• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
איכסה!!!

היום הייתי עם אמא בשוק הכרמל... טוב סבבה.....הולכים רואים דגים מתים בצדדים ועל מני חתיכות פרה ואז היה מקום שמוכר רק חזירים וראיתי ראש של חזיר!! (זה קרה לי פעמיים היום) אויי.......זה היה כלכך רע! (אני חובבת חזירים)....הוא פשוט עצם ת'עיניים בעעעע.... טראומה רצינית!

Katy Cat

New member
אוי ואבוי...

לאו דווקא בגלל שזה חזיר, אלא יותר בגלל שזה ראש של חיה מתה..

kingshimmy

New member
איזה סרט?

אני לא עד כדי כך מתוחכם. אני די בקטע של הספר. "הקונכית אצלי, הקונכית אצלי!". אחח, טראומות לכל החיים.

כן נו..למה אפחד לא מקשיב לי..

אוקי רותם מותק..כל הקטע של ה-לאכול בשר זה מגעיל..זה מת!! זה היה חי!! אולי עכשיו תביני..כמו שהגעיל אותך הראש של החזיר ככה צריך להגעיל אותך גם המבורגר במקדונלדס. הכל אותו דבר..בשר קיבינימט! כשהעולם יתחיל להבין על החולניות הזו..

kingshimmy

New member
חולניות...

אווו... פעם, בתקופתי... כשאנשים צדו את האוכל שלהם... את לא מבינה בכלל, את. תאמיני או לא, גם כשרואים איך הבע"ח נראה לפני שהורגים אותו, עדיין אוכלים אותו.

kingshimmy

New member
סליחה??? ברוטאלי???

לנגוס באנשים או בבעלי חיים כשהם עדיין בחיים זה דבר לגיטימי ואנושי לחלוטין כשרעבים! אתם עם הביקורת החברתית שלכם...

הכבוי

New member
יש לך שיער ירוק תכול...

"איך מדבילים בין פיל למישמיש? לפי הצבע. מה אמר טרזן כשהוא ראה עדר של פילים שועט במורד המדרון? 'הנה עדר של פילים שועט במורד המדרון' מה אמר מורן כשהוא ראה עדר של פילים שועט במורד המדרון? 'הנה עדר של מישמישים שועט במורד המדרון' " (סורי שזה היה עצוב, פשוט להיות תקוע בין 4 קירות כל היום עולה לי על העצבים...)

למעלה