו''ב איזה שנתיים שלוש עד שהוא נסגר ):

הולנד. ../images/Emo223.gif

כ''כ התאכזבתי מהמשחק של גרמניה...
מה עבר עליהם?! הם פשוט פחדו מספרד. וספרד תקפו המון, אבל אין להם יציאות מדהימות אל השער, כמעט ולא. כפרעל נוייר.
בכל מקרה... אני בעד הולנד, בגלל שספרד ממש לא הרשימו אותי במונדיאל הזה. כל המשחקים שלהם הם הבקיעו בקושי גול, ולא יותר מ2, או עלו על חשבון קבוצות אחרות. הולנד ממש הפתיעו. זה יהיה סניידר מול וייה. ואני בעד סניידר.
אללה כתום.

NoAmItA ChAn

New member
ספרד ניצחה!!

וואי, זה היה משחק מייגעעעעעעעעע! אבל העיקר שנגמר! טוב, הגיע להם, הם באמת שיחקו טוב XP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gifיואוווו333333>

בהתחלה לא הייתי בטוחה את מי לעודד אבל אחרי שראיתי כמה הספרדים יפים וכמה הם משחקים טוב וכמה ההולנדים אלימים... פייייייייי אני כלכך שמחה שספרד ניצחו, הגיע להם באמת
[למרות שהלב שלי עדיין עם גרמניה;;]

האמת? די התבאסתי. ../images/Emo223.gif

ציפיתי מסניידר ורובן ליותר במשחק הזה. אפילו מואן ברונהורסט, שנתן את הגול ה-מדהים- במשחק נגד אורגוואי. זה די היה ברור שספרד ינצחו, קשה מאוד לעבור אותם. אבל מה, ציפיתי מהצלחה והפתעה מהולנד, סך הכל במונדיאל הזה הם הבקיעו 14 שערים [אאלט] וספרד רק 6, ממש לא הרשימו... הם משחקים טוב, אבל לא מבריקים. אבל לא נורא, אני עדיין שמחה בשבילם. הם באמת קבוצה טובה. וקסיאס המלך.
איזה נשיקה הוא הביא לחברה שלו הכתבת ספורט..
אניוואיייייייייס, בשבילי? גרמניה ואורגוואי הן המנצחות של המונדיאל הזה. כבשו את ליבי.

למעלה