../images/Emo121.gifהודעת התפאנגירלות, נא להתעלם.
באמת, לטובתכן. D; OMG לשייני יוצא אלבום חדש ב19. ;_; הטיזר היה אמור לצאת שלשום אבל הוא לא יצא, והשיר היה אמור לצאת היום אבל איכשהוא יש לי הרגשה שהוא לא... והקליפ אמור לצאת מחר, בואו נקווה שבאמת;; אבלללללללל זו לא הפואנטה!!! הפואנטהההההההה היא שהיום התפרסמה תמונה בAKP [אול קיי פופ, אתר שממנו אני קוראת חדשות על... כל דבר שקשור לתרבות פופ הקוריאנית, החל בלהקות וזמרים וכלה בסדרות/סרטים/שחקנים/ווטאבר, כולל סתם תמונות רנדומאליות שהאיידולז מעלים לטוויטרים שלהם *שיעול*סופר ג'וניור*שיעול* וכאלה~] שמינהו [שהוא, לייק, אחד האנשים היותר סקסיים בעולם3>] יהיה בלי חולצה*_______* שאר הקונספט היה ממש מוזר [... וטף עבר על השיער שלוO_ם] אבלללללללל הוא יהיה בלי חולצה
כלכך התבאסתי מזה ששיוון [שהוא, לייק, באמממממממממממת אחד האנשים הכי סקסיים שיצא לי לראות] היה לבוש לחלוטין באלבום האחרון של סופר ג'וניור;; ועכשיו אני מקבלת מינהו בלי חולצה, שזה טיפה פדופילי מצידם כי בקוריאה עד כמה שידוע לי הגיל החוקי הוא 21 ולא 18 אז הנחתי שהם יחכו שנתיים-שלוש לפני שהם יחשפו אותו, אבל לאאאא333333333333> בקיצור~~~~~~~~~~ הולך להיות לי מינהו בלי חולצה והולך להיות לי מינהו בלי חולצה
ולאלה שלא התייחסו לאזהרה שלי- אני בטוחה שעכשיו אתן מצטערות שקראתן, נכון?