רק אצלי משהו לא בסדר בפורום? הכל קטן כזה, אני בקושי רואה מה כתוב
S Serena16 New member 4/5/11 #1 ../images/Emo32.gif רק אצלי משהו לא בסדר בפורום? הכל קטן כזה, אני בקושי רואה מה כתוב
T TheBalladOfShani B New member 4/5/11 #2 ../images/Emo248.gifתסתכלי למטה בחלון של האינטרנט יש לך כזה זכוכית מגדלת קטנה עם פלוס (+) בפנים אז תלחצי עליו
../images/Emo248.gifתסתכלי למטה בחלון של האינטרנט יש לך כזה זכוכית מגדלת קטנה עם פלוס (+) בפנים אז תלחצי עליו
A Adimenzer New member 4/5/11 #6 ../images/Emo119.gifאז תלחצי על Ctrl+ כדי להגדיל או Ctrl- כדי להקטין.
A Adimenzer New member 5/5/11 #8 ../images/Emo119.gifחחחח כן אני יודעת ../images/Emo6.gif לקח לי שעות להעלות על זה כשרק התחלתי עם הגוגל כרום
../images/Emo119.gifחחחח כן אני יודעת ../images/Emo6.gif לקח לי שעות להעלות על זה כשרק התחלתי עם הגוגל כרום
R Ruth Fletcher New member 5/5/11 #9 ../images/Emo210.gifctrl+0 מחזיר לגודל הרגיל ../images/Emo13.gif
L Little McMickey New member 8/5/11 #12 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוי מגניב! לא ידעתי שאפשר לעשות את זה חחח תמיד הייתי נכנסת לאפשרויות.... אז גם ממני תודה!
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוי מגניב! לא ידעתי שאפשר לעשות את זה חחח תמיד הייתי נכנסת לאפשרויות.... אז גם ממני תודה!
T That McGirl New member 5/5/11 #10 חחחחחחח יו זה קרה לי פעם איזה עצבים זה .. אבל עם CTRL והגלגלת של העכבר את יכולה להקטין ולהגדיל..
S StayAwake New member 7/5/11 #11 מוזמנים לפורום אול טיים לואו ../images/Emo8.gif אול טיים לואו היא להקת פאנק-פופ אמריקאית. הלהקה אמורה להוציא ממש בקרוב אלבום חדש בשם - Dirty Work. אם אתם מכירים ואם לא, אתם מוזמנים לפורום לחצו כאן לכניסה
מוזמנים לפורום אול טיים לואו ../images/Emo8.gif אול טיים לואו היא להקת פאנק-פופ אמריקאית. הלהקה אמורה להוציא ממש בקרוב אלבום חדש בשם - Dirty Work. אם אתם מכירים ואם לא, אתם מוזמנים לפורום לחצו כאן לכניסה
T That YuvGirl New member 9/5/11 #13 ../images/Emo19.gifיואוו אתן לא מבינותת מה ראיתי עכשיוו!! פששוט נוסטלגייה מטורפפת !! זוכרות את הסירטון של החתולים שעשינו?? http://www.youtube.com/watch?v=b9wfHGK_GiY התגעגעתיי בנותת3>
../images/Emo19.gifיואוו אתן לא מבינותת מה ראיתי עכשיוו!! פששוט נוסטלגייה מטורפפת !! זוכרות את הסירטון של החתולים שעשינו?? http://www.youtube.com/watch?v=b9wfHGK_GiY התגעגעתיי בנותת3>
L Little Ray New member 9/5/11 #15 ../images/Emo83.gifאיזה נוסטלגיההה!!|צוחק||צוחק| זה עוד בחדר הישן שלי XD