V veredmp New member 18/4/11 #2 ../images/Emo160.gif אני נפרדת מכם קצת אני טסה מחר על הבוקר ללונדון וניו יורק, אני אחזור ב-2.5. אנסה לבקר קצת בפורום בזמן הטיול, אז אל תעשו יותר מדי בלגנים שיהיה לכולם חג שמח
../images/Emo160.gif אני נפרדת מכם קצת אני טסה מחר על הבוקר ללונדון וניו יורק, אני אחזור ב-2.5. אנסה לבקר קצת בפורום בזמן הטיול, אז אל תעשו יותר מדי בלגנים שיהיה לכולם חג שמח
ה ה 22 New member 18/4/11 #4 |שוקולד-|קחי לדרך.. נסיעה טובה!!!../images/Emo15.gif תלכי ותחזרי בכיף!!!
R Rony 05 New member 18/4/11 #8 ורד ../images/Emo13.gif כמה חיכית לזה!! והנה! הגיע! תהני מאוד מאוד תצלמי הרבה תלכי להרבה מחזות זמר תקני הרבה דברים יפים ותשמרי על עצמך
ורד ../images/Emo13.gif כמה חיכית לזה!! והנה! הגיע! תהני מאוד מאוד תצלמי הרבה תלכי להרבה מחזות זמר תקני הרבה דברים יפים ותשמרי על עצמך
כ כלה להשגה New member 19/4/11 #10 אז גם אני נפרדת../images/Emo42.gif אני טסה מחר אחרה"צ לתאילנד למשך שבועיים+. אני חוזרת רק ב6.5. לא מאמינה שלא בהופעה שמירי מתארחת בצוותא אצל קרן או בהופעה בהרצליה
אז גם אני נפרדת../images/Emo42.gif אני טסה מחר אחרה"צ לתאילנד למשך שבועיים+. אני חוזרת רק ב6.5. לא מאמינה שלא בהופעה שמירי מתארחת בצוותא אצל קרן או בהופעה בהרצליה
R Rony 05 New member 19/4/11 #11 היי עדי איזה כיף לך!!!! את כל כך תהני אל תדאגי לגבי ההופעה ותשמרו על עצמכם