../images/Emo151.gif לזכור שהכל בהומור

הייתי בהופעה של מיקי גבע ושמעתי את החיקוי שלו ...לדעתי ממש רחוק, כבודו במקומו מונח אך הוא רק מערבב הרבה אויר בקול כך שלא שומעים אותו נקי. אני לא מבחינה בדימיון שמעתם? מה דעתכם? ועוד משהו רבותי, מי שיש לו לווין וצפה לפני שבועיים בביפ ב"אלי נגד העולם" נגד אורי גוטליב וודאי שמע את המונולוג שהלך בערך ככה:
: אלי, מהם לדעתך סיכוייו של אורי לקחת לך את התואר?
: כמו הסיכוי שסי היימן תצעק בפארק הירקון "שומעים אותי שם בסוף?"
: ואורי מה הסיכויים של אלי?
: הסיכוי שסי היימן תצעק בפארק הירקון:"תתיזו מים על אלו שהתעלפו"
קיבלתי חום!!!
אני קוראת לפעול מהר למען הקמת מופע יחיד או משותף בפארק
שמטרתו ברורה "לא נניח להם להתעמר בנו!" כל ההכנסות קודש לאלו שאין להם יס

../images/Emo141.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים

playboy, או עיתון אחר של הקהילה הגאה? איפה יצטלמו הזוג המדליק "טאטו"?
אם כבר מדברים על טאטו, הקהילה הגאה וצילומים, זה הזמן להכריז על פתיחת פורום לסביות.
חיים ומוות ביד הלשון - זה אולי דרמתי, אבל לפעמים נכון. באינטרנט מותר לגמגם: פורום גמגום
גלישה מהנה

samc

New member
חנה מערכות בע"מ

תודה לרועי, היה יום יפה בירושלים אך רשם החברות התעקש ולכן שם החברה החדשה שלי חנה כהן מערכות בע"מ Chana Cohen Systems Ltd. http://card.netscape.com/chanasys

ט י נ ה

New member
שמואל אנא ממך רועי אינו בפורום הזה

צר לי לבקש זאת על גבי הפורום אבל לדעתי שמואל זה ממש לא המקום אני לא מבינה למה הודעה לעורך דין שלך שהוא במקרה בעלי צריכה להופיע בפורום האם לא חצית פה קו אדום ? לדעתי כן אבקש ממך לא לעשות זאת זה מאוד שובר פרטיות מסוימת שבין לקוח לעורך דין שלו ושלא לדבר על כך שהפורום הוא .... סליחה אבל - על מוסיקה בעיקרון תודה סי

samc

New member
זה פורום של חברים שלי

חנה מערכות הוא כבר לא סוד. וזה אינטרנט. זאת הודעה לטינה, האופנוען, לבעלי מכוניות, אוהבי מוזיקה, מחוסרי בית ולסתם אנשים וירטואליים! שבת שלום! גם לי מגיע ComeBack

samc

New member
פעם אחרונה אני מבקש סליחה

אזהר יותר להבא. שבת שלום! אגב המחשב פה כותב 17.35 כאשר השעה עכשיו 18.35

../images/Emo43.gif יגאל בשן בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה את הזמר יגאל בשן, לרגל צאת אלבומו החדש "שמים תחייכו". כולם מוזמנים!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חשוב מאין כמוהו, פורום שיסייע לכם הגברים לפצח את הפיירוול הקשה והמדהים בעולם: מה נשים רוצות
גם לצעירים מותר לדבר על זה, סקס לנוער
אם אתה רק חולם, נסה לשתף אחרים בחלומות שלך, מה בדיוק תעשה כ"אהיה גדול"
אחרי כל אלה נשאר רק לשיר...פורום ללהקת חמסה
לא מכירים את חמסה? אתם צריכים ביקור בהול בפורום IN ו-OUT
לתושבי רמת השרון, יש מקום מיוחד משלהם

למעלה