abarak88

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifערב רוק מדהים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ערב רוק מדהים
מועצת נוער ב"ש בשיתוף עם חברת "קולר" ומועדון "הבארקה" ב"ש גאים להציג: 01/05/2005 ערב שכולו רוק! בתכנית : פיטר רוט האגדי-חבר להקת מוניקה סקס במופע חימום חדש ומפתיע לקראת דיסק סולו שיצא בקרוב,עם הלהיטים "היא אוהבת" ו"צחוק הגורל". מופע מרכזי- להקת שייגעצ מלהקות הרוק הטובות ביותר במוזיקה הישראלית, במופע מיוחד עם להיטים חדשים מוכרים וגם לא... אחרי ההופעות:
מסיבה ענקית!
שלושה מתחמים מרהיבים עם סגנונות מוזיקה מגוונים (אלקטרוני,רוק ישראלי,פריסטייל) במהלך הערב הפתעות נוספות... כרטיסים במחיר לכל כיס... 40 ₪ במכירה מוקדמת 50 ₪ בקופות המחיר כולל כניסה למסיבה + הופעה (ובנוסף כרטיס הגרלה לקורס נהיגהמלא במתנה) 20 ₪ למסיבה ולהגרלה בלבד כולם מוזמנים! לפרטים נוספים : ברק-0524798738 |[email protected]|ICQ-220492975 אורטל-0508244196| 167323263 ICQ: שירן-0526405090 מור-0524744384

hitball

New member
רוק עצמאות 2005!!!!

כמו שאתם יודעים רוק עצמאות מתקרב הנה קצת פרטים בתאריך ה11 ל5 באמפי פארק לראשון לציון כרטיס -100 הסעות-40 בקשר לחיפה דברו איתי אני יוכל לסדר משו שחר- אייסי-298397629 פלאפון-0525583736

YanKiz19

New member
LOL

רוני הופיעה ברוק עצמאות?!?! חחחחחחחח גדול גדול... וואי שנים שלא הייתי ברוק עצמאות, נראה לי פעם אחרונה בכיתה י'... אח היו זמנים...

היה מצחיק

היא ירדה באמצע ההופעה כשזרקו עלייה סטיקלייטרים ... הביאו שלטים ממש מחאה אירגנו עלייה שם... מסכנה אבל כל אחד צריך מתישהוא ללמוד ת'לקח שלו,חגגה על המישרה של אבא שהכניס אותה לפלייליסט כל הציצים שלה נמרחו על המסכים...ממש מחזה מרהיב

A N I g M A

New member
הקטע של הסטיקלייטים יכול להיות

מאד מצחיק, אבל לא יפה, מסכנה:/ למרות שהיא בכלל לא שייכת לרוק"צ.

רק אני חושב שהיה בסדר?

היא בסך הכל בן-אדם. סיבה מסוימת למה אני לא מגיע לרוק(דים) עצמאות-קהל בהמתי. איכס.

כה

צודק, באיזשהוא מקום ריחמתי עלייה,ואני גם לא כזה שונאת אותה באופן אישי,כמו שאמרת היא בסך הכל בנאדם ,אני שונאת את מה שהיא מייצגת ואת כל תרבות הפופ ואני לא חושבת שזה התאים לרוק עצמאות. לא שאנשים אחרים שעלו על הבמה הזאת יותר מתאימים...

heaven is here

New member
היא בכלל לא היתה אמורה להופיע

היא עלתה נראה לי לשיר אחד או שניים וירדה.. ודי ריחמתי עליה עם כל מה שעשו שם בקהל.. השנה היא לא מופיעה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאחים אריאל בהופעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

12.04.05 - יום שלישי - האחים אריאל עם קצת חומר של אבא מאיר וקצת חומר מקורי של הבנים. דאג וטוני, גד מכנס 19 נתניה. לפרטים נוספים - אסף 054-7486464 ~ או ~ מאיה 054-3030232 או במייל - [email protected] כל מי שרוצה לראות בעתיד גם את אביתר בנאי ב"דאג וטוני" שיגיד אני...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שימו לב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היום יום ההתרמה הארצי למח עצם. זו רק מבחנה אחת קטנה של דם שמכניסה אתכם למאגר. |מסתכלת בגאווה על הנקודה הקטנה ביד שמאל שלה|.

הפלייליסט ממש מאכזב השנה...

יש את היהודים שבטח ישירו שירים מהאלבום החדש - מבאס, ובלי קשר זה מאוס
יש את אביב... אע... הוא תמיד כ"כ חוזר על עצמו. יש את שייגעצ - זה דווקא נחמד מבחינתי
אבל אינפקציה, הם די מתים לא? כנ"ל מוניקה סקס, מה עוד פעם. הם בטח ישירו מכה אפורה, בו. |קשוח| ו"חרדל", להקה חובבנית מחיפה - WTF? מוקי לא תורם במיוחד לערב הרוקרי הזה אפילו את רוני הייתי שמחה לקבל שם, עצוב, עצוב... מה עם קצת נקבות, ואיפה חמי, ירמי, עברי, אולי אפילו אביתר, דנה, עניינים. אין רוח נקבית, כ"כ לא.

למעלה