i love usa

New member
../images/Emo32.gif

ראיתי אתמול להרוג את ביל החלק הראשון סרט פשוט מ-ע-ו-ל-ה אהבתי מאוד מה קצת קיצ' שהיה שם זה היה הדם שכול חתך שפירצים לכול הכיוונים . בקיצור אהבתי מאוד הרבה זמן לא נהנתי ככה מסרט מקווה ששבוע הבא אני ילך לקולנוע לראות את חלק 2

DAN1EL

New member
גם אני ראיתי את זה רק לא מזמן ../images/Emo13.gif

וממש ממש אהבתי. אני כבר לא יכול לחכות לראות את הסרט השני!

DoctorSatan

New member
אני ראיתי את זה לפני חצי שנה כשזה

יצא ועכשיו אין לי זמן לראות את השני בגלל הבגרויות המחורבנות האלה

D i l D o

New member
אני ראיתי את הראשון ואת השני במרתון

בבכורה. השני מעולה אבל אהבתי יותר את הראשון.

TrancE MaN

New member
אני חושב שיש לי אבל לא בטוח..

יש בסרט קטעים בשחור לבן? וקטעים מצוירים? הורדתי את זה אבל העברתי כזה קטעים כדי לדעת שזה באמת הסרט.. ופתאום ראיתי את הקטעים האלה ולא הבנתי מזה קשור חח.. אז זה באמת הסרט? תודה

D i l D o

New member
כן זה באמת הסרט ואל תעיז לראות את

זה במחשב, אתה מפספס חוויה אדירה! לך תראה את המתרון בקולנוע - תאמין לי, אתה לא תתאכזב.

Herzeleid

New member
ראיתי מזמן ת'חלק הראשון

ובהתחלה היה קטע ממש דפוק חח מה זה היא היתה כמה שנים[4 אם אני לא טועה??]בתרדמת ותוך 13 שעות הצליחה ללמוד ללכת כ"כ טוב?השרירים שלה צריכים להיות מנוונים בכלל..והיא גם לא הזיזה את הידיים כל הזמן שהיתה בתרדמת אז איך זה שהידיים שלה לא היו במצב גרוע כמו הרגליים והיא הצליחה למשוך איתן את כל הגוף שלה ?ממ..בעע..והיא גם מהר מאוד נזכרה בכל אומנית הלחימה שלמדה.. ובאמת כמויות הדם שהשפריצו לכל הכיוונים היו מוגזמות.. כן כן אני קטנונית מצבי קשה.. אבל אהבתי ת'קטע המצוייר!איך שאיך-שלא-קוראים-לה-שם שכבה מתחת למיטה והתחבאה ואז רצחו את אימא שלה והדם טיפטף דרך המזרון ונפל על הלחי שלה..אווו..עצוב..
והקטע שהשומרת ראש/תלמידה יפנית במדי ביצפר שאלה איזה אחד אם הוא רוצה לזיין אותה ואז תקעה לו חרב ב..אממ..במקום המיוחד שלו-זה היה יפה!

למעלה