ביום הזה ממש

משרד התקשורת העניק רשיון שידור לערוץ המוסיקה הישראלי, שיעלה לשידור על פי התכנונים המקוריים איפשהוא בינואר הקרוב (אך לא סופי). אני מקווה בשביל כל האמנים הישראלים וסי בפרט, שסופסוף יזכו לפינה חמה במדיה שתהיה רק שלהם, הערוץ ישדר רק מוסיקה ישראלית: קליפים, תכניות מוסיקה והופעות חיות וכל זה בשקל אחד (ססתתםם, ימומן מפרסומות). באופן אישי אני ממש מקווה שסופסוף יהיה זה הקטליזטור שיחזיר את המוסיקה הישראלית למקום ראוי ומכובד.

samc

New member
הרע במיעוטו?

חשבתי שאבחר בפאנל. אני הייתי ב-רצ לפני רוב המועמדים כולל יוסי שריד. מעט מועמדים חדשים, הרבה נדפקו. מרצ הרע במיעוטו, הדמיון למפלגת העבודה גדל. לפידיזם שנוא עלי. אני צריך יום-יומים להחליט מה לעשות. קרים רק במקום 12 נציג אמיתי של מאבק חברתי. שלא יקלקלו אותו

העלאת המורל ../images/Emo6.gif

בלונדינית א´ נכנסה לשעשועון "מי רוצה להיות מיליונר", אכשהוא הצליחה (בפוקסים) לענות על כל השאלות והגיעה לשאלת המיליון $... המנחה שאל אותה: שאלת המיליון $ היא - מי מהציפורים הבאות אינה בונה בעצמה את הקן שלה??? א) כחלילי. ב) קוקיה. ג) סנונית. ד) אדום הצואר. בלונדינית א´ חשבה וחשבה והחליטה: אני רוצה חברה טלפונית - בלונדינית ב´. התקשרה אל בלונדינית ב´ ושאלה אותה.... בלונדינית ב´, לאחר מחשבה קצרה, ענתה: קוקיה היא התשובה... בלונדינית א´ ניתקה את השיחה והצהירה: אני בוחרת ב-ב´ - קוקיה, סופי!!! וזכתה במיליון $ לשמחתה. חזרה בלונדינית א´ הביתה ולקחה, מתוך מחווה, את חברתה, בלונדינית ב´, לשופינג בניו-יורק ובערב, כשישבו לדרינק בבר שאלה את בלונדינית ב´: איך ידעת את התשובה? מה לך ולציפורים????? ענתה לה בלונדינית ב´: מה?! כולם יודעים שקוקיה גרה בשעון קיר...... |חחחחחחחחחחחח| בדיחה קצת ארוכה אבל עם פאנץ´ ליין טוב....

למעלה