samc

New member
יהיה טוב -הגרסה הרשמית

יהיה טוב -הגרסה הרשמית - אני מביט מהחלון וזה עושה לי די עצוב האביב חלף עבר לו מי יודע אם ישוב הליצן נהיה למלך הנביא נהיה ליצן ושכחתי את הדרך אבל אני עוד כאן פזמון: יהיה טוב יהיה טוב כן לפעמים אני נשבר אז הלילה הו הלילה איתך אני נשאר ילדים לובשים כנפיים ועפים אל הצבא ואחרי שנתיים הם חוזרים ללא תשובה אנשים חיים במתח מחפשים סיבה לנשום ובין שנאה לרצח מדברים על השלום פזמון…. שם למעלה בשמים עננים לומדים לעוף ואני מביט למעלה ורואה מטוס חטוף ממשלות וגנרלים מחלקים לנו את הנוף לשלהם ולשלנו מתי נראה ת´סוף הנה בא נשיא מצרים איך שמחנו לקראתו פירמידות בעיניים ושלום במקטרתו ואמרנו בוא נשלימה ונחיה כמו אחים ואז הוא אמר קדימה רק תצאו מהשטחים פזמון…. עוד נלמד לחיות ביחד בין חורשות עצי זיתים ילדים יחיו בלי פחד בלי גבולות בלי מקלטים על קברים יפרח העשב לשלום ואהבה מאה שנים של חרב ועוד לא, לא אבדה התקווה

האם מישהו מהפורום המכובד

ראה את אופרת הרוק "מאמי"? אני לא ראיתי את הגירסה הישנה על הבמה, אבל יש לי אותה בדיסק וגם בוידאו, אני זוכר שזה היה פעם (86-7) להיט היסטרי לאחר שהמופע עלה בקול ענות חלושה התחילת דרכו ורק אח"כ הפך ללהיט ובצדק רב, אם מישהו ראה (את גירסת המילניום) ויוכל להעביר את התרשמותו אשמח מאוד,האם גם המופע הזה מוצלח, למרות שקשה לי לתאר את אורית שחף בנעליה הגדולות עד עצומות של מזי כהן.

samc

New member
4 לנובמבר -הנאום האחרון של רבין ז"ל

הפניה לאתר עם הנאום האחרון של רבין שעדיין רלבנטי מאד!

אכן כן

יש לי חברה שראתה את המופע המקורי מס´ פעמים וטוענת כי הוא משהו בלתי רגיל, סוף הדרך ושלדעתה, יהיה קשה ביותר לשחקנים העכשוויים להכנס לנעליהם של המקוריים... אחד הדברים המבאסים בחיי הם שפספסתי את המופע המקורי אבל - כיוון שגם אני מכירה אותו בעל-פה, אני מניחה שאהנה גם מהמופע החדש... אוהבת תמיד

הי נטע

אם את מתכוונת ללכת למופע, ספרי פה אח"כ איך הוא היה ות-ה-נ-י מכל רגע, השחקן היחיד שנשאר מההפקה המקורית הוא אריה מוסקונה שגילם כמה תפקידים במופע המקורי והוא היה, כמו כולם במופע המקורי מקצועי ונהדר.

היי biker

מתוך התשובה שלך אני יכולה להבין שאתה לא הולך למופע (העכשווי).????? מדוע? מספיק שפיספסנו את ההופעה המקורית, אתה מתכוון לפספס את החדשה?! בבקשה, תסביר!!!

צודקת, אבל

אחרי שאני כבר מכיר כ"כ את המופע,למרות שלא הייתי בו אבל גם דרך הוידאו וגם דרך הדיסק, פשוט לא בא לי להתאכזב ולכן אני מעוניין לשמוע חוות דעת של מישהו שהיה שם!!

samc

New member
שום דיסק...

שום דיסק או וידאו לא יכול לתאר את החווייה של מופע (חדש וגם ישן!)

למעלה