אמ אנד א

New member
פורום חדש נפתח בתפוז

פתחנו את פורום חמישים פלוס, עבור האנשים שרוצים לדון ב"פלוס" שבחמישים. נשמח לראות אתכם אצלנו. ותודה למנהל/ת הפורום שאיפשר את הפרסום. בתודה פורום חמישים פלוס אמ אנד א http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumPage.asp?id=521

adital9

New member
ששותים לא נוהגים.....

הלכתי למסיבה- אמא , ודברייך ניגנו כל הזמן באזניי אז לא שתיתי- אמא , והרגשתי גאה מאד בעצמי. "אל תשתה בן"- תמיד אמרה לי אמא , "חזור הביתה בשלום" אז למרות שאחרים הציעו לי- אמא , שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת- אמא ,ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה- אמא , ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית- אמא ,בזהירות, בדיוק כמו שביקשת. אך המכונית ממול- אמא לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן בצידי הדרך- אמא , ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה- אמא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס- אמא, הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי- אמא, ולא לנהג האחר? יש הרבה דם סביבי- אמא , אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש- אמא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך- אמא, לא שתיתי, אני לך נשבע! אלו הם האחרים- אמא, אלו שלא חשבו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם- אמא, בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי- אמא, ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים- אמאזה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו- אמא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי- אמא, מסתובב סביבי מביט ומהסס. אני חושב שזה לא פייר- אמא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי- אמא,אמרי זאת גם לאחיי, אבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה- אמא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אמא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו- אמא, מחר הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת- אמא, אני מתחיל לפחד. אל תבכי עליי- אמא,גם ככה קשה לי להיפרד. יש לי שאלה אחרונה- אמא,לפני שאעצום את עיניי. אני לא שתיתי ונהגתי- אמא, אז למה איבדתי את חיי????

אופה3

New member
נסיכה אשמח לענות לך

את פותחת הודעה חדשה, לוחצת למטה על החלפת שם משתמש, ואז נרשמת מחדש כמובן את צריכה לרשום לך בצד את הקוד של נסיכה קסומה על מנת שלא תשכחי אחר כך, את עושה משתמש חדש, עם שם חדש, וקוד חדש, ורושמת לך את זה כותבת את ההודעה בשמך החדש ושתרצי לחזור לנסיכה, את פותחת הודעה, שוב פעם החלפת שם משתמש, משתמש קיים, לוחצת נסיכה קסומה, עם הקוד הישן , ושוב חזרת למצבך, וככה את יכולה לעבור כל פעם. כל טוב האופה, מקווה שעזרתי

למעלה