../images/Emo82.gif הראשון שעוזב הוא...

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הראשון שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30 אתם מוזמנים יחד לגלות מי עוזב את הוילה הערב ב-22:00 בערוץ- YTV, ולהתחיל לשרשר שאלות בפורום מיד עם סיום התוכנית...

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

זִיגזַג

New member
כסף... ../images/Emo103.gif

כסף יכול לקנות לך דירה.. אבל לא בית! הוא יכול לקנות לך מיטה.. אבל לא מנוחה! הוא יכול לקנות לך שעון.. אבל לא זמן! הוא יכול לקנות לך ספרים.. אבל לא ידע! הוא יכול לקנות לך תרופות.. אבל לא בריאות! כמו שאתם רואים.. כסף הוא לא הכל בחיים.. ופעמים רבות אף יכול לגרום לסבל... אני מספר לכם את זה, כי אני חבר שלכם.. והייתי מוכן לעשות הכל כדי למנוע מכם את הסבל הזה!!! אם כן, שלחו אליי את כל כספכם.. ואני אסבול בשבילכם!! רק מזומן בבקשה....

goldboxer

New member
זה באמת מעניין ?!

רק נדמה לי או ש... תפוז משתמשים בכל פורום אפשרי כ"לוח מודעות כללי" בלי קשר לאופי הפורום... חבל. נותנים הרגשה של "הכל חפיף ולא רציני" אז... תפוזים יקרים, יש לך הודעה חשובה לעם- שימו אותה בדף הבית!

לא מדוייק.

אמנם הפורום מתמודד עם מה גברים רוצים אבל אני מאמינה שיש כמה משתתפי פורום שמעניינים אותם גם דברים אחרים. אני, למשל, לא נכנסת דרך דף הבית אלא דרך המועדפים, כאשר תפוז מפרסמים את ההודעות הללו בכל הפורומים באשר הם, הם עושים דרך קלה לאנשים כמונו..

goldboxer

New member
גם אני...

..נכנס דרך המועדפים. ואם אני רוצה להתעדכן- אני מדלג אל דף הבית. פשוט לא?

דנטל

New member
בעיני זה באמת מעניין

וגם אני לא עוברת דרך העמוד הראשי.

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

Vdrums

New member
../images/Emo32.gifלמכירה ../images/Emo41.gif

סיטרואן C3 חדשה וכחולה דגם SX 1.4 אוטומטית שנת 2004 נא לפנות במסרים או ICQ 111330880

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo82.gif../images/Emo43.gif

אהרון עיני , לשעבר יו"ר ארגון החרשים בישראל, יתארח הערב ב-21:00 בפורום חרשים ולקויי שמיעה ויענה לשאלות הגולשים. שווה לבוא- יהיה מעניין.
הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד השני שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, בימי ראשון ראשון עד חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
יש לכם הזדמנות אחרונה היום להשאיר או להעיף את דיידו מצמרת מצעד "הקופסא"- המצעד הכי נחשב באינטרנט בישראל, הקובע את הלהיטים הכי חמים ברשת ובכלל. כדאי להצביע ולהשפיע: זה לוקח רק דקה, וגם אפשר לזכות בפרס

למעלה