שבוע נפלא לכולם.

אני אתחיל בהתנצלות על כך שלא הייתי כאן מיום חמישי בבוקר. המחשב שלי קרס. נטויז'ן העלו לי את הקריזה ואחד מהם חשב שאני פסיכית [נדמה לי
]. בכל אופן, רק הבוקר המחשב חזר לפעילות תקינה והנה אני פה. אז מתנצלת על הודעות שהתעכבו כי הן היו זקוקות לאישורי. ומבכרת את כל באי הפורום החדשים בברכת ברוכים הבאים

דן צ

New member
גם לי אין אינטרנט

לא נראה לי שיש אנשים שפויים במוקד ברק ולכן נשארתי ללא אינטרנט בבית אלה רק בעבודה.

../images/Emo12.gif

האם עיניי מטעות אותי??? שמו של דן, מהל הפורום השותף, מתנוסס מולי כחול על גבי פורום?? שלום לך, איש יקר.

אין בעיה...../images/Emo6.gif

כשצרות כאלה באות, אפשר אלי לפנות, אני תמיד זמינה, ולפעמים אוהבת להחליף לכחולה, אני אומנם חדשה, אבל הכל ענין של אמונה, בדרך כלל ציפור לילה, כי ביום עבודה, ועוד כל מיני תעסוקה, אני אישה, בטוח... כי הסתכלתי במראה, שאוהבת תגובות, כמו הרבה נשים אחרות, אז בבקשה. היום בבית הגב כואב. יום נפלא. מכורה לאהבה.

וואאההה...../images/Emo6.gif

לא התכוונתי לקחת מקום של מישהו אחר, רק להחליף כשצריך. כשאת חלילה חולה, וכשדן בבילוי בעיר הגדולה, או אפילו להפך, תמיד מוכנה להיות לעזר. סתםםםםםםם תרגעי חמודה. מכורה לאהבה.

leper

New member
בחרוזים קצרצרים,

למשפטים מורכבים, לשלוח תגובות, כמחשירים שובבים? או שבגלל התמונות הם צרים?

טוב או רע??../images/Emo8.gif

זאת השאלה... או להיות או לא להיות, התשובה... יום סוער, והלב צוהל. מכורה לאהבה ברגע של הפסקה.

leper

New member
בבוקר קפה

וכמה מילים קצרות, בלילה נשיקות, וחויות ארוכות, לאהוב והרבה, זה לכול היום, ולהיות מכורה, זה ללא תרופה....

להיות מכורה...

תלוי למה... אם מכורה לקופסה, זאת ממש לא בעיה, אפשר במקום זה להביט, בסרט כחול זה לפעמים יותר מועיל. ואם לשוקולד מכורים, עושים דיאטה ומפסיקים, אוכלים רק דברים קלים, וחסה לפרקים. ואת הסגריות לא שכחתי, אבל מה לעשות לא מזמן הפסקתי, אני כמעט בטוחה, שאליהם אשוב בחזרה. ומה נשאר?? מכורה לאהבה, זאת חוויה נפלאה. הנסיון שלי עדיין לא רב, אבל כשאדע יותר, אשאל את הרב. אולי הלל אולי שמאי, מה שיהיה יותר כדאי. לילה טוב.

leper

New member
מכורה בוורידים?

משעשע ונעים. למה קופסה כחולה? כשאפשר איברים גלילים מאורכים? רק לשוקולד מכורים? מה עם גלידות פקאן ווניל (טעמים נפלאים)? סיגריות שהשם ישמור! בראיות עלולות לפתח לך חור !!! אה... אהבה, תחושה שובבה, מגיעה והולכת, כל כך חמקמקה.. ואולי לרב לא כדי למהר... מניסיון אישי - הוא ישר מקצץ!!! בוקר נפלא

הרב...אצלי...

לא קיצץ, כי אני אשה, ולא משהו לקוצץ. ואין בכלל מה להתלוצץ, כי רבנים גורמים לי להתפוצץ, כי היו לי לרועץ, ולא הכל אצלם נוצץ, אז עדיף אותם לרוצץ, עוד כשהם קטנים ובפה מוצץ. ואהבה,,, היא תחושה מממממ תוקה, מביאה אותי לפיסגה, וכמו כסף חמקמקה, משאירה אותי לפעמים ריקה. סוף שבוע נפלא.

למעלה