Yaniv-DC

New member
בלעדי לפורום - מחר ב"רואים עולם".

בתוכנית רואים עולם שתשודר מחר, יום שבת ה-30 בנובמבר תשודר כתבה שלנו המסקרת את התערוכה החדשה במוזיאון השואה. התערוכה מתעדת את רדיפת ההומוסקסואלים בשנים 1933 עד 1945, אז נעצרו כ-100 אלף איש בעוון הומוסקסואליות. כ-15 אלף מתוכם הוכמסו למחנות ריכוז כאושוויץ ובירקנאו (אם כי לא לצורך השמדה, אלא לצורך "תיקון"). שם בעצם התחיל השיוך הורוד להומוסקסואליות. בכתבה תוכלו לראות את וויין בסן, סגן ראש האגודה לזכויות האזרח (HRC), אגודת הומואים ולסביות הפועלים לשיווין, זכויות אימוץ, נישואין וכו´. ויין הוא נכד לניצול שואה והומוסקסואל. יניב.

.m

New member
סקס, אלהוכול, סיגריות ו... תולעים

בנסיון שנעשה במעבדה, הושמו 4 תולעים בארבע מבחנות נפרדות. תולעת אחת הושמה במבחנה מלאה אלכוהול. השניה הונחה בתוך מבחנה מלאת עשן סיגריות. השלישית שחתה בתוך מבחנה מלאה תאי זרע. והרביעית הוכנסה לתוך מבחנה מלאה עפר. כעבור יום - אלו התוצאות שהתקבלו: התולעת הראשונה שהושמה באלכוהול - מתה. התולעת השניה שהונחה בתוך עשן הסיגריות מתה. התולעת השלישית ששחתה בין תאי הזרע, מתה. התולעת הרביעית שהוכנסה לתוך העפר - חיה. מסקנת הניסוי: כל עוד אתה שותה אלכוהול, מעשן סיגריות ועושה סקס - לא יהיו לך אף פעם תולעים!
mai (ותודה למיקי, כמובן)

ELP

New member
../images/Emo32.gifמיצי מיצי |מיאו|

היום עשיתי לי משקפי ראייה, וקניתי מסגרת מה זה יפה, מסגרת פלסטיק במבע ורוד\סגול וזה ממש יפה
וחוץ מזה ראיתי את הסרט אתמול עם ר´יצאריד גיר וממש מתאים לו שם צבעים בשיער
עושה לי חשק ליאמי...

white star

New member
תסתכל על הצד החיובי בעיניין

הצעירים משתמשים יותר בקונדומים והמבוגרים אוהבים צעירים ככה שכל העסק הופך יותר בטוח... דבר אחד בטוח - מאז שהיתה פעם אחת בוודאות שהקונדום הציל אותי מאידס אני לא מוכן בלי

למעלה