../images/Emo32.gif

היי לכולכם! זאת אני שהתפרסמה כאן כ"בחורה עם הקעקוע של מיטינג פיפול איז איזי".... רציתי לספר כאן על רכישותיי האחרונות ולקבל עליהם תגובות. אז קודם כל החדש של הפו פייטרס מרשים בהחלט,הלהקה הזאת בהחלט מרשימה ומבטיחה {ומקיימת}.הם נהיו יותר כסחיסטיים ומתחרעים אנשים קצת רוק אנ רול למה לא לעזאזל? האחרון של בק מצמרר ואמיתי עד כאב,לקח לי 3 סיבובים עליו כדי להתאהב ולהתמכר אליו כהוגן. והאחרונים והחביבים מכולם הפיקסיז בדוליטל...פשוט עונג ואושר גדול מכל רגע מלווים בנוסטלגיה מגיל 12 בערך. אופס,שכחתי {ולא סתם} את האוסף של המניק.אולי זה כי התאכזבתי ממנו מאוד. והדיסק המצורף של הרימקסים בכלל זוועתי ומחריד. אשמח לשמוע פידבקים,המלצות וקללות. תהנו מהחורף כל עוד הוא נמשך rock me joe!

polyethylene

New member
guess who's back ../images/Emo24.gif

הביסטי האהובה עליי...
אני דורשת הודעה פומבית על כך שבהתחלה לא אהבת את החדש של בק, ואמרתי לך לתת לו עוד כמה האזנות לפני גזירת הדין הסופית. ד"א, אני מתכוונת לסיים את הפילם שיש לי במצלמה בהופעה של סולסטיס ואז להעלות גם את התמונה של הקעקוע שלך, ראי הוזהרת...
doves - the man who told everything

Vul2re

New member
תמונות - כן! תודה פולי

ידעתי ששכחתי משהו אתם מוזמנים לצלם.. מתבקשים לצלם למען האמת הידיים שלי יהיו מעט עסוקות, ואני לא חושב שאוכל לקבל זווית טובה משם בכל מקרה :)

חורף? מתי, איפה?

אז דיסקים חדשים וביניהם בק ופו פייטרס לא יצא לי לקנות, בחרתי להשקיע את הממון שלי בציוד נגינה ואני עדיין עובד על לשלם את זה, ואני לא משיג אותם בדרך אחרת (...), אבל דוליטל. דוליטל ענק, גם לי הוא מעלה הרבה נוסטלגיה, ומזכיר לי כמה אנשים (C). נשמע לי כמו אחלה השקעה, תתחדשי!
PYRAMID SONG

New member
מניקס? מה, איפה?

איזה מקורי אני בעניין להקות ומשפטי נושא מועתקים, נכון?
אז אממ, לגבי הפייטרס, אני לא ממש בקטע שלהם ככה שלחוות דעה קשה לי. סוגיית בק לעומת זאת היא גם כן מורכבת היות ואף פעם לא הייתי מחובבי הבחור (בלשון המעטה), אבל אני חייב לציין שבאלבום האחרון שלו הוא בהחלט גרם לי, ובטח לעוד הרבה אחרים, לראות אותו באור אחר לגמרי, שאני אישית מאוד אהבתי. לא יודע אם זכאי לכותרת "אלבום השנה" אבל בסדר. אה כן, מניקס את אומרת?
(החלטתי. זהו האמוטיקון שיחובר מהיום לשם המניקס על תת-שורשיו) כן, טוב, באמת אלבומי אוסף זה דבר שנוי במחלוקת ואפשר לדבר על כך המון. אני היתי מציע לך להתחיל עם אלבומים שלמים. יש לך משהו? ולוינסון, זה שלא הזכרת אתה את האוסף אמור לרמוז שכבר רכשת אותו?

אז תשמע...

אני מקווה שזה לא ישפיע על היחסים בינינו, אבל... אני לא כל כך מתחבר אל המניקס
. זאת אומרת אל הלהקה אני לא מתחבר, את העם שהלהקה נקראה על שמו אני מאד מעריך (אפשר לקרוא על עם זה כאן). צר לי... np - megadeth - five magics

New member
בטח משפיע!

המניקס
הם..הם..הם..ענקיים!
והעם שהם שייכים לו בכלל גדול מהחיים ולכן ראוי להיקרא בשמו- וולשים ולא באיזה שם של אחת מהמדינות עם הסיומת הפופולרית "קיסטן". NO BEER FOR YA, MATE

למעלה