dolfinit

New member
../images/Emo32.gif

חשבתי שיהיה נחמד אם נשרשר 2-3 דברים אישיים/ לא אישיים על עצמנו שלא סיפרנו עליהם בפורום
אני מתחילה:
אוהבת מאוד לבשל ולאפות
חושבת על לימודי קונדיטוריה
נשואה טריה(עוד כמה ימים, שנה)

sobolina

New member
אחלה שרשור ../images/Emo24.gif

אז ככה,
אני מנהלת פורום בתפוז למען חבריי הסטודנטים - דבר שממלא את זמני,ואותי מאוד (אוהבת לעזור - מה לעשות...).
אמורה להתחיל בחודשיים הקרובים ללמוד נהיגה (תמיד אמרתי את זה לעצמי - וככה הגעתי כמעט לגיל 22 ועוד לא עשיתי כלום עם עצמי מהבחינה הזו
)
טיפוס אופטימי לחלוטין (גם כשקשה.....)
זהו בינתיים
דולפינית - אחלה של טופיקס לשרשורים - ממש צל"ש
הילה

meshi4

New member
דולפינית-מזל טוב.../images/Emo141.gif

רוקדת ריקודי-עם----------בדצמבר האחרון חשבתי לעצמי:לאיזה חוג כייפי[לנשמה] אלך?נכנסתי לאינטרנט,בדקתי היכן יש חוגים באיזור שלי.ומיד התחלתי כ-3-4 פעמים בשבוע כדי שהלמידה תהיה מהירה.ההתחלה היתה מאוד קשה ומתסכלת.היום אני כל כך נהנית. אהבתי מאוד לבשל,היום יש לי פחות מוטיבציה.אבל משקיעה בסופי שבוע למשפחה. אוהבת את הגינה שלי. יש לי חוש יצירתי.אבל לא פיתחתי אותו במהלך השנים.עכשיו זאת ההזדמנות שלי.

../images/Emo45.gif באמת אחלה שרשור

אני מגדלת 4 חתולים מתוקים וגם גינה קטנה עם עשבי תיבול וצמחי מרפא. יש לי מטבח קטנצ'יק בבית, שיש בו שניים ורבע כלים, ובו אני רוקחת כל מיני צמחים מהגינה שלי לכדי ריבות, סירופים ורטבים למיניהם, ומשלבת את זה במאפים, גבינות ועוד כל מיני. אני ממש מרגישה כמו בבית קטן בערבה, וזו תראפיה מאוד מרגיעה.

רן בת

New member
היי

אני אוהבת מאוד לטייל, סתם כך, כשהייתי קטנה אמא שלי כינתה אותי בשם "עודד הנודד". יש לי שני כלבים מדהימים. אחד מהם זקן בן מאתיים שחושב ומתנהג כאילו הוא עדיין תינוק, ואחת בת שנתיים, תזזיתית ומקסימה. כפי שהבנתם אני מטורפת על כלבים. לפני שנה למדתי בשביל הכיף עיסוי רפואי. ומשפרת כל יום את יכולות האורז שלי.

רן בת

New member
בישול בישול ואכילה

כל מה שאני מבשלת אני חייבת לטעום ואז גומרת כל הסיר.

תמי ב

New member
שונאת את עבודות הבית

ושונאת גם לבשל ולאפות. הלוואי והיה לי מישהו שיבשל לי.... בלית ברירה אני המבשלת בבית, והילדים התמימים שלי בטוחים שהאוכל שלי הכי טעים בעולם... אבל זה ממש לא ככה. אני לא מסוגלת לבשל על פי מרשם: חייבת להמציא את הגלגל כל פעם מחדש, ולפעמים אנחנו אכן זוכים לאכול צמיגים
אוהבת להתבטל ולקרוא, לראות סרטים אנגליים בעיקר (בשבילי ניו זילנד זו England light) אוהבת שוקולד, אבל אני רגישה לחלב, אז צריכה לקחת כדור מיוחד לפני, וזה גומר את כל הספונטניות שבזלילה, וטוב שכך. מה שכן, למרות כל פדלאותי, אני בנאדם עם יוזמה. בשביל דברים שחשובים לי, אני מסוגלת להפוך שמיים וארץ. אני נשואה +3 ויש לנו כלב קטן, זקן ועצבני שחי אתנו כבר עשר וחצי שנים, מאז שהיה בן חודשיים. אני לא משוגעת על בעלי חיים, אבל גם לא שונאת אותם. יודעת שהם נשמות, אבל לא עושה מזה עניין

א ס י ת

New member
תמי, אם הילדים שלך אוהבים את

הבישולים שלך, זה מה שחשוב. לא נראה לי שתפתחי בקרוב עסק של חברת קייטרינג. למרות שאני חושבת שהאוכל הניו זילנדי הוא די משעמם. כמו שאמרת ניו זילנד זאת אנגליה לייט. והאוכל האנגלי הוא פשוט בלתי אכיל. אני בטוחה שבישוליך הם ממש אוכל גורמה לעומת אנגליה לייט. אם את כל כך אוהבת להתבטל...לקרוא ספרים, איך תוכלי להתמיד בפעילות גופנית? צריך ממש כוח על אנושי להתמיד במשהו שהוא כל כך מנוגד לאופי.

תמי ב

New member
בקשר לפעילות הגופנית

אני פשוט צריכה להבין (ועוד לא ממש הצלחתי) שבמקרה שלי, עצלות יכולה להוביל לנכות. אם לא אזוז, יהיה לי קשה יותר לזוז בהמשך. המלחמה שלי בעצלות צריכה להיות דומה למלחמה שניהלתי בזמנו נגד הפחד ממעליות. כשהבנתי שהפחד מגביל אותי (אחרי שש שנים שלא השתמשתי במעליות בגלל שפעם נתקעתי במעלית לשלושת רבעי שעה, ומתתי מפחד...) וכשראיתי שאם אני לא נלחמת נגדו הוא רק גדל, הבנתי שצריך להלחם, אז נלחמתי וניצחתי. טוב, לניצחון הזה אין עכשיו שום חשיבות מעשית, כי אין לנו מעליות בכפר, ואין לי עסקים שמחייבים אותי לנסוע לבנייני המשרדים בעיר

א ס י ת

New member
תמי, ברור שאת מכירה את גופך ואת

עצמך הכי טוב. אני נתתי עיצה כללית לגבי פיתוח הכושר הגופני בהדרגה. את כמובן רשאית לעשות מה שאת מבינה.

לוּבּה

New member
רעיון טוב:]

אני מאוד אוהבת לשחק.
אני חולת בע"ח[לא על הצלחת
].
ההצגה האחרונה של שיקגו תהיה ביומולדת שלי

למעלה