Superunknown1

New member
../images/Emo32.gif

חדשות משמחות! ברוב קולות מוחלט נבחר OKC לאלבום האלטרנטיבי הטוב ביותר ע"י חברי פורום "מוזיקה אלטנרטיבית" בתפוז.
[הממ...פולי שלנו מצתרפת לניהול הפורום ובדיוק אוקייקומפיוטר זוכה באלבום ה"must" של הפורם. צירוף מקרים או קונספירציה?]

Fish in the sea

New member
ואם כבר בסקרים ותוצאותיהם עסקנו:

איך זה יתכן שבסקר פה בפורום ל"איזה אלבום היינו רוצים שהאלבום הבא יידמה" הצביעו לא פחות מ63(!) אנשים? יכול להיות שיש פה אנשים שהסקר עד כדי כך היה חשוב להם והם הצביעו כמה פעמים?
איפה הילד עושים דיוויד בואי-moonage daydream
(נחמד,נחמד)

polyethylene

New member
בדקתי את הנושא ו...

אי אפשר להצביע פעמיים
מצד שני יש לי המון אנשים באיי סי קיו שמספרים לי שהם רק קוראים פה, ולא כותבים כלום. אז יש מצב שהם הצביעו.
רדיוהד הופעה חיה רוקסן 1993

Fish in the sea

New member
פולי,מדובר ב-63 אנשים.

בדקתי עכשיו בשרשור פריטים,וכ-25 אנשים השתתפו בו.נגיד יש עוד גג חמישה שכותבים פעילים פה ולא רצו להשאיר פרטים על עצמם.זה נותן לנו 30. זה עדיין פחות מחצי מהמספר שהשתתף בסקר.מאוד מוזר. כנראה שיש פה הרבה מאוד קוראים-אבל-לא-כותבים. ממממ...צריך להתחיל לחשוב יותר על השטויות שאני כותב
ו...מייג´ור...מה עם...מממ...סקר חדש?
הקירח הזה מיצפאן בחידוש מזעזע לאחד השירים העבריים היותר אהובים עליי.

Major Thom

New member
אנינ אחראית על הסקרים

ואפאחד לא גילה לי ..?
האמת היא שממש אין לי רעיונות .. אני אנסה לחשוב על משהו, ובכל אופן אם יש למישהו איזה רעיון שישרשר לפה.
the jesus and mary chain - just like honey

Superunknown1

New member
יש לי רעיון לאיזו מערכת סקרים..

[אני לא בטוח שלא עשו את זה כבר.. אני די חדשניק, חודשיים בערך.. לא?] אממ.. בכל שבוע ינתנו מספר שירים יצוגיים מאחד האלבומים של רדיוהד, מפאבלו הוני ועד אמאנזיאק. השיר שיבחר מכל אלבום יכנס לבסוף לרשימה יחד עם שאר השירים שנבחרו ויחדיו נבחר את השיר הכי טוב של רדיוהד. מה אתם חושבים? פולי?

Major Thom

New member
רעיון טוב !!

ואפשר להוסיף גם ביסיידים או משהו ..
joy division - i remember nothing

polyethylene

New member
למה זה טוב ../images/Emo35.gif

בוא נאמר כבר מעכשיו ש street spirit ניצח ונעשה את פולי מאושרת...
סתם, אחלה רעיון, ייושם כבר בסוף השבוע הקרוב...
קולות מהדהדים בראשי מההופעה של יוני בלוך

New member
הקאבר הזה של איפה הילד

לפי דעתי, עולה אפילו על המקור של בואי. ממש חזק. הייתה תקופה שלא יכולתי להפסיק לשמוע אותו.

למעלה