axnholic

New member
../images/Emo32.gif

ראיתם סרטים טובים לאחרונה? אכלתם אוכל? נשמתם אוויר? רשמו את החוויות שלכם מהשבוע שעבר עלינו.

kyle chandler

New member
אמממממ../images/Emo168.gif

לא ראיתי עדיין סרטים טובים לאחרונה. אכלתי היום לחם מטוגן וסלט. אני נושם אוויר ממש כרגע. אבל מה שכן עבר עליי אמצע שבוע שופע: ביום שני קיבלתי פלאפון מצלמה. ביום שלישי נסעתי לאייקון מדע בדיוני בשביל לפגוש אחת מאיזה פורום (וקניתי חוברת קומיקס של באפי). אחרי האייקון הלכתי להסתובב בעזריאלי (וקניתי חוברת תשבצים!!!!!) ואז עליתי על קו 27 ונסעתי עד לבבלי לחברה של ההורים לישון אצלה ואז למחרת אספו אותי לכנס משפחתי ואז נסעתי הביתה...

axnholic

New member
עמוס...

אני רק ישנתי>שיעורי בית>מחשב>מחשב>מחשב>חברים...

la bella dama

New member
אממממ

אתמול ראיתי שוב שרק 2... ומה עשיתי השבוע?! הכי מעניין שהייתי בת"א...סתם להיפגש עם אנשים... ובדרך לרכת ראיתי את הקומונרית שלי מלפני שנה במדים!!!והיה מאגניב!!! וחוץ מזה החיים דיי משעממים בקיבוץ..

orrrrrrrrr

New member
אממ

כל השבוע היה בעיקר הכנות לגיוס :( אפילו ריימונד לא יצא לי לראות. ואלוהים אני לא אוכל להמשיך לצפות בשידורים החוזרים. אני מתגייס ביום שני :( רק לא מ"צ!! אז כנראה זוהי כבר הודעת פרידה(אני דרמטי??) אני אכנס מתי שאני אהיה בבית, וכמובן פנוי וזמין. רק אני שומע ברקע את המנגינה של Love stoey:)

axnholic

New member
גיוס נעים :(

אני שומע עכשיו - WHAT DO YOU DO FOR MONEY HONEY של AC/DC, אז אם אני אגיד לך משהו שמתקשר זה יכול להישמע רק מוזר...

orrrrrrrrr

New member
איזה צירוף מקרים...

היום בפורום רוק המלצתי על שירים של ac\dc אני חוזר אומר ומדגיש, בוא תכנס לפורום רוק, תשתה קפה, תקבל רוגעלך :) אנגוס יאנג שולט!! אה ותודה

kyle chandler

New member
עשיתם לי תיאבון../images/Emo168.gif

אז פתחתי קופסת שימורים של תירס בגלל שאין לי כח להכין אוכל! אולי אני גם יחמם לעצמי פיצה.... מי יודע?

למעלה