קראתי את המאמר

ואני מפנה אותך לדיון בנושא "המובן מאליו"..... זה קשה לדבר על הנושא הקשה הזה,כמובן מאליו,אך זה ככה בכל העולם.. ואם לא נצפין,אפשר לראות אנשים שפושטים את העור לאנשים,במרכול,בבנק, חברים לעבודה,אחים,ובכלל,כל הזמן יש מי שמנסה לאכול אותי,ולפשוט לי את העור,אבל אני,בעיניים עצבניות,שרומזות ל-"לא כדאי לך להתעסק איתי יבן זונה",מרחיק אותם מעלי,כמו קיי 300 שמרחיק ג'וקים... זה הכי מובן מאליו,והאמיני לי ילדה מתוקה,שזה כואב גם לי,ואני לא מתחסד או מתייפייף לך,זה כואב לי,ואני חושב על חזקים וחלשים לא פעם ולא פעמיים,בשבוע אחד... ובכל זאת,אני אוכל בשר,למה אני לא ממש יודע.... אני רק יודע שאני בחור טוב,שמשתף פעולה עם רוצחים.... זה מוערך אצלי לעזור לחלשים,אבל יש מיקרים שבהם להילחם בתופעה,זה לתת גז בניוטרל,כי אם אם מחפשים טוב,יש הרבה מה לתקן,והרבה אנשים להציל,עכשיו, כי בעוד חודש,חודשיים הם ימותו,כי אין להם מימון לתרופה שתציל את חייהם ויש להם כללית מושלם.....

הודעה לחבריי בפורום!

ממש עכשיו אני חש בהרגשה מענגת,מאושרת,תחושת העצמה שממלאה אותי בכל הגוף,מין שלווה פנימית כזו... רציתי לפני איזה שעה להגיב להודעה הזו,ולא היה לי האומץ להרים את הכפפה נכנסתי לשוטט בכל מיני מקומות,וגם לאתר של רוח מדבר,וחזרתי לי לפורום, ומשהו המשיך להטריד אותי... הרגשתי מוטרד,שלא יכולתי להגיב למשהו.... ועכשיו כשהגבתי,הכל השתחרר,ואני ממש מרחף לי,ואני יודע שזה עומד לעבור אני רץ להכין לי כוס תה,בכדי להעצים את ההרגשה עוד יותר.... אוהב אתכם ילדים של החיים. דיסו.

בוקר טוב

לא נראה לי שאקרא. מנסיוני, כתבות אלה, יש בהן תיאורים שגורמים לי בחילות וכאב נורא לאורך זמן ארוך אח"כ. יש כמה כאלה שלעולם לא אשכח והמסר בהן מאוד ברור. אני בכל אופן לא אוכלת בשר, מגדלת חיות פרטיות ועוד כמה שמסתובבות בכל האזור כאן, תורמת כסף ועוד ועוד...

ש איילת

New member
בוקר טוב אביבה

מה שלומך? נכון. הכתבות האלה המראות את המציאות הנוראה הזו הן מאוד קשות כמו המציאות הזו.. לפני כ- 7 שנים נסעתי יחד עם קולגות מהלימודים לסיור אדריכלי ב'כלא' אי שם בצפון...ובדרך עברה לידינו משאית עם מלא מלא ארגזים צפופים שיש בהן תרנגולות דחוסות דחוסות..חלקן כבר נראו לי גוססות.. ואחרי 24 שנים של אכילת בשר ועוף קיבלתי החלטה שאם ככה מתייחסים ליצורים החלשים האלה וככה מאחסנים אותם בצורה כל כך לא אנושית..אני עם סיפור אכילת העוף והבשר גמרתי. אמרתי וככה עשיתי.. ועוד מה שראיתי זה כמעט כלום לעומת מה שמראים בכתבות אחרות. חוסר אנושיות משווע. אני לא משתפת פעולה..פשוט לא אוכלת בשר למרות שהיה ערב לחכי. אני מקווה שמבחינה בריאותית אסתדר עם התחליפים. השנה גם קניתי תיק. כמובן שלא מעור! ביום שישי לפני שבועיים חבורת ילדים דתיים חמודים מהשכונה ואני.. ניסינו להציל חתולה במצוקה שנתקעה בארון אחסון. פעם תרמתי ועכשיו אני רוצה שוב לתרום.. אני מחזירה בקבוקים מפלסטיק ופחיות ומקבלת כל שבוע כמה שקלים. את זה החלטתי שאני מייעדת לתרומות לבעלי חיים. מקבלת תמורה על בקבוקים ונותנת אותה להצלת חיים. יש לנו כלב מתוק. סיפור חיים כתבתי פה.. יום נעים. איילת

בוקר אור חמודה

מכירה את המשאיות האלה... זוועה. אני לא אוכלת בשר כבר 16 שנים. מהרגע שהפסקתי לרגע לא עבר בראשי לאכול אותו שוב. אני מרגישה מצוין, אביב בחוץ שמעורר ומתעורר, יש לי חתולה שעוד מעט תמליט וזה תמיד מרגש מחדש, יש הרבה חדש כל יום. כיף. סיור אדריכלי ב'כלא'? ספרי ספרי.או שאין כוונתך ממש לכלא. גם לי יצא במסגרת כלשהי לבקר בכלא ממש ממש בפנים במקומות המגורים. היה מעניין מאוד.בעיקר המפגש עם האסירים.

סמסרה1

New member
סיור בכלא

ב ו ק ר ט ו ף לפני כמה שנים השתתפתי בסיור של מנהלי בתי ספר. בין היתר ביקרנו באחד מבתי הכלא. נתנו לנו ממש לסייר בתוך הכלא. נו, אז, !?!? :)))) איך שאנחנו מטיילים במסדרונות הכלא בין התאים ל פ ת ע נשמעת קריאה בהתרגשות "שלום המנהל". זה היה מצחיק. תשמעו, אני יודעת שזה לא מצחיק אך באותה סיטואציה זה כן היה מצחיק. היה שם אסיר, שבזמנו למד בבית הספר היסודי שאותו מנהל ניהל אותו. שיהיה לכם אחלה יום

ש איילת

New member
חתולה שתמליט..איזה יופי

בהצלחה.. כן. סיור בכלא..ממש בפנים. למען האמת אני באמת זוכרת בעיקר את המפגש עם האסירים ..פחות משהו שקשור לארכיטקטורה... אני זוכרת שהיה הרצאה מפי האסירים על כל מיני תחביבים ושיקום עצמי..ושהיו כמה חדרים מאוד צבעוניים ומקושטים.. ושעריק אחד סיפר לנו את סיפור חייו.. לא זוכרת יותר מידי מסדרונות... זה היה סיור מטעם שיעור במדעי החברה. התעסקנו בשיעור הזה בכל מיני נושאים..

איילת! מקסימה!

נגע לליבי מה שכתבת. כל כך נכון. כל כך אמיתי. כל כך מקסים. כל כך טהור. אני מקווה בכל ליבי שאזכה לשמוע על עוד אנשים כמוך. באמת. בכל הנוגע לדיאטה שלך: תתחילי לממן את טבעול :) עכשיו ברצינות: לטבעול יש המון מוצרים מ-ע-ו-ל-י-ם: שניצלים, שווארמה, נקניקיות, קציצות, המבורגרים- רק תבחרי! בכל אופן- העיקרון הוא שלבישת בעלי חיים (או לשבת- אם יש לכם ספות...) זה מעשה לא מוסרי- שבו נפגעים חפים מפשע שלא מסוגלים להגן על עצמם! וזה העניין! בכל פעם שאתם מחליטים לא לקנות בשר או שאריות של בעל חיים... אתם בעצם מצילים עוד אחד! זה נראה לכם קצת מוזר..... :"הוא כבר מת, אז נקנה אותו"- אבל בעסקים יש מושג שנקרא "ביקוש והיצע". מציעים לכם דברים, מספיק שכל פעם אדם נוסף יקנה מוצר כשלהו הם יגידו "וואלה- זה הולך טוב", מספיק שאנשים יחליטו לא לקנות או לקנות מחברה אחרת, ואז יגידו "אין טעם לייצר- כי גם ככה מה שעל המדפים לא נמכר...". זה העניין. וככל שלא מוכרים- מפסיקים לייצר. מפסיקים לייצר- מפסיקים להרוג בעלי חיים.
נקודה למחשבה.....

זה צורם,וידעתי לקראת מה אני הולך..

תחושת ההעצמה נבעה,ממשהו שעשיתי למרות שלא האמנתי שאעשה.... לא האמנתי שאוכל להגיב לה,נערה,זה הכל. וזה מה שגרם לי להרגשה הטובה,השאר מזעזע,ואני באמת סבור שזו תשובה לסוג אבסורדי של מובן מאליו,אך הוא קיים אצל יצורים אנושיים,ולא צריך להרחיק לתוך כלובים של תרנגולות וכו... נחמד שאת צמחונית,הלוואי שיכולתי. ויפה שיש לך חיות משלך,יפה,מרגיע,ומאד פסטוראלי.... בוקר אור.

למעלה