איך אומרים "אינטראקטיבי" בעברית צחה
י ילדה בלבן New member 28/12/03 #3 ../images/Emo6.gif המשפט המלא שלי הוא "פעילויות אינטראקטיביות" לפי מה שאתה אומר, זה אמור להיות "פעילויות פעילותיות"
../images/Emo6.gif המשפט המלא שלי הוא "פעילויות אינטראקטיביות" לפי מה שאתה אומר, זה אמור להיות "פעילויות פעילותיות"
D Deviation New member 28/12/03 #4 לא אמרת משפט שלם ../images/Emo3.gif ביקשת מילה, אני יכול לתרגם לך את זה ככה: פעילויות אינרקטיביות.. בכל מקרה, אפשר אולי ככה: פעילויות בשיתוף גולש/ים (לפי ההקשר) ... יש בעיה מסויימת בשימוש במילה אינטרקטיבי - זה אתר לאקדמיה ללשון או לילדים קטנים (באחת העבודות שלי בניתי אתר לאיזה מתנ"ס שמתעסק עם ילדים קשי יום - הם לא ידעו מה זה אינטרקטיבי )..
לא אמרת משפט שלם ../images/Emo3.gif ביקשת מילה, אני יכול לתרגם לך את זה ככה: פעילויות אינרקטיביות.. בכל מקרה, אפשר אולי ככה: פעילויות בשיתוף גולש/ים (לפי ההקשר) ... יש בעיה מסויימת בשימוש במילה אינטרקטיבי - זה אתר לאקדמיה ללשון או לילדים קטנים (באחת העבודות שלי בניתי אתר לאיזה מתנ"ס שמתעסק עם ילדים קשי יום - הם לא ידעו מה זה אינטרקטיבי )..
י ילדה בלבן New member 28/12/03 #8 הבעיה היא שהמשפט "פעילויות אינטראקטיביות" ארוך מידי בשביל התפריט שלי, ונשבר לשתי שורות
S Salem New member 28/12/03 #7 שיחה מקרית... איש זר: "ענבל במה את עובדת?" ענבל: "אני בונה אתרים הידודיים!" איש זר: "אהה..."
D Deviation New member 28/12/03 #12 בפעם האחרונה שהשתמשתי במילון.. (אנגלי אנגלי) הייתה באיזה דוגמא לבחינת בגרות 5 יח"ל או משהו כזה..
E [eLad] New member 28/12/03 #14 בבילון אומר: הדדי, הידברותי, הכולל אינטרקציה, שיש בו אינטרקציה, של פעולת גומלין. מורפיקס: אִינְטֶרְאַקְטִיבִי, הִדּוּדִי
בבילון אומר: הדדי, הידברותי, הכולל אינטרקציה, שיש בו אינטרקציה, של פעולת גומלין. מורפיקס: אִינְטֶרְאַקְטִיבִי, הִדּוּדִי
D Deviation New member 28/12/03 #17 ../images/Emo41.gif נמצא פתרון../images/Emo70.gif רוג' כתב: " Interaction - פעילות גומלין משהו אינטראקטיבי - משהו שיש בו פעילות גומלין או משהו הדדי "
../images/Emo41.gif נמצא פתרון../images/Emo70.gif רוג' כתב: " Interaction - פעילות גומלין משהו אינטראקטיבי - משהו שיש בו פעילות גומלין או משהו הדדי "