adikcadik

New member
הסכם נאמנות לשמירת עזבון

אני מחפש נוסח של הסכם נאמנות, להעברת כל נכסי העזבון לקרן נאמנות. לעזבון יש רכוש נדלנ"י וכספים ומנהל העזבון סיים את תפקידו כמנהל עזבון ויש להמשיך לנהל את הרכוש במסגרת קרן נאמנות. אני מחפש נוסח של הסכם ורעיונות בענין זה.

vitalik123

New member
תחקור מחירוני המתחרים (חשוב)

עכשיו אני פותח איזה אתר ואני רוצה לדעת את המחירונים של אתרים שיתחרו בי איך אני עושה את זה?

רואי

New member
נפתח פורום למכללה למשפטים ר"ג../images/Emo32.gif

כולם מוזמנים

שאלתך לא בתחום הפורום

אנא חפש בעמוד הקהילות פורום "דיני משפחה וירושה, אני מניח ששם יוכלו לסיע לך, ולהבא אנא כבד את כללי הפורום ואל תעלה כאן שאלות שאינן שייכות לדיני האינטרנט ההיי טק והמחשבים.

bumbum16

New member
חופש שנתי

עבדתי 6 שנים באולם אירועים ובמשך 3 שנים לא יצאתי לחופש נאלצתי לצאת לחופש בגלל שלא היו אירועים המעביד היה מחתים אותי על דפים קטנים על ימים שלא היתה עבודה יומיים או שלושה או ארבעה לדוגמה, המעביד לא היה משלם לי משכורת אם לא הייתי חותם, ב1.10 פוטרתי והמעביד דור ש בעבור 12 יום 2000 ש"ח האם זו חוקי שעלי לשלם לו?

Brendan

New member
על זכויות הישבן וחשיפת האזרח

משטרת אוסטרליה פרסמה אזהרה ביום שישי על-פיה החוק יאבד את חודו אם פעולת חשיפת את הישבן בפני עוברי-אורח תיהיה פעולה חוקית במסגרת זְכוּת חֻקָּתִית. זאת בעקבות טענתו של בא כוחו של נֶאֱשָׁם כי הנ"ל מִמֵּשׁ את זכותו למְחָאָה וכי הוא אינו אשם במעשה חסר צניעות כאשר חשף את ישבנו לרכב משטרה. מקור: Reuters

charmedman

New member
היי שלום לכולם...

אני ילד בן 11 שצריך להכין תסריט להצגה בבית הספר על משפט ירובעם כלומר אנו עורכים לירובעם משפט בתור הצגה, וירובעם מאושם על פירוק הממלכות על עינוי עמו ועל הפרת הדת. עכשיו יש לי את התפקידים האלה:קטגור,סנגור,שופט,עד א,עד ב,ירובעם (הנתבע),תובע,שמש,קצרנית וזהו.... אםחסר לי אז בבקשה תגידו לי כלומר זה אמור להיות משפט בבית המשפט העליון. ואתם יכולים להגיד לי איך יתנהל המשפט כלומר איך משפט שכזה מתנהל? תודה מרועי....

charmedman

New member
הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה!

הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה! הקפצה!

תראה כמה ביטים בזבזת

וזה לא קופץ! השאלה שלך לא נוגעת לפורום, הייתי צריך בכלל למחוק אותה, אז נותנים לך רמז, מעבירים אותה לשרשור
ואתה עוד מנסה להקפיץ?

barnoys

New member
הכול שווים לפני בתי המשפט ובתי הדי

http://www.court.org.il האמנה הבינלאומית בדבר זכויות אזרחיות ומדיניות הטמנה נעשתה בניו-יורק ב 16.12.66 - ישראל חתמה ב 19.12.66 - ישראל אישררה ב 18.8.91 - בתוקף לגבי ישראל ב 3.1.92 - פורסמה בכתבי אמנה 1040 בישראל. סעיף 14 1. הכול שווים לפני בתי המשפט ובתי הדין, כל אדם זכאי לכך, כי טיעונו יישמע כיאות, בפומבי, בפני בית משפט מוסמך,

ilaya

New member
פורומים הנותנים יעוץ משפטי

דורון שלום, יש לי שאלה בנושא דיני עבודה, היכן אוכל לשאול אותה ? נדמה לי שהפורום הזה מיועד רק לנושאי משפט ואינטרנט - האם אתה מכיר פורומים הנותנים יעוץ כללי ? (נושא פיצויים במקרה של התפטרות). תודה רבה !

שלום עילי

בפורום חוק ומשפט (מס´ 145) יש לפחות עו"ד אחד שעונה לשאלות בתחום דיני העבודה. הוא לא נכנס כל יום, לכן אם אתה חא מקבל תשובה תוך יום, כדאי להקפיץ. אגב, אם אינני טועה, רצית פעם לפרסם מאמר כאן, מה קרה עם זה?

ilaya

New member
תודה רבה !

ובנוגע למאמר - אמממממממ לא קרה עם זה כלום... אני עורך אותו מחדש בימים אלה לצורך פירסומו במסגרת בטאון הסטודנטים של הפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית, והוא גם יעלה לאוויר במהדורה הוירטואלית. אני אצרף קישור ברגע שיפורסם (סוף ינואר). תודה !

e-magine

New member
../images/Emo188.gif ברוכים הבאים לעידן האינטרנט!

לא קשור במישרין, אבל |דגש| פורום "עידן האינטרנט" הוא פורום לדיון בהשפעת האינטרנט על החברה, על האדם הבודד, בתרבות האינטרנט, וכמעט על כל מה שקשור באינטרנט על הטוב ועל הרע שבו. הפורום קם על יסוד פורום "התמכרות לאינטרנט" שהיה פורום תמיכה שפעל כאן בניהולי במשך שנה ושבעה חודשים. מטבע הדברים, נמשיך לדבר גם על ההתמכרות הזאת. נמשיך לנסות לפתח מודעות לגבי השאלה מה כל כך מושך אותנו לאינטרנט, אך נדון גם בנושאים אחרים, אני מקווה מעניינים, שמעסיקים אותנו. כולם מוזמנים!

למעלה