NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo32.gif

חברים, רק עוד שלושה ימים עד לסיום התחרות! כתבו בהמוניכם, שתפו אותנו בהיסטוריה שלכם עם MCR ואולי תזכו גם אתם באלבום החדש :) וחוץ מזה - עברתי טסט פנימי, וחיסון! D:

sashkaalex

New member
או מי גאד!

מזל טוב! אני בקושי עברתי תאוריהXD ואני נוסעת כמו בן אדם עילגXD

lilison13

New member
רק עוד שלושה ימים יש לי יומולדת XD

יאי נחמד בהצלחה בטסט החיצוני :)

XoLilMissLolaoX

New member
חחח זוכרים ../images/Emo3.gif

מה שנתן לי רעיון אולי אפשר לעשות שרשור ימי הולדת....

NoAmItA ChAn

New member
תודה לשתיכן! וסרטן צוואר הרחם XD

חיסון שני. וכואב לי עדיין ;_; אח שלי המינוול, בא אליי, שואל איפה כואב ונותן לי צ'פחה בדיוק במקום! כונף!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ../images/Emo18.gif חפירה.TT

אוףT_T הציונים שלי כלכך כושלים לאחרונה ובא לי לדפוק לעצמי כדור בראש. ביומיים קיבלתי חמישה מבחנים חזרה,והציונים היו כלכך לא טובים. 90 בשלח,73 במת',68 ביהדות,60 באנגלית ו49 בספרות. אני פשוט הולכת ומדרדרת!
מהציונים באנגלית,בשלח ובספרות לא ממש אכפת לי, אבל המבחנים במת' ובהיהדות,אני אשכרה ישבתי ולמדתי אליהם! במת' אפילו הלכתי לשיעור אצל המורה הפרטית שלי,וזין,73?! וביהדות,כלכך השתדלתי וזה כלכך ביאס אותי. ועוד עשרה ימים יש תעודות,ואני כלכך הולכת להכשל במלא מקצועות. תודה וסליחה שקראתם,או לא קראתם.
אגב,אם מעניין מישהי, עשיתי פוסט חדש שלשום עם תמונות שצילמתי, יותר מאשמח אם תיכנסו להציץ.
http://israblog.nana10.co.il/562674

Hadar way

New member
ציונים גרועים זה באסה

בעיקר במבחנים שלומדים אליהם... אבל בסך הכל הציון הוא רק מספר שמשקף את מידת ההצלחה שלך באותו היום וציונים תמיד אפשר לשפר! בהצלחה, אל תתבאסי ואל תדפקי לעצמך כדור בראש בבקשה נ.ב. הגבתי לך בבלוג ^-^

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אני יודעת,סתם באסה שכבר חלפה לה:)

ואל תדאגי,לא אדפוק שום כדור בראש. |לפחות לא בשבוע הקרוב
| באמת?D: |מתרגש+בודק בבלוג| אעאע כן!עניתי לךD;;;;;

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ../images/Emo69.gif

אגב,המשפט בחתימתך,זה כאילו עם שירים? הלנה,דה דופ שואו
..? או שסתם זאת רק אני?

Hadar way

New member
כן ../images/Emo6.gif

כל מילה שסתם ככה מתחילה באות גדולה זה שם של שיר שאהבתי שכתבתי את החתימה :) כאילו, אני עדיין אוהבת אותם אבל אני לא שומעת אותם כל כך בזמן האחרון ><

NoAmItA ChAn

New member
אויש..

כמו שהדר אמרה - זה רק ציונים, וזה דבר שאפשר לשפר, אז באמת אל תתבאסי \: ותקשיבי - הצילומים שלך מדהימיםםםםם!! *_________* באיזו מצלמה את משתמשת? O:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אוי באמת?D:

תודה!
ואני משתמשת בסתם מצלמה דיגיטלית מעפנה
אבל הסירי דאגה מליבך,יש כבר מצלמה שאני בונה עליה.:)

למעלה