שלום
א איש החידות New member 23/1/03 #16 בוקר נפלא לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif רציתי רק להגיד לכם שיש לכם מנהלת מקסימה מהטובות בתפוז שיהיה לכולכם יום הכי טוב שאפשר
בוקר נפלא לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif רציתי רק להגיד לכם שיש לכם מנהלת מקסימה מהטובות בתפוז שיהיה לכולכם יום הכי טוב שאפשר
K Katy Cat New member 23/1/03 #17 חחחח....תודה! חשבתי שבכלל לא ראית שהשארתי אצלך בפורום הודעה! ובאותה הזדמנות שיהיה לכולם יום נפלא ומקסים
חחחח....תודה! חשבתי שבכלל לא ראית שהשארתי אצלך בפורום הודעה! ובאותה הזדמנות שיהיה לכולם יום נפלא ומקסים
O on£ lo§† ƒairy New member 23/1/03 #3 חחח... יופי גולדי.. נה, העיקר שבסוף קיבלנו מאה ומיכל התפוצצה...
B black dreams catcher New member 23/1/03 #6 יואו..נכון! שהתפוצצה לה תמיד העבודה...וגם בסוף העבודת גמר נשברה לה. אחחחח...היו ימים ( : התגעגעתי אליך מותק!
יואו..נכון! שהתפוצצה לה תמיד העבודה...וגם בסוף העבודת גמר נשברה לה. אחחחח...היו ימים ( : התגעגעתי אליך מותק!
B black dreams catcher New member 23/1/03 #26 את צודקת.. פשוט הייתה לי תקופה ממש מעצבנת ולחוצה, ודי מבאסת האמת, ולא התחשק לי לדבר עם אף אחד, ככה שזה ממש לא היה אישי.
את צודקת.. פשוט הייתה לי תקופה ממש מעצבנת ולחוצה, ודי מבאסת האמת, ולא התחשק לי לדבר עם אף אחד, ככה שזה ממש לא היה אישי.
O on£ lo§† ƒairy New member 23/1/03 #29 כן. בואי אליי באייסי, פשוט עשיתי מחיקה ומחקתי כמעט את כולם..נראה לי נשארו איזה 7 אנשים..
‡ ‡NoK New member 23/1/03 #5 לאונידדדדדד שלי!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo8.gif "אני אני רוצה יותר בשר בציור שלך, יעל!! יותר בשר! שיהיה מה לאכול!" **(מבטא רוסי כבד)
לאונידדדדדד שלי!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo8.gif "אני אני רוצה יותר בשר בציור שלך, יעל!! יותר בשר! שיהיה מה לאכול!" **(מבטא רוסי כבד)
T The WizardMan New member 23/1/03 #7 ווואייייי .... לאוניד ממקווה ?! חחחחחחחחח הייתי שם בתחילת כיתה ז´ ...( עזבו .. סיפור ארוך ) הוא משוגע ואשתו עדיין הלבורנטית ? לוסי ??! נכון ...?
ווואייייי .... לאוניד ממקווה ?! חחחחחחחחח הייתי שם בתחילת כיתה ז´ ...( עזבו .. סיפור ארוך ) הוא משוגע ואשתו עדיין הלבורנטית ? לוסי ??! נכון ...?
‡ ‡NoK New member 23/1/03 #9 חחח יש לו אישה?!? במקווה? מי זאת, ני אלך להרוג אותה! אני צריכה להישאר היחידה בחייו
B black dreams catcher New member 23/1/03 #10 אשתו הלבורנטית?! אז לפחות היא יודעת איך להתקשר הביתה! עזבו, הבנאדם סנילי, הוא ראסמי לא יודע את המס´ טלפון שלו בבית, ברצינות.
אשתו הלבורנטית?! אז לפחות היא יודעת איך להתקשר הביתה! עזבו, הבנאדם סנילי, הוא ראסמי לא יודע את המס´ טלפון שלו בבית, ברצינות.
M Mashina Girl New member 24/1/03 #45 הוא עבר תאונה!!../images/Emo28.gif דרס אותו טרקטור!! *מגנה על לאוניד(?)*
O on£ lo§† ƒairy New member 24/1/03 #52 ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif רציני?!?!? חחחחחחחחח........שלט
M Mashina Girl New member 24/1/03 #54 כן!!../images/Emo28.gif ברוסיה והוא כמעט מת (?) ואממ..בגלל זה הוא סניל ברמה גבוהה!! (?) חח..והוא גם היה מתאגרף! נסי לעשות איתו הורדת ידיים את יוצאת מתה (?)
כן!!../images/Emo28.gif ברוסיה והוא כמעט מת (?) ואממ..בגלל זה הוא סניל ברמה גבוהה!! (?) חח..והוא גם היה מתאגרף! נסי לעשות איתו הורדת ידיים את יוצאת מתה (?)