שווה למי דמעל כיתה ו' וגר בת"א--->

קארין, נועה, ו..מי עוד גר בת"א ומעל כיתה ו' [או שבקרוב הוא יהיה בחטיבה\תיכון]
-כנסו
לא פייר. *מחכה עד שהחוק הזה יגיע גם לאזור השרון. לרעננה!*

mk a o

New member
זה לא פייר...

אני לומדתבכיתה ט' בתיכון ברמת גן ועד עכשיו נהנתי מזה שרק הבית ספר שלנו לא לומד בימי שישי...... ועכשיו מעתיקים מאיתנו..... זה לא פייר.........

סליחה?

אוי...איזו מסכנה..."עד עכשיו נהנתי מזה שרק הבית ספר שלנו לא לומד בימי שישי, ועכשיו מעתיקים מאיתנו"
אנחנו לומדים גם ביום שישי!!!!!!!! נכון לרגע זה, תגידי תודה שאת לא לומדת יום שישי!!!!!!
....
*עדי, הכל בהומור!* אוף...יש לי בחילה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

מה?? לא הבנתי כלום! למה כיף למי שגר בת"א והוא מעל לכיתה ו'? [דאטס מי
]

קארינו'ש--->

א.אני יודעת שזאת את
לא נכנסת לקישור? בקיצור, הקישור הוא כתבה של וואלה שאומרת שהיום עיריית תל-אביב החליטה שמשנה הבאה בחטיבות ובתיוכנים לא לומדים יום שישי!!! כיף לך...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אצלי בביצפר לא לומדים ביום ו' מכיתה י' [כרגיל].

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

סוף סוף הם התחילו להתעשת! אנחנו כבר מתחילת השנה לא לומדים בימי שישי..... (אני לא גרה בתל אביב...) טוב, תהנו...!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

שרון, מה קורה עם המורדים? את הולכת לפגוש אותם?

A d i d a

New member
שרון!

אני ממש ממש ממש ממש אוהבת את החתימה שלך!! אפשר לקחת אותה לפרטים האישיים? [לא לחתימה שלי...]

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מה עם הגמד שלי? לא גיליתי אותו עדיין..

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifשמעתם גם ש...

רוצים לעשות חופש גם בימי ראשון
... כמו אצל האמרקים... ובכלל כמו בכל העולםםםםםםםםםםםםםםםם
... אבל יש בעיה אחת..
... זה יעלה מיליארדים... כי אנשים גם לא יעבדו..
... אז לא יודעים מה לעשוץ...

The Sun Girl

New member

וואי! אני לא מאמינה! אין לי מה לכתוב!! פעם ראשונה שזה קורה לי!!!!! שמישהו יגיב....שיהיה לי מה לכתוב!!

The Sun Girl

New member

יש לי מה לכתוב!! אוקיי, אז אחרי שהסקר שיש עכשיו יתחלף, אני יכולה להציע רעיון לסקר חדש? אז הרעיון שלי הוא כזה: (זה בעצם שני סקרים..שאמורים לבוא אחד אחרי השני...) הראשון הוא: תזכרו בסדרה טובות השתיים.. איזה משפט לפי דעתכם היה הכי לא מתאים שאשלי תגיד? (תזכרו את התדמית שנתנו לה...) * מרי-קייט, את באה לשחק כדורגל? *אני מחכה לשליח פיצה, יש לו אופנוע ממש יפה! *השיער שלי נראה מדהים היום! והסקר שבא אחרי זה... תזכרו בסדרה טובות השתיים... איזה משפט לפי דעתכם היה הכי לא מתאים שמרי-קייט תגיד? (תזכרו את התדמית שנתנו לה...) *אשלי, רוצה לבוא איתי לסלון יופי לעשות פדיקור-מניקור- ואיפור?! *אני מחכה לשליח פיצה! הוא כזה מאאאאמם! *אוף! נמאס לי לחכות, אני יוצאת למשחק הוקי! ותזכרו- הכי לא מתאים! מקווה שתאהבו...מוטי, מה אתה חושב??

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo155.gif

די נחמד... איזה באסה שאני בכיתה ו'... אבל מה אני מדברת אני בכלל לא גרה בתל אביב?! טוב בכל מקרה נראה לי שבראשל"צ מאיר ניצן (ראש העיר) יוריד איזשהו יום לימודים בעקבות הקיצוצים של שר האוצר... הוא אמר שהוא ידבר על זה עם הסתדרות המורים. מה הוא משוגע? כאילו שהם לא יסכימו לקבל יום חופשי...

למעלה