PurpleGoat

New member
../images/Emo41.gif השגחה פרטית - ההופעה ../images/Emo41.gif

אז.. תזכורת
השגחה פרטית בהופעה!!
יום ראשון הקרוב, ה27.10.02 בשעה 22:00 מועדון ה"מוזה" סמילנסקי 10, נתניה בואו- יהיה טוב!

yaphit

New member
תראו אתר מגניב שמצאתי

זה סתם משהו נחמד כנסו.... http://quiz.ravenblack.net/blood.pl?3587205158

../images/Emo32.gif

(זהו שירשור הלא קשור שלנו...תגיבו להודעה הזאת ותרשמו כ-ל מה שבראש שלכם) ----------------------------- אתמול חברה טובה שלי עשתה מסיבת גיוס (היא ועוד ידידה אבל אני והידידה לא ממש בקשר) באתי בסביבות 23:00 (איחרתי) וחזרתי בסביבות 0:30...היא עשתה את המסיבה באיזה מאהל בדואי שיש באיזור שלנו (זה לא ממש בדואי...זה מקום שנקרא הארוחן והוא נראה כמו מאהל בדואי. אני חושד שאין קשר בינו לבדואים :)). אני וחבר שלי הזמנו משהו קליל לאכול (אחרי כולם) אבל המלצר שכח אותנו ולא קיבלנו כלום...
סוף הערב נפרדתי מהחברה המתגייסת בחיבוק ועצה לדרך ("לא משנה כמה תורנות מטבח תעשי, זה תמיד יותר טוב מלעשות שמירות") וחזרתי הבייתה. היה נחמד. ----------------------------- מה איתכם?

mayjen

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

אמיתי, איזה מדכא זה כל המסיבות גיוס האלה... כולם הולכים...מתי אתה מתגייס? בכל אופן.....לא ישנתי כל הלילה ואני לא מצליחה להירדם
ועוד שבועיים אני טסה לאמסטרדאם!!!!! איזה כיף!!!!:)

כעיקרון התגייסתי...

אבל אני בדחיית שירות. המשכתי ללמוד י"ג ואולי אני גם אמשיך לי"ד. וזה באמת מבעס שכולם הולכים לאט לאט...

mayjen

New member
כן........./images/Emo4.gif

והקטע הוא שגם שהחברים חוזרים ויוצאים איתם, כולם מדברים כל הזמן על מה שהיה להם בצבא...ולך אין מה להגיד...כי אתה לא בצבא ולא עברת את מה שהם עברו, אז גם זה מבאס... אני למשל מתגייסת ממש ממש מאוחר...במרץ

../images/Emo127.gif../images/Emo61.gif לי זה לא יקרה (איידס)

פורום איידס מארח את ד"ר שמואל רשפון, באירוח הראשון מתוך סדרה של שלושה אירוחים המתקיימים כהכנה לשבוע המודעות למחלת האיידס. האירוח יתקיים בשעה 20:00, וניתן לשאול את הד"ר כל העולה על דעתכם בנושא. ד"ר רשפון הוא רופא המחוז של משרד הבריאות בחיפה. האירוחים הבאים יתקיימו בתאריכים: 11/11- בשעה 20:00, ובשבוע המודעות עצמו, ב-25/11 בשעה 20:00
אירוחים עתידיים בתפוז 29.10 רוני אורן, אמן הפלסטלינה, יתארח בפורום אנימציה 31.10 מירי בלקין, דיאטנית ועורכת סדנאות להרזיה, תתארח בפורום מתכונים

shahaf31

New member
אלישיה קיז - האתר הישראלי הראשון!

אתר מצויין למעריצי אלישיה קיז. תוכלו למצוא פה כ-ל מה שקשור אליה! אל תשכחו לכתוב בספר אורחים ולהצביע לאתר. והכי חשוב ! תהנו! www.aliciakeys.up.co.il

האייקונים של החורף הגיעו ../images/Emo186.gif

אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזאת את כל הניסיונות שלכם :) --
--
--|מטרייה|--
--
--|פטרייה|--
--
-- (איזה יופי!
)

WickeDevil

New member
הכנתי סיפור עם האייקונים ../images/Emo60.gif