RIP CURL1

New member
../images/Emo32.gifטוב מה שעכשיו אני רוצה להגיד

לא קשור בכלל לפורום או משהו זה משהו שהייתי חייב לשים לראות אם אתם חכמים כנסו לקישור

../images/Emo32.gif לא קשור....אני יודעת...

אבל רציתי להודיע לכולם שהיום אני יוצאת לטיול... אני יחזור ביום רביעי בצהרים!
אז שיהיה לכולם יום נעים...

8 אבל...

זה לא פיר כי... בשאלה אחת ידעתי את התשובה אבל התשובות שהם נתנו לא היו מתאימות (ידעתי שניצולים לא קוברים לכן כן לא מתאים וגם לא כי אם הייתי מסמן לא אז זאת אומת ש-לא, הם לא ילקחו לקבורה לארץ מולדתם וגם זה לא נכון) על הענף עמדו 5 ציפורים. הצייד פגע באחת, כמה נישארו? אך אחד כי ה-4 עפו והאחרונה שנפגעה נפלה למטה. זו טעות שלהם. ככה שיש לי (על פי חוק) 10
אבל אני סתם קטנוני

../images/Emo32.gif

עוד עוף
(זהו שירשור הלא קשור שלנו...תגיבו להודעה הזאת ותרשמו כ-ל מה שבראש שלכם) ----------------------------- המממ...הצביעה בבית שלי הסתיימה. הבית נראה מעולה וסוף סוף אין בלאגן בבית! החורף מתקרב...איזה בעסה
אני שונא חורף...ואני עוד לומד בי"ם, ככה שזה הולך להיות חורף קרררררררררר! ----------------------------- מה יש לכם לספר לעולם?

../images/Emo124.gif תרימו ת´רייטינג ../images/Emo45.gif

מה משותף ל"מכושפות", "הכי גאים שיש", "סברינה", "הבית הלבן", "חברים", "לחיי האהבה", "בנות גילמור", "דוסון קריק" ו"של מי השורה זאת בכלל?"???? נכון! לכל הסדרות יש פורומים ב-
, אולם כולן גם משודרות בערוץ 3. מנהלת הערוץ שמביא לנו את הסדרות הטובות בעולם, ליאור גטריידה, וכן איש הפרוגרמינג של הערוץ, יובל קניג, מתארחים היום ב-17:00 בפורום טלוויזיה. תוכלו לאול אותם שאלות בנושא תכני הערוץ, תוכניות מקור ויבוא, תרגומים ועוד... כנסו כבר עכשיו והכניסו שאלותיכם!
********************************************************** אירוחים נוספים השבוע בתפוז: 15/10- פורום פונדקאות מארח את עו"ד יריב דקל 16/10- פורום נפגעי תקיפה מינית מארח מומחית לטיפול בטראומה 20/10- פורום מתכונים מארח את רפי אהרונוביץ´ 21/10- פורום ריקודי עם מארח את מחבר הריקודים והמורה הותיק יענקלה לוי. הודעות מפורטות על האירוחים יגיעו בהמשך.

למעלה