T h e G i r l

New member
היי.... הגעתי לארץ..

אני לא עומדת לחזור לפורום כי הוא השתגע... אהבתי יותר את הפורום הקודם והפשוט יותר... אני מדי פעם אקרא הודעות ואם יהיה לי משהו להגיד אני אגיד... רק רציתי להגיד שחזרתי מארצות הברית... עשיתי קניה ע-נ-ק-י-ת ב Real style for REAL girls וגם ראיתי את Getting There... יאללה בי...

אני לא אהיה בפורום יומיים, אני

נוסעת ליומיים לצפון. אני מקווה שתחדשו הרבה בפורום. ונראה אולי יהיה לי שם מחשב(הלוואי). נתראה ביום שני.

MC JaNaNa

New member
../images/Emo41.gif נינג´ות כנסו לפה ../images/Emo80.gif ../images/Emo70.gif

כן, כן, אני מציק, אבל אנשים - אל תפספסו! מסיבה לכבוד הדיסק של מומי לוי, כולל הופעת בכורה של מומי לוי עם המון אורחים, (נימי נים{נמרוד רשף} ,סאבלימינל והצל, קוטג´ ועוד ועוד!!) כלים אחד-אחד. שתייה קלה חינם כל הערב, דיסקים מתנת הליקון. השבט מחממים ומתארחים הג´י-ספוט, יום חמישי ה29.8.2002 חוף גורדון ת"א שעה 00:00 --שתיה קלה חינם כל הערב-- הרשימה כמעט מלאה, מי שלא יירשם יישאר בחוץ! פרטים נוספים על המסיבה\הרשמה כאן:- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sponsor/Viewmsg.asp?id=205&msgid=6766111 אם מישהו/י מתכוון לבוא אז אני אשמח לתת עוד פרטים באי סי קיו שלי 1570701731 גם אני אשמח לפגוש אנשים מהפורום הזה

לכולם יש לי שאלה דחוף תנו לי תשובה

igurman רשם או רשמה לי את זה:i cant wright hebrew i dont know why just tell me please how do i get this paper to my e mail? אתם יכולים להגיד לי מה זה אומר בדיוק הבנתי קצת אבל אני צריכה בדיוק

ענבר 2002

New member
כן זה אומר....

"אני לא יכולה לכתוב בעברית ואני לא יודעת למה אז רק תגידי לי בבקשה איך אני הנייר מגיע לאימייל שלי"? עזרתי?

לא אני עושה גם עיתון התאומות באימיי

ל נירשמים אצלי תישלחו לי את השם שם. מישפחה. עיר (לא חייב).ואימייל ויגיע אלייכם עיתון התאומות אולסן לאימייל אהה וגם תאריך לידה כי בעיתון יהיה ימי הולדת ביי

RinRan

New member
../images/Emo41.gifנ.ב.../images/Emo41.gif

אפשר לכתוב עיר במקום שם משפחה
- ת"א, ותאריך לידה- 27.8.89\ בביי

למעלה