-
-

גררר בעע אני לא מאמינה

אוקיי אולי לא כולם רואים כאן כוכב נולד אבל בעע שיט סקעת היה הרבה יותר טוב מה נסגר איתכם אנשים ?? לסקעת יש קול משגע בטרוף ולמוייאל יש קול צרוד ולא גבוה ובכלל לא יפה !! תראו על טעם וריח אין מה להתווכח אבל הלו ?? סקעת שר עם קול הרבה יותר יפה והרבה יותר טוב זאת עובדה !!! גרר בעע עצבנית לא רוצה ולא רוצה איך בכלל זה הגיוני שמויאל ניצח את סקעת אוףףףףףףףף( לא קשור לפורום הזה כי פה זה שייגעצ החמודונים שלנו !!) אבלל גרר זה מעצבן אותי רצח ...

Crazy Girl2000

New member
את בערך צודקת ../images/Emo85.gif

סקעת היה הרבה יותר טוב היום,אבל כל מה שאמרת על מויאל שהוא לא שר יפה-לא נכון. הוא שר יפה פשוט השיר שלו היום לא היה טוב. וכנסי לפורם כוכב נולד-מישהו שם כתב שהוא עשה משהו כדי להצביע למויאל 45 אלף פעם מאותו מחשב בלי שזה יפסול אותו .

גם לדעתי..

הראל סקעת, חוץ מזה שהוא כזה מתוק וחמוד, והחיוך שלו כובש, והוא פשוט מאמי, הוא הרבה יותר מוכשר מהראל מויאל, והקול שלו פשוט מקסים אותי.. חוץ מזה שהייתי ב
שצביקה הדר אמא שיש מהפך. הייתי בטוחה ב100% שסקעת לוקח.. טוב, לא נורא. גם מקום שני זה מאוד מכובד!

Crazy Girl2000

New member
חח../images/Emo85.gif

לא רק אותך הוא הקסים D-: הוא הקסים עוד אנשים כמו את אמא שלי למשל D-:D-:D-:D-: אוי זה היה מצחיק D-:D-:D-:

Lifes Music

New member
אתם צריכים להתבייש../images/Emo70.gif

פורום שייגעצ.....מדברים על ככוב נולד פשוט בושה......מעניין מיובל היה אומר על זה

כל כך צודק! יו זה כוכב נולד!

אנשים זוכרים? חחח תחזרו אליינו! נשאבתם לתוך המערבולת שנקראת כוכב נולד.

Hezi The One

New member
הוא היה אומר שהוא היה רוצה את

כישרון השירה של נינט בעעעעעעעעעעע כוכב נולד זה כזה דבר מגעיל למי אכפת מסקעת1?!!?!?

LiTtalTal

New member
שאלה חשובה בנוגע לכוכב נופל....

אני סתם מעוניינת לדעת אם אתם באמת שונאים את "כוכב מפליץ" בגלל דעותיו של יובל'וש או בגלל שבאמת אתם מבינים למה הוא לא אוהב את זה???

מי יבוא לראש השנה? ../images/Emo24.gif

פורום טלוויזיה פתח בסקר ענק: איזה כוכב/ת הייתם רוצים להביא כדייט שלכם לארוחה המשפחתית בראש השנה? הראל מויאל? אגם רודברג? אפרת כהן? אביעד קיסוס??? בואו להכריע בסקר המיוחד והחגיגי!
תומר שטרית, עורך דין המתמחה בפונדקאות, יענה לשאלותיכם הערב ב-19:00 בפורום פונדקאות. הכינו שאלות מראש!
ו... שירי אלקבץ היתה כאן אתמול לפני הגמר הגדול של כוכב נולד וסיפרה את האמת על התחרות ועל המשתתפים בה. היא גם חזתה מראש את נצחונו המפתיע של הראל מויאל ושרה את הסינגל החדש שלה בהשמעת בכורה! בואו לראות.

../images/Emo29.gif../images/Emo32.gif

מה נים אנשים?? אם מישהו מוכר כרטיס למשינה היום לניצנים לפנות אליי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

KsesWes

New member
אקסטרים פסט 2004 יוצא לדרך

הפסטיבל האלטרנטיבי היחידי בישראל יוצא לדרך ,הייחוד בפסטיבל הוא עירוב כל הסצינות האלטרנטיביות בארץ לארוע מיחוד במינו שלא נראה עדיין בארצנו. את הארוע ילוו להקות מסגנונות המטאל,פאנק,אלטרנטיבי,אינדסטריאל,E.B.M ורוק ישראלי . בנוסף ל3 להקות מחו"ל ,יהיו בארוע כ 50 להקות מהארץ שינגנו ב4 במות שונות.ובנוסף עמדת DJ שתנגן כל הלילה את כל הסגנונות לפי לו"ז. הארוע יתקיים בכפר ויתקין (מתחם הקטע/פלג) ב 19/8 החל מ 14:00 עד לבוקר היום למחרת. מכירת הכרטיסים תתבצע ע"י נקודות מכירה מכל חלקי הארץ . שימו לב לאתר הפסטיבל שמתעדכן מיום ליום וייתן לכם את כל הפרטים האפשריים לפסטיבל,בנוסף נשמח לענות על כל שאלה שתהיה לכם אלינו. לפרטים מלאים - אתר הפסטיבל: www.extreme-fest.com מי שמעוניינן בכרטיסים במחיר מכירה מוקדמת טלפון: 0507569780

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים, אני הולכת../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני נוסעת לסיני.. עד יום ראשון או שני מתי שאני יחזור המרוץ יחזור..

תהני. גם אני עוזבת לשבוע...אני...

טסה למסע לפולין. אני אתגעגעת אליכם. וגם ליובי ולטור שלו.אספיססססססססס! חחח כן כן אני לוקחת את שייגעצ איתי.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo32.gif

אנשים, מחר אני מראיינים אותי לרדיו רשת א', קיצר רציתי להגיד לכולם להקשיב אם הם יכולים =) ואחרוי זה תגידו לי איך היה... תודה מראש ולאב יו אול נעמה

למעלה