ששותים לא נוהגים.....
הלכתי למסיבה- אמא , ודברייך ניגנו כל הזמן באזניי אז לא שתיתי- אמא , והרגשתי גאה מאד בעצמי. "אל תשתה בן"- תמיד אמרה לי אמא , "חזור הביתה בשלום" אז למרות שאחרים הציעו לי- אמא , שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת- אמא ,ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה- אמא , ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית- אמא ,בזהירות, בדיוק כמו שביקשת. אך המכונית ממול- אמא לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן בצידי הדרך- אמא , ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה- אמא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס- אמא, הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי- אמא, ולא לנהג האחר? יש הרבה דם סביבי- אמא , אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש- אמא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך- אמא, לא שתיתי, אני לך נשבע! אלו הם האחרים- אמא, אלו שלא חשבו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם- אמא, בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי- אמא, ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים- אמאזה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו- אמא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי- אמא, מסתובב סביבי מביט ומהסס. אני חושב שזה לא פייר- אמא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי- אמא,אמרי זאת גם לאחיי, אבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה- אמא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אמא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו- אמא, מחר הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת- אמא, אני מתחיל לפחד. אל תבכי עליי- אמא,גם ככה קשה לי להיפרד. יש לי שאלה אחרונה- אמא,לפני שאעצום את עיניי. אני לא שתיתי ונהגתי- אמא, אז למה איבדתי את חיי????