actress

New member
בהצלחה בפיינל פור איקון אוף

אני מקווה שנעלה!! ב ה צ ל ח ה !!

טינה2

New member
שולחת את כל האנרגיה החשמלית שלי למכ

מכבי מכבי אתם גדולים מעודדת מכל הלב ומרגישה שהולך להיות הלילה הרבה רעש על יד הבית שלי ...... יעני בפארק מאמינה שזה הזמן להרים את הרא וההיסטוריה מוכחיה שכל פעם שנורא קשה לנו עם הביטחון הכלכלה ועוד מגיעה קבוצת ספורט ומרימה את הענין ..... שלכם סי

איזה צופרים!!!!זכינו!!!!!!!

כל המכוניות נוסעות ברונדלים .."אפוקליפסה עכשיו" במתכונת "מזימות בין לאומיות"......תחי תחושת הניצחון מכבי..מכבי...יאללה יאללה מכבי בי בי בי...סי ..סי...סי...

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif../images/Emo165.gif

הערב ב-21:00 מגיע יובל אברמוביץ', הלא הוא רועי מ"השיר שלנו", יבוא להתארח בפורום הסדרה ולענות לשאלותיכם LIVE ב- blogtv
פורום להקת "דה קולינג" מחפש לוגו לפורום לקראת הקאמבק של הלהקה. הכניסו את הצעתכם בגלריית הפורום ואולי תזכו בחולצת תפוז אנשים.
המשחק הוירטואלי של פורום סדרות מציאות עומד להתחיל והפורום מחפש את הגולשים שמעוניינים להשתתף בקרב על התואר "המומחה הנולד". לפרטים נוספים.

actress

New member
לכל מי שצופה אז גם אני ולמי שלא

שלא שיהיה גם בהצלחה! טוב מתחילים.

skito

New member
../images/Emo104.gifהאנרגיה שלך הביא גביע../images/Emo45.gif

הגביע כאן איזה משחק מדהים לא כוחות

../images/Emo59.gifבקטע של אירופה...

היא גם מוסלמית מאוד...אז דבל ניצחון!
"שחקנית.." ..מלל....מלל..."מי..ימלל גבורות ישראל" ....גם טוב...

../images/Emo1.gif הצעות ללוגו בחסות תפ-וז..בו

בתור מעצבת גרפית לשעבר לא עושה עלי רושם שחולצת "תפוז" תמורת ה"לוגו" המנצח..היא עיסקה פיירית [נשמע שזה יותר בכיוון השני..]

ההסטוריה...

לשאלתך סטיקו 1982-1984 צבא\ גרפיקאית של מהנ"פ [מפקד הנדסה] טוראית עד הסוף [סעיף התנהגות בזויה] 1984-1989 מעצבת גראפית ראשית של "להיטון" עיתון פופ ארצי [עד הסגירה שלו] במקביל עבדתי במדורי פרסום בידיעות אחרונות 1990 ביי ביי מדינת ישראל..הגשתי תיק עבודות לוואלט דיסני והתקבלתי עברתי לקליפורניה כ"אנימטורית" חזרתי 1997 עכשיו אמא פול טיים "עבודה" , פעם אסל , פעם בסאל --מה שבטוח ש"זוהר ההילה" של "סי" משפיעה על הנוסטלגיות שלי.....שמוליק אמר שאולי סי יכולה להעסיק אותי בחממות שהוא הולך לפתוח לה ...סי מה דעתך? אגב, סי אם תרצי קליפ -אנימציה זה אני...

actress

New member
גם אני הייתי גרפיקאית בצבא(ע) ../images/Emo3.gif

במקח"ר מפקדת קצין חינוך ראשי לאחר שלא התקבלתי ללהקה צבאית כן כן אני לא התקבלתי שקעתי בדיכי אבל הבנתי מה הם מחפשים על הפרוטקציות למינהן.... אז מסתבר שהגעתי למפקדה דרך קורס גרפיקה ממוחשבת בצבא שהגעתי דרך המנילה מה שלא רציתי לעשות אבל זה היה הכי נורמלי למרות שרציתי ללכת להיות מאלפת כלבים
ולא היה את זה בקיצור מפה לשם היה לי שירות נחמד עיצבתי חלק מהפוסטרים ללהקות הצבאיות וכל מיני גרפיקות וכו'.. וקמוניקטים והעיקר היה לי שירות יחסית חביב ואם המפקד שלי פה אז לא היו לנו שמירות למרות שאני זאת שהייתי הכי אחלה ודווקא כן רציתי לשמור כדי לצאת מוקדם בקיצור עבדנו על מחשבי מקינטוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל ג'י 4 שזה כמו החלליות וכיום אני גם עוסקת בגרפיקה ויצאתי קצת לאויר הצח מעסקי המשחק בוא נאמר תקופת צינון קלה לאחר 17 שנה

"שחקנית".../images/Emo42.gif

בשמירה האחרונה שהיתה לי בצבא , נרדמתי .. התעוררתי לקול צווחה שהעירה אפילו מתים משנתם.. תאי החישה המוטוריים שלי נכנסו לאזימוט , המיספרה אחת זרקה לשניה את כפיס המוח בכדי שתתחבר, כל מתמריי וקולטניי נכנסו לאייקון..בקשב בררני שהסתעף למפוצל שמתי לב ש/ה"סוטה" שחדר לטריטוריאה נמצא במקלחות של הבנות, תפסתי עוזי אם כי חוץ מהיותו שם התואר של החבר שלי לא עלתה במוחי שום סכמה למה הוא משמש.. סיכום ומסקנות 1 הסוטה נתפס אחרי שאיימתי עליו 2 היתה כתבה בידיעות עמוד ראשון ולא הזכירו את שמי ואז הבנתי שאם הייתי ממשיכה לישון.. והיקף שדות הראייה שלי לא היה יותר מ180 מעלות...היו בטח כותבים ש"חיילת בשם מרים קנדיוטי נרדמה בשמירה..."והייתי זוכה בפרסום הנחשק. "שחקנית" לא בכדי אמר אחי שהוא במאי סרטים שבחר להיות מאחורי הקלעים "לפרסום יש מחיר"

actress

New member
אני ממש לא עושה את זה בשביל הפרסום

אלא בשביל הכיף.

ט י נ ה

New member
הי לצועניה .....

אז שלום וברוכה הבאה הייתי טיפה חולה ולא יכולתי לברכך האם תכבדי אותנו באיזה ריקוד צועני לרגל יום הולדתך ? בכל מיקרה אשמח לראותך במופע שלי בפסטיבל הפסנתר תל אביב שלך סי

actress

New member
פרקר שארפ בולוטין וכולם...

ע נ ק י ם ! ! ! כל הכבוד

למעלה