האביב נמצא בפתח
החרקים נמצאים בכל מקום. בשמים אין חרקים, לו רק היו לי הכנפיים ההן. יום אחד כל החרקים יתאחדו נגדנו, בינתיים הם רק יושבים ומתצפתים עלינו ועושים את עצמם טפשים. למי יש סיכוי נגד מאה דבורים ביחד? שוב ראינו עכביש בבית שלנו. אמא לא הדבירה פה עדיין מסיבות השמורות עימה. והיו פה באיזה תקופה כמה עכבישים ענקיים ממש. אני יודע שכל חרק שאני הורג, אחרי זה הקרובי משפחה שלו מזהים את השרידים שלו באיזור שלי (על נעל או איך שהרגתי אותו) ואז בלילה כשאני ישן, באים ועוקצים אותי ומכניסים לי כל מיני מחלות. אני לא יכול לישון בלי להתכסות במשהו. מפחיד מדי. הייתי מסיים את זה באיזה משפט או רעיון יפה אבל אין לי מה להוסיף. בקטע הזה של הרופא שלך שדלוק על בעיות עם האוזן. יכול להיות מאד שיש לי במערכת אף אוזן גרון משהו דפוק. אחרי הכל אני בקושי נושם מהאף וכשהייתי קטן הייתי ממש רגיש והכל, וכבר ציינתי שאני ADD? אם לא אז עכשיו כן. אבל, זה לא שיש לי סיבה אמיתית ללכת לרופא אף אוזן גרון, כי זאת אחת מהבעיות הכי מוכחות והכי פשוטות שלי, ואם אני אפתור אותה ככה בקלות באיזה ניתוח, אני אצטרך למצוא לי בעיה חדשה ומסובכת, שלא כל האנשים יבינו וחבל. מעניין אם זו בעיה לחפש לעצמי בעיות. לפחות אני לא צריך לחיות כמו האנשים הנורמלים האלה, ששואלים אותם מה קורה אז הם לא מרגישים רע שהם עונים בסדר. מזל שאני לא כמוהם, כי אני לא יודע איך להיות כמוהם. אני גם לא רוצה וגם לא יכול. ואם כבר אוף, אז אני אשמח לחומר על תסמונת הילד הלא רצוי אם יש דבר כזה, כי נתקלתי במושג במקרה ולא מצאתי עוד, וחבל לי כי זה נראה לי אחלה בעיה בשביל להוסיף לי, זה יוכל לעודד אותי אני מרגיש קצת חסר בעיות בזמן האחרון. פה הייתי מתנצל על האורך וחוסר החשיבות שבדברים אבל זה שרשור אוף, אז אני לא חייב לכם שום דבר.