boly

New member
כן

המנהל של האתר הוא בן ומומחה הפרום הוא בן ויש פה עוד בנים יש כאלה שמשתתפים רק בפרום הזה את יכולה לבדוק על ידי לחיצה על השם של המשתתפים ואז את יכולה לבדוק באיזה פרומים המשתתף נמצא ועוד פרטים כמו שם שם משפחה מין גיל תחביבים ועוד...

Alexis14

New member
אם יש בן שמשתתף בעוד פורומים

או שכתוב לו בכרטיס האישי שהוא ביקר בעוד פורומים זה לא אומר שהואפחות אוהב את התאומות או יותר ´גבר´ כי הוא לא פה רק בגלל התאומות...

AM16

New member
אני בן ואני נרשמתי לתפוז בגלל

הפורום הזה. אני משתתף בעוד פורומים אבל באופן פסיבי (אני רק קורא ולא כותב).

Nomero Uno

New member
אני בן

אבל אני הייתי בתפוז עוד לפני שהפורום הוקם ולמעשה אני "חוזה הקמת הפורום" ואני משתתף בעוד כמה פורומים

motib4

New member
"תפוז" היה אצלי במועדפים עוד לפני

שהפורום נפתח. ואני לא משתתף רק בפורום הזה.

PURPLE CHICKEN

New member
ניצול שרשור- שאלה!!! ../images/Emo42.gif

תקשיבו כולם- זה ממש חשוב!! אני יודעת שמרי קייט הייתה מועמדת לתפקיד של ריילי במזל תאומות לאמי אבל לא זכתה... אבל מי היו שאר המועמדים ומי בסוף כן זכה?? תודה רבה!

יש כזה אתר שיש את הקטע אני לא מוצאת

את האתר רגע בעצם יש את זה פה בקישורים את האתר הישראלי הרישמי שלהן למטה בחץ ואת כבר תיראי

PURPLE CHICKEN

New member
אבל...

זה רק הקטע שהיא הפסידה- לא כתוב לגבי שאר המועמדים... אבל תודה בכל מקרה!!

באתר שלי גם תוכלו למצוא

באתר שלי גם תוכלו למצוא את רשימת המעומדים ואת הזוכה: Olsen Mania אולסן מאניה -- http://www.olsenmnia.com תום

אוף סוף כל סוף גמרתי שלחתי לכולם את

העיתון לאימייל כל מי שנירשם שיכנס לאימייל שלו העיתון בנוי בשתי חלקים טוב ביי אהה ומוטי מישהו הציעה לי לבקש מימך רשות ולעשים את העיתון פה בפורום אבל לא יודעת לא כל כך ניראה לי טוב לא חשוב ביי ותודה

חזרתי../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

היה ממש נחמד אבל ממש חם-
עכשיו תגידו לי מה הולך בפורום אני רואה מלאאא הודעות חדשות:?)

RinRan

New member
נועוש סופסוף....../images/Emo70.gif

התגעגעתי לראות את חתימת הפפסי מאקס שלך..... אה.... כמה טוב לראות את זה שוב....... חחחחח....... בכל מקרה- תלכי הודעה-הודעה ו... תהני לך
איך היה

למעלה