תשובה דחופה

שאלתך לא נוגעת לפורום, פנה לפורום דיני משפחה או לפורום חוק ומשפט, שניהם מצויינים לדעתי.

kurtvou

New member
חוקי יסוד והסדרים ראשוניים

מהם ההסדרים הראשוניים? כיצד יש לבחון אותם

ritosh

New member
עו"ד דורון,../images/Emo53.gif

אני בטיפול נפשי כבר שנתיים עם אבחנה של פוסט טראומה.לדעת הרופאה שמטפלת בי, המצב הנפשי הקשה שלי הוא בעקבות הפיגוע בו אבי נרצח(10.1994) הרופאה שלי המליצה לי לפנות לביטוח לאומי. האם אני יכולה להגיש תביעה להכרה כנפגעת איבה גם אם לא הייתי נוכחת בפיגוע? הגשתי תביעה לנכות כללית ואף אחד מהרופאים ששאלתי ומהפקידים במל"ל לא יודעים לענות לי. אחד מהנ"ל טען שיש גם חוק התישנות. האמנם? תודה, ריטה

jfk היחיד

New member
../images/Emo46.gifלטביה

הנני איש קבע , ולפני כשנתיים סיימתי תואר במכללת לטביה, וישנה בעיה עם המדינה , שאיננה מוכנה להכיר בתארים אלו עקב בעיה כספית של המדינה, ובעוד אנשים אחרים שסיימו את התואר מקבלים שכר.עד כמה זמן אפשר למשוך את ה"עינוי" הזה.עליי לציין שזה נדון בבג"ץ.

אני ממש מצטער לשמוע

את מה שאת מספרת. העניין הוא שהפורום הזה עוסק בתחום ספציפי של דיני אינטרנט והיי-טק, אני יודע ששם הפורום מעט מבלבל, כי יש שחושבים שהוא נוגע לכל דבר משפטי, אך זה בכלל לא ככה. יחד עם זאת אני ממליץ לך בחום להיכנס לפורום חוק ומשפט שמספרו 145 ומופיע גם במומלצים של פורום זה בעמוד הראשי (עמוד הקהילה ואני בטוח שיוכלו להענות שם.

מתנדב

New member
../images/Emo32.gif פורים בא פורים בא...

רבותי נפתח פורום חדש פורום "פורים" תוכלו לעלות תמונות מהתחפושות שהתחפשתם בפורים בשנה שעברה, או סתם להציע רעיונות למה להתחפש, ואיזה דברים כדאי לשים בתוך המשלוחי מנות?, ובכלל רעיונות לפורים, איך להעביר את היום...

מה-../images/Emo82.gif באהבה ../images/Emo23.gif. תפוזLive

שני מומחים יבואו להתארח היום בתפוז Live היום ב-13:00 יגיע השף אלון יוסף, השף הראשי של תנובה-שף לפורום "השף הלבן" ויגלה לכם כמה סודות מן המטבח.
מאוחר יותר, ב-18:00 ליתר דיוק, תגיע מיכל סוריאנו, מעצבת הפנים שתענה לשאלות בנושא עיצוב פנים הבית- במיוחד לאלו שרק עכשיו עברו אליו. כל זה יקרה בפורום נשואים טריים. אתם מוזמנים להכנס לפורומים ולהתייעץ עם המומחים!

shirakl

New member
../images/Emo32.gifפורום נטליה אוריירו../images/Emo124.gif

פורום נטליה אוריירו עולה מדרגה
בעקבות הרחבת צוות הניהול של הפורום אנו מעוניינים להגדיל את קהל היעד שלו. לנטליה אוריירו מעריצים בשכבות גיל שונות ומגוונות ברחבי העולם. הפורום מיועד לכל המעריצים של האלילה: ילדים, בני נוער, ומבוגרים. אז הצטרפו בהמוניכם לפורום המחודש, ותהנו

urieven

New member
../images/Emo32.gif פורום חדש בתפוז- מנהל עסקים

פורום חדש בתפוז!!!! פורום מנהל עסקים- פורום שמתאים לכל מנהל, כל מי שחושב ללמוד מנהל עסקים או כל עובד שרוצה לראות איך עסקים מתנהלים. אשמח לפגוש את כולכם בפורום forums.tapuz.co.il/business

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 3 באפריל ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר אתר סהר www.sahar.org.il טופס ההרשמה www.sahar.org.il/volunteer.asp

anat38

New member
הכלב נשך

קצת ארוך-לפני כשבועיים בני יצא עם הכלב לטיול,בדרך פגש ידידה שהייתה עם ילדה כבת חמש (שמרה עליה -בייביסיטינג).הילדה הקטנה שיחקה עם הכלב אשר הוחזק ע"י חגורה בידי בני .לפי עדויות הילדה נתלתה על צוואר הכלב ,הוא ניסה להשתחרר וכשלא הצליח נשך אותה בראשה-הילדה נפצעה קלות לא היה צורךבתפרים.התקשרתי באותו יום להורי הילדה שאלתי לשלומה והצעתי לבקרה ולהביא לה שוקולד, האמא סירבה.כרגע הכלב בהסגר.לדעתנו ההורים עומדים לתבוע אותנו. מה עלינו לעשות או לאמר בבית המשפט? אודה מאוד לתשובה.

אני הסברתי בהודעת המנהל

בצורה ברורה מאד מה הנושאים של הפורום הזה. הנושא שאת מעלה, ככל שהוא חשוב לך, אין לו כל נגיעה לנושא הפורום.

שחור

New member
פקח שטעה וצרכים שלא נעשו

אשמח לקבל עזרה. יצאתי לטייל עם כלבי בגן ציבורי. פקח עירוני (נראה לי שלא בתפקיד- היה ללא מדים) קרא לי והוביל אותי למרחק של כ 50 מטר שם לטענתו כלבי עשה את צרכיו. הוא הראה לי צרכים וכשטענתי בפניו שהם ישנים ועם סימני דריכה הצביע על צרכים אחרים ואמר שאולי אלו הצרכים. טענתי בפניו שהוא טועה והראתי לו צרור של שקיות אשפה שאני נושא עימי למטרה זו. שאלתי אותו היכן היה בעת המאורע לכאורה והוא אמר שבמרחק של 5 מטר. לא ברור לי מדוע חיכה עד שאתרחק. לאחר תחנונים הוא "נאות" לתת לי קנס על כך שכהלב לא היה קשור (הכלב היה קשור). איני רוצה לשלם את הקנס שלא לצורך. יש למישהו הצעה?

למעלה