../images/Emo32.gif

איפה הקודם נעלם
נו חן איך היה הצום??? איזה חום
כאילו גם עכשיו חם ויש פה איזה 3 מאווררים! אגב, אני עדיין מחכה להצעות סופיות של הא' ב' כדי שנוכל להתחיל עוד השבוע

LeAnnDylan

Well-known member
בואי נתחיל עם מה שיש. אח"כ אם נרצה להוסיף

נוכל. חות מזה שאני יותר בעד שרשור תרגום שמות שירים. ההוא שעשינו בפורום קרי (מרי הלאסביט, מוזס תפוס ת'הגה ושטוחה על הרצפה היו גאוניים!) היה אחד הקורעים
אגב אם כבר בעוף (נו זו לא שגיאת כתיב
) עסקינן אז חוץ מזה שכפרתי היום והכנתי עוף לפנים! הגעתי למשבר אמצע החיים בתפוז. הלפ

../images/Emo12.gif זה מה שהתכוונתי אליו../images/Emo6.gif

עם מארי הלאסביט נו
מה חשבת?
מה גרם לך לזה פתאום?

LeAnnDylan

Well-known member
חשבתי שרצית לתרגם את כל השיר

היה לנו שרשור תרגום של שירים והיה שרשור עליה של שירים שבו לא דבקנו כל כך במקור. לא התכוונת שאת רוצה לתרגם את כל השיר לעברית? בכל אופן יש לי מלא לחץ בעבודה לקראת סוך השנה וגם הלחץ של המעבר דירה ואין לי כוחחחח לכלום. אני עייפה וממורמרת ואומנם אני מתעליכם אבל אין לי כוח לתפוז

לא, רק לשמות השירים../images/Emo13.gif

ואיף מזדהה עם הכתיבת הודעה 5 פעמים. תקחי הפסקה!
אני בטוחה שנצליח לשמור על הפורום, גם אם לא- לא קרה כלום! פורום קרי שכב שנים ללא הודעה ולא עשו כלום

LeAnnDylan

Well-known member
אה אז הכי בעד

ונממ לא. אני לא מתכוונת להגיע לאותו מצב של פורום קרי. עם כל הכבוד למנהלת המהוללת שלו|מגלגלעיניים|

West Doll

New member
כתבתי הודעה וזה לא הוסיף ../images/Emo46.gif

אניוואי כתבתי מהוללת בהחלט ;; וגם כוסית לאללה

Guncrazy

New member
מזה תנוחי../images/Emo69.gif

מה את משמשית?
מזה מידלייף קרייסס?!
גט אובר יורסלף!

LeAnnDylan

Well-known member
אם אנשים לא יפסיקו להגיד לי גט אור יורסלף אני

אבעט במישהו
הבנו שכולכן אוהבות את שידייזי אבל מזה תנוחו

MiriOrit

New member
אוף זה טוב...

סתם בא לי לקטר שנתפס לי הגב! דילן...איך את עובדת כל היום עם ילדים והגב שלך עדיין בריא??

LeAnnDylan

Well-known member
משתדלת לא להרים יותר מידי

ולהיות כמה שיותר במטבח. מה שכן אומנם הגב שלי לא תפוס עדין (וזה ממש רק לבנתיים. אני צופה לו נפילה בשבוע הקרוב כבר כי הוא מתחיל לתת אותותיו) אבל כל שאר האיברים בגופי לא מתפקדים אני מתה על הילדים אצלנו בגן אבל אם החופש הגדול לא יגיע בקוב אני אתחרפן.

West Doll

New member
צום חרא חרא חרא חרא

כל היום הכאבי ראש האלה סגרו עליי...סחרחורות מפה עד להודעה חדשה ומתתי מצמא!! הצום הכי גרוע אבר ואני מאשימה את האנטיביוטיקה. איך עבר לך?

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

עברת את זה כמו גדולה!
בהתחלה היה סבבה כזה רגיל, אבל ואו שאני לא אוכלת אני ממש חסרת מעש! תכננתי לקרוא, לעבוד על עבודות אבל פשוט לא עשיתי כלום! אפילו משחק במחשב היה לי קשה מידי
אני כזו פוסטמה
וגם היה חם מאוד וכל-כך קשה לי בלי מים
אחרי שכבר נהייתי עצבנית וחסרת יכולת לעמוד על הרגליים פניתי למיטה והכרחתי את עצמי לישון. אחרי שנגמר הצום אח שלי נכנס לחדר עם דוריטוס ואמר שנגמר הצום
אמרתי לו שיסגור את האור ואת הדלת כי מהמיטה אני לא יוצאת

West Doll

New member
האמת שלא הרגשתי חום כי הייתי במזגן.

אבל לא יודעת מה קרה לי, בד"כ צומות עוברים לי מזה בקלילות. הפעם ממש נאבקתי! חח ואיך אני מכירה את זה שעד שכבר נרדמים וזה גם כשהצום יוצא זה לא מעניין

West Doll

New member
טוב דיברתי עם צליל../images/Emo6.gif

ולזכותי יאמר- שלא העללתי עלייך דבר! פשוט חשבתי בקול רם |שורק|

symptoms

New member
תזהרי שהמחשבות שלך

לא יהפכו לאמת, לפחות חצי מהן. רעות

למעלה