Torn

New member
../images/Emo32.gif

לא שחסר פה שירשורים כאלה
אבל עוד אחד לא יזיק
בעעע מחר מבחן בתנ"ך
כן רוני יש אנשים שעדיין לומדים בגיל 18
למרות שגם בגיל 20 אני אלמד

Miss Kitty

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה!
לי יש עכשיו איזה שבועיים בלי מבחנים..
אבל אני חייבת חופש, ועכשיו!!

michalas

New member
בהצלחההההה../images/Emo70.gif

תתפלאו...אבל יש אנשים שבגיל 16 לא לומדים :\ (חח...זה די גרוע ואני בסכנת ירידה לכיתת מב"ר- מפגרים בלי רצון..
)

Torn

New member
דווקא לפי מה שהבנתי מחברים שלי

כיתת מב"ר יותר טובה מכיתה רגילה, תעזבי אותך מכל הסטיגמות הדפוקות האלה, סעמק יוצאים משם עם בגרות מלאה ומתייחסים אלייך כמו למלכה
לא שאני בכיתת מב"ר אבל ככה חברים שלי אמרו לי

Lotzifer

New member
בהצלחההההההההההההההההה

ודווקא אצלינו יותר נחשב להיות במב"ר...... וזה לא מפגרים בלי רצון זה מפגרים בעלי רצון, אני יותר אוהבת את זה......

Darrens Girl

New member
בהצלחה צחי ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

חיחי לי כבר חודשיים של 2-3 מבחנים בשבוע וזה מסרב להגמר

michalas

New member
זה בעקרון ככה...

מפגרים בעלי רצון... אצלנו זה "בלי"...חח...את צריכה לראות אותם בשביל להבין

Miss Kitty

New member
../images/Emo5.gif

הייתם פעם בחיים שלכם ברפת, נכון? נכון הריח ה.. מדהים שיש שם? אז תנסו להיות 7 שעות בבצפר, שלא משנה לאן תלכו, תמיד תריחו את זה ותשמעו מישהו מקטר כל הזמן שהבצפר מסריח כמו רפת..

Darrens Girl

New member
../images/Emo5.gif מסכנה...

לי דווקא היה טוב בבצפר: הייתי אמור ללמוד משמונה עד 2 ורבע וזו המערכת: חינוך אזרחות אנגלית אנגלית אזרחות ג"ג מקרא. חינוך= השלמת שעות שינה אזרחות= חזרה למסחן אנגלית= המורה לא באה! מתה עלייה! חחח... היא דווקא חמודה.. היא הכניסה שאלה על דארן לאחד הבחנים חח איזה מאמי
קיצר אני וחברה שלי שהיא בהקבצה אחרת וגם לה המורה לא באה, הלכנו לבית שלה לשעה וחצי
חיחי כל החברות שלי סבלו ב-א'.. משתלם להיות בדוברי אנגלית!
קיצר חזרנו- אזרחות חזרה למבחן ג"ג- שיעמום טוטאלי. הילד המנייאק שיושב לידי הרס לי את היצירה של אוונסנס שעבדתי עלייה בשיעור
ולא היה תנ"ך! זה באתי כאילו רק לחזרה למבחן, כל השאר לא חשוב

michalas

New member
חח...חמודה ../images/Emo9.gif

אני מכירה את זה....אולי אפילו טוב מדיי... ככה זה כשולמדים בבצפר חקלאי, את יודעת, כזה שיש בו רפת, כלביה, עזיה, מחלבות, חממות,וכו'... (ועושים פרוייקט בביולוגיה וחוקרים את הזכרון של העכברים והאוגרים ע"י כך ששמים אותם במבוך וקצת אוכל בכלמיני פינות ובודקים אם הם זוכרים איפה זה ואם הזמן שלקח להם להגיע לשם התקצר...או שהםסתומים...חחח) האמת שכבר התרגלנו, אבל יש ימים שבאים לבצפר ואי אפשר להתעלם מהריח של הפרות...בעע.... אה, ואני לומדת כל יום 8 שעות (חוץ מיום שישי)

shmezz

New member
חחחחח../images/Emo13.gif

יפה...חשבת על מה שאני רציתי להגיד לפני
בכל אופן המון בהצלחה

למעלה