../images/Emo32.gif

היום אני וחברות ישבנו כולנו יחד עם הספסל בשיעור ספורט ואז כזה באתי ביציאה:"בשלושים אני וענבר הולכות להופעה" אז כולן "של מי?" ואז אני בתמימות והתלהבות יתר עונה "מוניקה סקס" כולןןן דפקו לי ייבוש פרצופים של כאילו הן ראו ג´וק על הפרצוף שלי!!!!!!!!
מה לכם יש לספר?

leynorush

New member
חחחחח

כן, ככה זה, אל תצפי ליותר מיזה פשוט, אני הרגלתי את כולם שמוניקה סקס הם דה בסט!!!!!!! ככה ש.....אנשים ישמחו איתי אם מתישו אני אלך להופעה שלהם...ואני מאוד רוצה שזה יהיה בעתיד הקרוב!!!!!!!!, הקורב מאוד!!!!! כמו החודש הזה לדוגמא..... לינור

ההופעה ב20 אבל...

ו.... בדיוק ב20 אני יהיה בת"א, ועם היה לי עם מי ללכת להופעה הייתי הולך... אני מת ללכת להופעה!!

הקדימו אותה ל-20???? איזה מזל!!!!

בדיוק אמרו לנו היום שאולי דוחים לנו תטיול השנתי ל-30 איך התבאסתי!

the king 25983

New member
אוף!

דמיד הדרומניקים נדפקים! אני מת ללכת להופעה שלהם אבל אני גר בדרום ועד שהם היהיו לפחות בבאר-שבע זה אוו...

רותמיקה

New member
../images/Emo32.gif חן תיכנס.....

תשנה בלוח ארועים את התאריך לידה שלי... 20.4.88 ו...לא כמו שכתבת... 20.3

אני גם דרומי...

אני מדימונה.... מאיפה אתה... ושים לב בלוח אירועים יש שם את אחד ההופעות של מוניקה שזה בב"ש!!!!! במועדון ברקה, משו כזה......(איפה זה בב"ש... בכל מקרה יכול להיות שאני יסע ב20..... בעיה אחת..., אין לי עם מי..., בפוקס אני יהיה אצל אחי בת"א ב-20, אבל לא נראה לי שייתנו לי ללכת לבד...

the king 25983

New member
אני אבדוק!../images/Emo103.gif

אני מנתיבות, חבר שלי אומר שהוא יסע לרעננה בתחילת השנה הלועזית (נראה לי) והוא אמר שהם יופיעו שם ולמרות שלא נראה לי שיש סיכוי אולי גם אני אסע איתו

the king 25983

New member
ראיתם איזה בושה שי בקאזה?../images/Emo103.gif

הוא מראה ש"החדר האינטימי שלי" זה של מוניקה סקס וגם "תן לשים ת´ראש על דיונה"! ממש בושה!

exit_from_here

New member
טוב נו נגלה לך...../images/Emo8.gif

מוניקה עשו קובר ל"תן לשים ת´ראש על דיונה" של הגשש החיוור. ואגב-להוריד עברית בקאזה זה לא הדבר שהכי יעזור למוניקה ולהקות ישראליות אחרות.אולי זה נשמע צבוע אבל ללכת לפורום של מוניקה סקס ולהכריז שאתה מוריד שירים שלהם בצורה לא חוקית...

the king 25983

New member
לא לזה התכוונתי!../images/Emo103.gif

ואני לא מוריד משם שירים! לדעתך יש לי את שני הדיסקים!

Mnementh

New member
בלי קשר

חבל שאתה מצטט את נלסון מנדלה. הבן אדם אנטי ציוני ושונא את ישראל. שתדע.

space girl

New member
אני,אני,אני הולכת להופעה ../images/Emo9.gif

נראה לי ...
זה בעוד טונההההה זמן (בעיירך) בכל מקרה , אנשים תבואו , יהיה כיף
רוצים לעשות מפגשון קטן

למעלה