Golden apple

New member
../images/Emo32.gif

כולכם מוזמנים לפורום 812 של מלכת הפופ הישראלית
ריטה

heartbreaker 22

New member
מזה מלכה...לא סובל את....

המפטה בקול שלה הוא עושה לי עצבים... ובתחרות הארויוזיון...היא עשתה רק בושות נמרחה על הריצפה לא? אם כבר מדברים על גבר אז היא כמו גבר ממש מכוערררר

aiz1983

New member
heartbreaker 22, אתה כוסון, הא ?

ככה נראה בתמונה... (לא, אני לא הומו...) יש לי חברה אבל אתה נראה כמו יואב מקחי אותי שרון ....

KristineW

New member
למה?!...

ריטה היא DIVA
, אל תדברו שטויות!! ובאמת אתה נראה טוב!!
אתה ברמן או משהו כזה?...

nerod 72

New member
לדעתי...

ריטה יותר מדי דרמטית ומתלהבת.אני לא סובל את הקול שלה...היא שרה יותר מדי גבוה...היא צועקת ממש ברוב השירים שלה.הרי היא לא זמרת אופרה!! לעומת זאת, דנה היא דיווה ועם זאת היא לא דרמטית כשהיא שרה- היא לא צועקת, או שרה כמו זמרת אופרה! היא הדיווה האמיתית של ישראל! ןל-HEARTBREAKER 22 יש לך חבר/חברה?? WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

דניאל2288

New member
ריטה היא מלכה!

אני יודע שזה לא קשור לדנה, אבל אם כבר פתחתם את הדיון אז אני אגיד מה דעתי: ריטה היא הזמרת עם עוצמות הקול הכי משובחות וגבוהות שאני מכיר (אחרי מריה קארי), עם הקול הכי יפה (אחרי דנה) ועם השירים שמעבירים הכי הרבה מסר! ריטה היא דיווה!!!!

heartbreaker 22

New member
תודה אתם ממש מתענינים בי?../images/Emo12.gif

אני רווק, ולא ברמן... בקשר לחברה, אני מעדיף יותר חברים..:) אבל אם דנה היתה באה....אז ההיתי מסכים בכייף!

תודה רבה ../images/Emo13.gif

באמת אנשים מקסימים, ותודה על הפרגונים. תמשיך לגלוש בפורום דנה אינטרנשיונל. ולהינות...

שני32889

New member
אז זהו שלא !!!!

טוב אוקי אז לריטה יש קול יפה אז??? קול זה לא הכל לדעתי היא צריכה להיות כוסית,או לפחות יפה וסלחו לי היא ממש לא זה ולא זה,דנה לא סופרת אותה בכלל..... אה וגולן(חולה על השם הזה !!!)בואנה אתה חתיךךךך !!!! ראסמי מזכיר קצת את יואב(הכוסון,המדהים והמושלם)מקחי אותי שרוןןןן !!!

דניאל2288

New member
עאלק!!!!!!!!

מותק, מי אמר שהיא צריכה להיות יפה??! ותלוי את מי שואלים, כי לדעתי יש לה יופי מסויים..גם היא צריכה להשמין דחוף (ולפחות לה ולדנה יש משהו משותף) ואז היא תיראה טופ! ואל תגידו שאין לה גוף יפה, כי אם שמתם לב, באלבום האחרון שלה "חמצן" (ששירזי היה אחראי שם על הסטיילינג) היה לה גוף של בחורה בת 20! בלי הגזמה!!!

שני32889

New member
עלק יפה.....פפפחחח.....

קרעת אותי עכשיו !!!! מה יפה בה מה??? יש לה פרצוף מזה דורש באמא שלי !!! וגם את הגוף שלה אני לא אוהבת,הוא מוזר כזה וממש מגעיל לדעתי!! הקיצר היא לא כוסית ולא נעליים!!!! ושלא תחוש יותר מדי כוסית למה היא ממש אבל ממש לאאא!!!!! ולמזלנו לה ולדנה אין משהו משותף כפרה אז אל תפתח פה לשטן..חחחחחח....

nerod 72

New member
צודקת....

אמנם לאחת שעברה את גיל 40 הגוף שלה נראה טוב, אבל היא מזה מכוערת. הפנים שלה מזה מכוערות. דיווה צריכה להיראות טוב , כמו מדונה,קיילי וגם דנה- דנה נראית פי אלף עליה, גם בגוף וגם בפרצוף-ועוד דנה הייתה גבר !! WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

דניאל2288

New member
תפסיקו כבר!

תפסיקו לרדת על ריטה... ושני- מה יש לך מריטה ומשרית חדד?! ברור שדנה יותר כוסית מריטה,אבל לדעתי ריטה גם יפה ויש לה גוף טוב!

heartbreaker 22

New member
|דבשתם ונסגר הדיון על ריטה!!!../images/Emo88.gif

ושלכולם הייה חג הכי שמח שבעולם!!!!

שני32889

New member
אז ככה.....

את שרית חדד אני לא סובלת ואתה יודע כבר את ההמשך ונגד ריטה אין לי ממש כלום אבל זכותי להגיד שהיא לא יפה(והיא לא !!!!!) !!!! ראסמי דיווה צריכה להיות משהו אלוהי כזה ומצטערת לאכזב אותך אבל ריטה ממש לא כזאת !!!!!

למעלה