../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

איך בונים את זה? פורום עשה זאת במו ידיך
הזמנה להיות מדליקים, בפורום חשמל ותאורה
לקראת שבועות ובכלל, פורום אוכל חלבי
מקום מפגש לתושבי ראש העין באשכול תפוז מקומי
פורום מעריצים לזמרת נטלי אימברוליה גלישה נעימה!

leocat

New member
לונדון אהובתי

בשבילי לונדון היא העיר הכי אהובה בעולם,ולא שהייתי בהרבה מקומות, אבל תמיד הרגשתי קשר אליה, והיא המקום הראשון שבו ביקרתי בחו"ל, ומהרגע הראשון הרגשץי בבית. האם תוכלי סי, לספר על ילדות בעיר הזאת.

על רכבים ומחשבים- היום בתפוז Live

גם את חובבי ספרות הטיולים והרכבים לא שכחנו: במסגרת אירועי חודש הספר העברי היום ב-18:30 תוכלו לפגוש Live בפורום ג'יפים ורכבי 4X4 את אבירם ברקאי, מחבר "מדריכי ברקאי". ניתן לשאול אותו שאלות בכל התחומים- החל מספריו ועד לרכבים, טיולים עם רכבים בארץ וכו'. אתם מוזמנים להשאיר את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
היום ב-18:00 נארח בפורום ASP את שון מלמד, מומחה מטעם מייקוסופט לטכנולוגיית NET. שטון יענה לשאלות מקצועיות בתחום, אך יש לזכור שזמנו מוגבל- ולכן אתם מתבקשים לנסח שאלות ברורות ומדוייקות....
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

skito

New member
../images/Emo10.gifהכאב שבחושיו

קלט באוזניו קול בום!!! ממחוש גופו הקשה ייסורים ריחות פצעים חרוכים חבריו ומאור עיניו שאינם. (11.06.03 הפיגוע הקשה היום הזכיר לי שיחה שהייתה לי עם פצוע בעבר כך נולד הכתוב. מאחל החלמה מהירה לפצועים והשתתפות בצער המשפחות) סקיטו

actress

New member
../images/Emo32.gif אני יורדת לאילת../images/Emo42.gif../images/Emo160.gif

אנשושיםםםםםם, אני לא אהיה כאן כל החמש"וש אני יורדת בטיסה מחר לאילת, אז שמרו על הפורום. ושיהיה לכולכולכולכולכולכולכם סופ"ש מקסים
ואם אני אצליח אני אגלוש מהמלון ומי שרוצה מוזמן בכיף להתקשר
ואם מישהו פה נמצא בדרום סופ"ש אז יאללה בואו ניפגש... ניפגש ביום א' אוהבתתתתתת

skito

New member
הבנים שלי גם יורדים- בילוי נעים

בני הקטנים גם יורדים מחר לסוף שבוע בנסיעה דרך הבקעה תהנו ושימרו על עצמכם

skito

New member
חחחחחח לא ממש

יש לי שני חיילים 21 19 והאחרים אם תפגשי בהם שנהם ביחד 28 = 15+13

העולם שייך לנשים, פתיחה מחודשת לפורםו נשים וקריירה
עוד מעולם המד"ב - פורום לסידרה סטארגייט
לומדים נהיגה? עוד לא עברתם תיאוריה?
גם לאנשים ששומרים עלינו יש מקום - פורום מאבטחים ושומרים
לחובבי המכונפים - נפתח פורום תוכים
אדרנלין וכיף - פורום פארקים ורכבות הרים גלישה נעימה לכולם!

leocat

New member
רציתי לספר לכם

לפני כשבועיים הזמין אותי חבר שלי, שהוא כנר, להופעה שהוא משתתף בה - מאין איחוד של "טאטו" (ואני לא מתכוון לזוג הרוסיות), קרי - ערן צור/יובל מסנר/אלונה דניאל, בעיבודים של מסנר לרבעית מיתרים, גיטרה ובס, ללא תופים. מה אני יגיד לכם - אני ואשתי התמוגגנו מנחת, מהזיכרונות, ומהעיבודים הקלאסיים הנפלאים. ב"פרפרי תעתוע", לא התאפקנו ורקדנו ואלס באמצע "סלמה 40" (הבראבי הישן). ובתור הדרן אלונה ביצעה את "איש קטן בטלויזיה" והייתי בהלם - זו הפעם הראשונה שאני רואה את השיר הזה בהופעה. שווה לללכת לכל ה"זקנים" בינינו, וגם לדור החדש.

אני חולה עליהם

הם אחת הלהקות שבאמת אהבתי. לפני כמה שנים הם עשו איחוד חשאי כזה באחד המועדונים בת"א אך לצערי לא הצלחתי להגיע. איפה הם מופיעים עכשיו ?

leocat

New member
במכבי מוזיק פקטורי

בסלמה 40, מה שהיה הבארבי הישן בערך פעם בחודש

משחק החיים. תפוז Live ../images/Emo175.gif

נירית קופל, כוכבת הטלנובלה המצליחה "משחק החיים" נבחרה ברוב קולות כדמות הפופולארית של הסדרה בפורום התכנית. היום ב-19:00 היא מגיעה לענות על שאלות הגולשים! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif היום בתפוז אנשים

גם היום אנו ממשיכים את חגיגות חודש הספר העברי בתפוז אנשים עם אירוח דניאלה לונדון דקל, מחברת (ומגדלת) את "חמודי" שכולנו מכירים מהעיתונים – ועכשיו גם בספר מיוחד. היום ב-18:00 היא תכנס לפורום ספרים וספרות כדי לענות על שאלותיכם- אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום.
בתאריך ה-20 למאי 2003 שודר הפרק האחרון של הסדרה "באפי ציידת הערפדים" – שלרבים מאיתנו היתה יותר מסתם סדרת טלוויזיה. פורום באפי ב"תפוז אנשים" חבר לפורומים אחרים ברשת כדי לערוך את מסיבת הפרידה הגדולה ביותר בישראל לחובבי הסדרה : מסיבאפי המסיבה תתקיים מחר בשעה 20:00. פרטים נוספים- בפורום באפי! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

מחפשים עם מי להתייעץ? בכל נושא? נפתח פורום טיפים קטנים לחיים
עובדים כמלצרים וחולמים על הצלחה?תמיכה בפורום מלצריות ומלצרים
אוהבים לנענע? בואו לרקוד עם פורום ריקודי בטן
מעריצים? יש גם פורום לשחקנית ניקול קידמן גלישה נעימה!

סיפורים מהחיים ../images/Emo63.gifתפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום סיפורים מהחיים ומהאינטרנט את הסופר המצליח רם אורן, שיענה לשאלות הגולשים במסגרת אירוחי הסופרים של חודש הספר העברי אתם מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומכם ולהכניס שאלות בפורום.
מחר ב-11:30 נארח בפורום נשואים נשואות את יועץ הנישואין מוטי גלעם שיענה לשאלותיכם וייעץ לכם בכל מה שקשור לנישואין ויחסים. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

שעת יעוץ בתפוז Live

מוטי גלעם, יועץ נישואין ומטפל משפחתי מוסמך, יענה לשאלות הגולשים וייעץ למשך שעה בפורום נשואים-נשואות. כל זה יקרה ממש עוד מעט.... החל מהשעה 11:30 קיץ של בילויים בתפוז אנשים

למעלה