RinRan

New member
כולם- כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התחלפה התמונה בעמ´ הראשי של הפורום ואני הכנתי אותה
- מתלהבת שכמוני...
טוב אז אתם לא חייבים להגיב- אם בכלל יש מה להגיב... אני יודעת שזה די שוויצרי מצידי, אבל פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה כי אני כ"כ
בעצמי.... חחחחח.... סורי-

motib4

New member
תבורכי../images/Emo70.gif

מצדי, תכיני כל יום תמונה כזאת.

רעותיייי!

חמודה איך היה
נורא התגתגתעי
הפורום נישאר אותו דבר- פשוט הגיעו מלא אנשים חדשים כמו שראית, ונוספו מלא דברים אני מצעיה שתשלחי מסר מוטי והוא יגיד לך כל מה שהתסף לפורום ככה יהיה לך יותר מובן, אני גם לא הייתי פה יום אחד וכבר הכל מתבלאגן ואני יהיה רק ביום ראשון אז אני לא יראה את התגובה שלך עליי, רק עם זה ישאר עד יום ראשון ביי חמודה והמשך חופש מהנה
נ-ו
-ע-ה

omer wild

New member
כל מיני משחקונים נחמדים !!

רגע את לא יכולה לתת לנו עו פרטים איך היה ? מה קנית ? והפורום נשאר בדיוק אותו הדבר...רק הצבעים השתנו...אבל זה זמני! כדאי לך לבמשיך ולעקוב פה בהודעות !!

omer wild

New member
עוד משהו לרעות !!

אני לא ממש דברתי איתך הרבה פה בפורום ! אבל ברוכה הבאה וכיף שחזרת לפה !

motib4

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif

יש כרגע חסות על כל הפורמים בתפוז לשלושה שבועות [URL='http:///'] בלבד [/URL]. חשוב לציין שאין יותר פרסומות קופצות, ותפוז מרוויחים כסף ומשקיעים יותר על מערכות הפורומים, שכולנו נהנה יותר. חבל לא להכנס.
כרגע יש את משחק הבינגו שיתחיל מחר. אם את רוצה להרשם- זה הזמן, שרשרי את האימייל שלך ותקבלי כרטיסיה עם תמונות של התאומות שבבינגו אמיתי היו המספרים.
המשחק נושא פרסים- כדאי

T h e G i r l

New member
חחח...

שכנעתם אותי... פשוט ממש נבהלתי כשהגעתי לפה ואני שונאת שמתחילים למסחר אתרים... מוטי- בא לך לשלוח לי כרטיסיה? [email protected] ו... זהו בעצם.... התגעגתי לכולכם!! יש לי כתבה ממגזין אמריקאי על התאומות... הן מחמצנות לאלה... רואים בתמונה כאילו.. אני לא אוהבת את זה! אני אשים את התמונה מחר כי אין לי כוח היום... בכתבה אומרים אליהם דברים מזה טובים!!

לרעות

יא איזה יופי שחזרת אנחנו יודעים שהתאומות מחמצנות אני דווקא חושבת שזה יפה להן כי פעם הן היו בלונדיניות וזה עדיף להן משיער שטני אבל תמיד הן יפות

karin agajany

New member
רעות!!!!!!!!

באמת... באו עוד אנשים אבל מזה משנה, העיקר, תתכתבי עם מי שאת רוצה, ברוכה הבאה!

Nomero Uno

New member
ברוכה השבה!../images/Emo77.gif

רעות , תיצרי איתי קשר באייסיקיו בקשר למה שדיברנו לפני שנסעת

Starting Skater

New member
שאלה

יש כאן בנים שהצתרפו לטפוז רק כשהם ראו ש יש פורום תאומות אולסן? והאם יש כאלה שמישתתפים אך ורק בפורום הזה?

למעלה