../images/Emo77.gifמשהו טעים ../images/Emo25.gif../images/Emo185.gif../images/Emo113.gif

חברת "ד"ר לק" נוסדה בשנת 1987 ע"י דני כותני ואביב ארן ומתמחה בייצור גלידות, שרבטים מפירות טריים ועוגות גלידה לאניני טעם. החברה החלה דרכה ביצור גלידות ושרבטים על טוהרת המרכיבים הטבעיים ורקיחת טעמים שעד אז לא נמצאו בשוק הישראלי כגון: פרג, אשכוליות וקמפרי, טרגון, נענע, תפוז וורמוט ורבים אחרים. לד"ר לק 21 סניפים ברחבי הארץ מצמח בכנרת ועד אילת. דוגמאות למוצרים שהחברה מייצרת: * מקפא (שרבט) שוקולד בלגי בעל מרקם קטיפתי וטעם עשיר של שוקולד מריר. * שוקולד לבן ופיצפוצים - גלידת שמנת עם שוקולד לבן בלגי איכותי עשירה בפיצפוצי שוקולד. * שרבט פסיפלורה ובננה - שילוב מרתק בין הפסיפלורה - פרי התאווה האקזוטי והבננה. * מלבי - הלהיט של הקיץ, גלידת שמנת משובחת משופעת בריפל מלבי ומי ורדים. טעמי גלידה על בסיס גבינה: · קרם גבינה ותות - גלידה העשויה קרם גבינת שמנת שזורה בעורקי רוטב תות שדה טבעי. גלידה שנוצרה בהשראת הקינוח הצרפתי הידוע " Creme Coeur de" (לב שמנת) המוגש במקור ברוטב פטל. · גבינה וקינמון - גלידה מיוחדת לכל אוהבי הקינמון, טעם שנרקח ע"י "ד"ר לק" על בסיס הבלינצ´סים המתוקים הממולאים בגבינה וקינמון. "עוגילק" הגלידה הטבעית של ד"ר לק, בין שתי עוגיות שוקולד ושוקולד צ´יפס עשירות בטעמן. מוכן טרי במקום על פי בחירת הלקוח. ניתן לבחור כל טעם שמתחשק ממגוון הגלידות במקרר: מקפא שוקולד מריר למכורים לשוקולד, וניל צרפתי או קפוצ´ינו לשם הגיוון, למתקשים להחליט, ניתן לשלב מספר טעמים. העוגיות עשויות שוקולד איכותי על בסיס חמאה. עוגת גבינה ודובדבנים עוגת פרפה גבינה על בסיס שכבה דקה של טורט, מלאה בבישקוטים ספוגים בליקר דובדבנים. העוגה מעוטרת קצפת ובמרכזה דובדבנים חמוצים בסירופ. את העוגה יש לשמור בהקפאה (להוציא את העוגה מהמקפיא מספר דקות לפני ההגשה). נשמע לכם טעים? בואו לשאול ולהתייעץ עם ד"ר לק, הלא הוא דני כותני, היום בפורום מתכונים בשעה 13:30! ******************************************************** בקרוב:
האירוחים הבאים בתפוז: 17/11- יעל דיאמנט בפורום שורשים משפחתיים. 18/11- "סאברס" בפורום אנימציה 20/11- עו"ד יוסי משולם בפורום זכויות בעלי חיים. 21/11- הרכב Psycraft בפורום טראנס 24/11- שרון אלכסנדר ותהן רן בפורום אמנויות הבמה 25/11- ד"ר שמואל רשפון בפורום איידס

../images/Emo39.gifהיום בתפוז אנשים!!! ../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

עו"ד יוסי וולפסון, הינו פעיל זכויות בעלי-חיים מזה שנים. את המאבק למען זכויות בעלי-חיים רואה וולפסון כחלק ממכלול של מאבקים, בעלי מכנה משותף אחד: המאבק למען צדק חברתי, השם במרכז את הפרט (כל פרט). במוקד המאבק לצדק חברתי צריכות לעמוד קבוצות מקופחות, שמערך הכוחות החברתיים מותיר אותן מודרות מכוח ונטולות זכויות. עו"ד וולפסון יתארח בפורום זכויות בעלי חיים היום בשעה 21:00.
היום בשעה 17:00 בפורום מרצ נארח את הח"כ משה (מוסי) רז, חבר בועדת הפנים ואיכות הסביבה של הכנסת היוצאת, ולשעבר מזכ"ל תנועת "שלום עכשיו", מנהל עמותת "עיר שלם" ויו"ר מועצת הסתדרות הסטודנטים. ו....
מהיום יש לכם אפשרות לבחור את האמוטיקונים בצ´אט!!! *************************************************************** האירוחים הבאים בתפוז אנשים
: 21/11- הרכב Psycraft בפורום טראנס 21/11- רוני חוגרי ממפלגת עלה ירוק בפורום אקטואליה. 25/11- ד"ר שמואל רשפון בפורום איידס 25/11- לובו וייזנר בפורום ערוץ ההיסטוריה 25/11- ד"ר צביה גרנות בפורום פרק שני 25/11- מיכאל קליינר בפורום אקטואליה 26/11- מנואלה דבירי בפורום שכול ואובדן 26/11- הפסיכולוג מאיר נעמן בפורום הורים למתבגרים 27/11- אורלי זילברשץ-בני וניר ברגר בפורום סרטים 27/11- פיליס גלזר בפורום מתכונים 27/11- בני אלון בפורום מולדת

../images/Emo187.gifאור ירוק לטראנס ../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

הרכב "פסייקראפט" הוא בעצם שני ישראלים מבאר שבע: אלון אלגרסי וניר סדון. הם עובדים יחד החל משנת 1995, למרות שהחלו לנגן בגיל מאד צעיר, בגיטרה ובקלידים. בשנת 2001 יצא אלבום הבכורה שלהם בלייבל העצמאי HOMmega , וטראקים רבים שלהם פוזרו באוספי טראנס שונים. היום ב-20:00 הם יתארחו בפורום טראנס. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם. אבל לפני שתעשו כן, כדאי לעבור גם בפורום אקטואליה, שם מתארח רני חוגרי ממפלגת "עלה ירוק" היום ב-16:00. רוני ידבר על ליגליזציה של סמים קלים, דת ומדינה ועוד! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיבור נאותה! *************************************************** הפורומים הבאים בתפוז אנשים
:
25/11 ד"ר שמואל רשפון בפורום איידס 25/11 לובו וייזנר בפורום ערוץ ההיסטוריה 25/11 ד"ר צביה גרנות בפורום פרק שני 25/11 מיכאל קליינר בפורום אקטואליה 26/11 מנואלה דבירי בפורום שכול ואובדן 26/11 הפסיכולוג מאיר נעמן בפורום הורים למתבגרים 27/11 אורלי זילברשץ-בנאי וניר ברגר בפורום סרטים 27/11 פיליס גלזר בפורום מתכונים 27/11 בני אלון בפורום מולדת 28/11 המשורר יובל רבין בפורום שירה וכתיבה יוצרת 28/11 ח"כ נעמי בלומנטל בפורום הליכוד

lupland

New member
פיספוסים

יווווווווווווו ריטה שוב אנחנו כמעט נפגשים הייתי על המחשב כל הזמן אבל מרוב עניין באתרים אחרים שכחתי לקפוץ מי אמור להיות ער בשעות כאלו??? לילה טוב שיהיה איזה כייף שיש מחר בוקר טוב

champ

New member
בפעם הבאה תשלחי מייל....

או תודיעי באיסיקיו לפחות..........

ritosh

New member
O.K ידידיי, להשתמע בלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שי פ

New member
אני כאן ואתם כבר לא......

מה שלומכם חבריי הזאבים? ימים שלמים לא הייתי, אבל מאוד נהנה לעבור על שכתבתם. אספר: מלבד כאבי המפרקים שדיווחתי, והחולשה הכללית שהניעה אותי מלהתחבר למחשב, ביליתי שלושה ימים באילת, בטיול שנתי עם תלמידי. האמת שהיה נהדר!!!!! קטיפה, מרחי קרמים, כובע רחב שוליים, בגדים ארוכים ודקים, ותהני......בקיצור, עברנו מסלולי הליכה שונים, אבל בעיקר שמחנו מלהיות יחד 72 שעות. שנירקלנו בחוף אלמוג, צפינו במטר המטאורים בלילה שבין שני ושלישי, ועשינו קומציץ במדבר לאור הירח והתאורה שהמדורות העניקו להרים שסביבנו היתה מדהימה. בקיצור, הטיול היה מדהים, אך מתיש. חזרתי הביתה, ומאז שהגעתי ועד היום בצהריים, יומיים, אני עם מיגרנה מעצבנת ומציקה. כרגע טיפות האופטלגין הקלו במקצת, ולכן אני כאן...... הדר, אולי מלבד פגישת חולים כדאי לקיים פגישת בעלי כלבים באיזו גינה? אני מאחל לכולכם שבת שלום, בריאה ונעימה. אנחנו, אישתי הבנות ואני, נוסעים לקיבוץ בעמק בית שאן, במטרה לברר אולי ישנה אפשרות שנעבור לגור בשכונה חדשה שהם בונים..... אסף, מה שלומך חמוד? וצ´אמפ, אנחנו לא מכירים אבל----אבל מזל טוב!!!!!! אם אתם זקוקים לעצות, ואני מניח שמציפים אתכם בהם, תיצור קשר. יאללה, בייייי

lupland

New member
קח מקל קח תרמיל בוא איתי לגליל...

היי שי.גברררררררררררררררררררררררררררררררררר מה העניינים? אני מודה ומתוודא.אני פשוט מקנא בך.על הטיול הנהדר שהיה לך.הצפתה אותי בזכרונות מהימים שהייתי צעיר ויפה.חבר שלי ואני "ברחנו" לכיתה באותו טיול והגענו שנינו לגבול עם מצרים.עד היום יש לי את התמונה שהוא צילם אותי "בחו"ל ".למחרת נערך לנו משפט אצל המנהל שהעדיף לטובת השקט הנפשי שלו לשלוח אותנו חזרה הבייתה אך לבסוף ויתר והסתפק באזהרה חמורה.כמובן שהתנצלנו ודקה אחרי כבר אמרנו שילך... הכל בסדר אצלי כמו שאתה רואה/קורא.היי מה בדבר חיסון שפעת?קיבלת? אם כן ואם לא תוסיף את זה לסקר שלנו. לאיזה קיבוץ אתם נוסעים? ומה פתאום מעבר לצפון?אני לא זוכר שהדבר הועלה כאן לדיון בפורום.
תהנו ותבלו לכם ושיהיה סופשבוע טוב לכולנו. אסף

lupland

New member
פרפר לילה?

ריטה מה זה השעות האלו? לישון.קדימה בטעות אני עוד יחשוב שאת פרפר לילה.ואומנם זה המקום של הפרפרים הזאביים אבל בכל זאת... אני פורש בכל אופן לילה טוב

למעלה